News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:05:23 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

Illusionist

Ja sam kontaktirao support i pitao da li mogu da dobijem mastercard i evo odgovora  .[:-)].

Thank you for your email.
You may apply for your EntroPay Plastic card by logging into your account and clicking the Get pre-paid EntroPay Plastic MasterCard.
After the application is submitted, the card and a unique PIN will be sent to you separately by regular mail in five to seven business days. Please note the application is subject to approval. If you do not receive your Plastic card and/or PIN within 35 business days of completing the application, please e-mail us immediately at plasticsupport@entropay.com

When you receive your card, log into your EntroPay virtual Visa account and follow the online instructions to activate it. This account will be the funding source for your Plastic card

Once activated, you can immediately begin funding your EntroPay Plastic MasterCard for future ATM withdrawals, online transactions or point-of-sale purchases. See our website for a full schedule of fees.
I hope the above is useful.
If we can be of any further assistance please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
Jennefer
EntroPay Support

masic

bozicso

Quote from: masic on June 11, 2011, 04:31:35 PM
nerazumem u cemu je problem

Entropay je poslovao po Malteškom zakonu, ali je prebačen po UK (United Kingdom) po tom se izdaju samo kartice ljudimaa iz EU. znači mi i ostatak sveta šipak! e sad kad to stupa na snagu to ne znamo! iz istog razloga ne možemo dobiti kartice od Moneybookers dok cela EU može
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

znaci tako onda cu imati mastercard jos dve godino posle nastavljam sa moneybookersom ako vise nemoze sa entrtopay nije mi nikakav problem priloagoditi se

bozicso

videćemo, ima dosta vremena da se to promeni do 2013, sad nas neće dirati jer ih već imamo  .[:-))].

masic

da videcemo ima 2 godine da koristim sto je dug priod sto je super

masic

pitanje u vezi entropay pitanje ko oristi entropaysajt jel se mozete ulogovati  ja nemogu neznam gde je problem hvala

edit: popravili su mogu se ulogovati

Nemoj pisati postove za redom, postoji dugme ako si nesto zaboravio ili zelis nesto da dopunis/Admin

bozicso

imaš uvek najavljeno na sajtu kad će raditi na sajtu pa ga neće biti .[;-)].

Illusionist

Sad i BET365 vrsi isplatu preko Entropay-a.Danas su me obavestili mailom  .[:-)].

bozicso

Quote from: Illusionist on July 07, 2011, 04:57:58 PM
Sad i BET365 vrsi isplatu preko Entropay-a.Danas su me obavestili mailom  .[:-)].
možeš li okačit mejl? ja u opcijama i dalje ne vidim tu mogućnost!
ovo bi bila fantstična stvar zbog live ponude!

Illusionist

Pustice uskoro ...evo ti mail

Important Information About Your Account
We have noticed that one of the active payment methods on your account is Entropay and would like to inform you that soon you will also be able to make quick and easy withdrawals via Entropay.

This new service will allow you to withdraw funds from your bet365 account directly to the Entropay card that you made your deposit with. Withdrawals are free and will be credited to your Entropay card within 24 hours.

We will be adding Entropay as the default withdrawal method for your Entropay deposits shortly so that you can make the most of this great service.

Kind regards,
The bet365 Team

You can Contact Us by Live Chat and email

bozicso

ok, hvala sačekaćemo, ova vest mi je ulepÅ¡ala dan  .[:-))].

masic

jel proradila opcija uplata-ispata na bet365 preko entropay jer to je kladionica gde non-stop igram

bozicso

Quote from: masic on July 13, 2011, 02:54:39 PM
jel proradila opcija uplata-ispata na bet365 preko entropay jer to je kladionica gde non-stop igram
još nije, imaš na naslovnoj u dnu sa leve strane mogućnost da gledaš opcije za depozit i povlačenje pa baci pogled kad se setiš.

masic

da upravo to sam uradio jos nema opcija za podizanje preko entropay ima samo deposit a to ima odavno