News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:24:36 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

masic

i jos jedna kladionica uplata-isplata entropay kladiinica se zove victorchandler licno isprobao kod njih uoktu-isplatu

bozicso

Due to changes in laws and regulations  we can no longer offer our plastic MasterCard to users in Serbia or Montenegro.

Unfortunately, these changes require us to cancel your EntroPay Plastic MasterCard effective 7th September 2011.

.[/o].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

ukida se entropay masercard za gradjane iz srbije i onda se vracam na staru metodu moneybookers ni to nije losa solucija ionako je koristim svakodnevno vracam se nazad na moneybookers.vise nema entropay cao nema vise .[:-))].

bozicso

do 7. Septembra morate povući sav novac, ako nešto pretekne na plastičnoj biće prebačeno na virtualnu koju ćete i dalje moći koristiti.
Znači plastična od 7 ne radi, do tada će raditi.
Nama ta virtualna ne znači ništa jer nam je bitna bila ova plastična zbog povlačenja novca. nema nam druge nego se vratit MB...tuga gde mi živimo....

masic

zaista steta a pitanje mogu li i dalje posle 7 septembra dopunjavati visu entropay virtualnu karticu preko visa virton kartice od raifausen banke i isplacivati preko bank transfera vidim da ima opcija na sajtu entropay wire transferom

bozicso

Što se toga tiče ja sam video da postoji naplata provizije za to, ali nisam video mogućnost kako da povučem novac na bank wire ili bank transfer.
U svakom slučaju i da može nismo ludi to da radimo iz prostog razloga što sve to možemo preko MB za puno manju proviziju  .[;-)].
u svakom slučaju kad uđemo u EU onda ćemo ko sav normalan svet da dobijemo Mastercard od MB pa nam EP neće ni trebat.
Šteta za nas koji smo tukli veče uloge, sad sa MB opet igrati na kikiriki ili se vijat sa poreskom....

Znači virtualnu ćeš moći koristit ali ja ne vidim dugme na sajtu da se povuče na bank wire!

masic

onda resenje jedino povlaciti manje iznose u vise puta jedino to preko moneybookersa steta a ulazak u EU ce pricekati jedno 7-10 godina steta .[/o].

bozicso

za sada to izgleda kao jedino racionalno reÅ¡enje. kopaću ja po netu, pa ako neÅ¡to naÄ'em da može da koristi, napisaću  ovde...

masic

bozicso

Plastičnu sa EP možete povezati za MB i prebacit novac sa EP na MB jer za online plaćanje EP mi nije uzeo ni jedan cent kao proviziju. da idem povlačenje na bankomatu pa odneti keš u Intesu pa upload na MB naplaćo bi se provizija na svakom koraku.

Znači uradio sam verifikaciju, dodao karticu, za 2 minuta video skinut iznos ukuco ga na MB i prebacim koliko hoću!
nikako nećemo moći isprazniti na bankoamtu do zadnje pare pa im ne ostavljajte ni centa, sve na MB  .[;-)].

bozicso

ja sam ugasio račun i nisu mi naplatili ništa kao izvinjenje što mi ne mgu dati karticu. kažu da je problem što su poslovanje morali prebaciti sa Malte u London i da Engleske banke neće da plaćaju našim bankama. meni je totalno glupo i ne razumem.
pa isti Englez doÄ'e u Srbiju na neku tekmu ili sl. i koristi tu karticu na naÅ¡im bankomatima....stvarno mi nije jasno da oni mogu a mi ne možemo.

Verovatno neki naši zakoni koče sve, ali ako to proradi radije ćemo uzet Mastercard od MB jer su manje provizije.
post piÅ¡em da bi podsetio sve koji imaju EP i ne koriste ga 6 meseci da će im se naplatiti neka lova zbog neaktivnosti. ako ga nećete koristit piÅ¡ite supportu da ga gase  .[;-)].