News:

Srecnu Novu 2025. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

June 08, 2025, 10:54:37 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

bozicso

jesi morao napravit depozit na Comeon kad si okrenuo bonus?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

nisam bonus sam koristio kada su davali 500 dinara ili 5e priliom registraciji

iva777

Ako može neko, ko već koristi ovo bez problema da mi odgovori da li je, prilikom registracije, i unošenja imena i prezimena koristio naša slova (Č,Ć itd), znači, da li je uneo, na primer, PetroviĆ, ili PetroviC. Pošto mi kod zahteva za master card izbacuje upozorenje da sva slova moraju biti "engleska". Ja sam uneo ...vić, kod otvaranja naloga, ali mi je kod njihove virtualne bez problema uneto vic. Pa ako neko zna ili može da pogleda u svom nalogu...

Hvala!

bozicso

ja imam u prezimenu ž i ć ali su uneti kao z i c i sve radi bez problema.
konkretno na plasticnoj piše z i c

iva777

Znaci i u account details ti stoji z i c? To me interesuje, da ne bi bilo nekih problema, jer meni tu stoji Ć, pa ne znam sta da radim, da ih kontaktiram da promene, ili da samo unesem kod prijave za master bez ć... Ne mogu da verujem oko cega sam zapeo  .[oro].

bozicso

u account details stoji isto Z i C. vidi ovako, kad naručiš svoju karticu, oni će ti zamrznuti račun i tražiti da pošalješ skeniran pasoš, adresu i slike kartice sa kojom ćeš puniti račun.
znači svakako će oni to proveriti pre nego što je odobre, samo opušteno i piši bez naših slova, i ako iskrsne problem piši support tickets, jako su brzi i uslužni.

ako postoji problem oni će te pitati da im razjasniš. ako te odbiju ti ih odmah pitaj u čemu je problem, uvek sam rešavao problem bilo kakav da je bio, samo prati šta ti oni traže.

mythos

Do jaja,bas sam pre neki dan narucio EP karticu,jedva cekam da stigne  .[oOo}.

iva777

Dear  Ivan
Please be assured it was nothing that you did.
Due to recent changes in regulations by our financial partners we are no longer in a
position to service customers from Serbia.
Unfortunately , your EntroPay account can no longer be used .
We would be happy to welcome you  again as an EntroPay Customer, should
circumstances change.
We sincerely apologise for this inconvenience caused.
Kind Regards
Penny
Customer Support
................................................................................

Toliko o tome  .[ne].

mythos

Kada ti je to stiglo? Jel na mejl.
Meni onda nije jasno,kako je moguce da su mi odobrili karticu prosle subote.Verovatno mi ne bi odobrili da je doslo do promene u njihovom radu.
Huh ja sam bas zajeban maler hahaha

iva777

Na mail, malopre.
Danas sam im poslao kopije dokumenata i odgovorili su  da mi je zahtev odbijen.
Pitao sam ih zbog cega.... Dobio ovaj odgovor. Racun mi je ugasen, kazu da su pare vratili nazad, videcemo...

Mada mi nije jasno, gledao sam kad sam otvarao nalog, na njihovom sajtu postoji spisak zemalja sa kojima ne saradjuju, nas nije bilo na njemu. Druga stvar, od kad sam otvorio nalog, znaju da sam iz Srbije, pise lepo, vec nekoliko dana, mogli su tu da me zaustave, mozda mi nisu verovali...

mythos

Pogle ja mislim da je to kod njih redovna procedura da te odbiju prvi put kad posaljes dokumenta za plasticnu karticu.
Meni je isto tako bilo pa su mi posle nekog vremena rekli d amogu opet da apliciram(ne secam se dal mi je stigla kao potvrda dokumenata ili sam ja smarao),uglavnom sad pre nekih nedelju dana sam zatrazio karticu. U roku od jednog dana cini mi se potvrdili i poslali,posto mi stoji kad se ulogujem onaj alert da ukucam br. te kartice i pin da je aktiviram.

Meni bi mnogo znacila ova Viza,tolike pare dobijem na kladzi pa ih vratim,pogotovo na bet365. Puknem u medjuvremenu ostatak  racuna pa ponistim isplatu. U ovom slucaju bih nakon zatrazene isplate novac imao na entropay-u u roku od 24h max(nebitno dal je vikend) + entropay je dobra stavr kad se kladis na pinnaclu posto je isplata momentalna  .[:-))].

Jel istina da je maksimalna kolicina novca da se dnevno digne sa bankomata 500 eura?

bozicso

hmmm, ja sam to i najavio kad su prešli sa Malte na Englesku ali neko je ovde pisao da je naručio karticu već..a ja moju koristim bez problema...

Problem je Engleski zakon zbog kojeg ne moem dobiti karice od Moneybookersa, alik izgleda da za nekog važi za nekog ne, mi koji ga već imamo možemo da ga koristimo, a vi novi izgleda ne možete, što je samo po sebi glupost!

nikad nisam dizo više od 40.000 dinara na dan

mythos

Posto mi je stigla kartica i uplata na Pinakl sljaka besprekorno zeleo bih da vas pitam da mi date listu kladionica kod kojih je sve moguce da se izvrsi uplata/isplata putem Entropay-a.

bozicso

bet365.com
betsson.com
gamebookers.com
pinacle.com
paddypower.com

ovo ti je sve provereno, a čuo sam i za ove ali ih nisam koristio pa ne znam rejting i sl.:

188bet.com
888sport.com
betfair.com
titanbet.com
canbet.com
partybets.com

mythos

888sport.com
bet365.com
pinnaclesports.com
sbobet.com
willhill.com

Izgleda da moze skoro svuda gde je medju opcijama visa kartica da se koristi Entropay.
To cu za koji dan pokusati pa cu vam javiti.