News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:22:35 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

masic

evo nova kartica malo su nepovoljne provizije ali ja cu je uzeti samo da je imam i povremeno koristim
Prednosti EntroPaya

potpuno izbjegavanje  banaka    
najbrže isplate (skoro trenutačno)
mogućnost podizanja novca na bankomatima
zavidni pogledi prijatelja (EntroPay Mastercard)

Mane EntroPaya

skupe naknade (cca 4-5% na cijeli iznos)

legend88

Evo priključio se novi član i strasni online kladioničar. Nadam se dobroj komunikaciji i saradnji.

Pošto vidim da si otvorio temu o EntroPay virtualnim karticama interesuju me neki detalji. Kako sam čitao na nekim stranim forumima iskustva su prilično loša. Prvo upotreba sa MB-om nije moguća jer ne podržavaju VCC kartice, a oni nude Visa VCC. Sa Mastercard plasticom takodje mislim da nije moguće povlačenje novca jer je Mastercard tu opciju davno zatvorio za korisnike van Britanije. Ostaje pitanje za šta bi onda mogli koristiti ovu karticu i šta je u stvari prednost?

Inače ja već neko vreme radim sa MasterCard standard debitnom karticom iz Hypo banke, a za povlačenje koristim devizni za koji je kartica vezana.

masic

sa mastercardom se najnormalnije povlaci novac jer oni ti salju pin kod za bankomat znaci dobijes novac na kladionici zatrazis isplatu na virtualnu i odmah na entrpay sajtu trazis isplatu na plastc mastercard i odmah mozes podici novac na bankomatu

El Fenomeno

Pre svega dobrodosao.

Sto se tice ovih pitanja za ovo prvo si potupno u pravu, jos uvek nije moguce povezivanje sa moneybookersom ali ne mora da znaci da nece moci u buducnosti.
Sto se tice ovog drugog pitanja tu prosto nisi u pravu jer ta Mastercard sljaka bez ikakvih problema, novac se moze podizati na bankomatima bilo gde u svetu bez ikakvih provera, porekla novca itd...a to je u principu najveca i kljucna prednost ovog sistema.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

legend88

Jeste to u pravu si, ta kartica ima sve odlike kartice koju ja već posedujem. Ali ja pričam o prihvaćenosti MasterCard-a što se tiče povlačenja novca na karticu sa interneta. Većina kladionica uopšte ne dozvoljava, neke samo za Britanske kartice zavisi od kladže. Možda nisam upućen pa neka kladionica dopušta isplate na MasterCard za naš region. Ako neko zna neka javi.

masic

sto se tice kladjenja i mastercard to nikada nisam radio jer imam visa kartice i moneybookers i entropay stvarno neznam za mastercard i online kladjenje

El Fenomeno

Ne znam ni ja situaciju sto se tice Mastercarda ali to nije tema ovde. Ovde se prica o entropay-u a oni izdaju taj Plastic MasterCard koji je vezan za entropay i preko nje mozes novac da podignes na bankomatima.
Znaci ne pricamo o direktnom povlacenju na tu karticu sa kladionica vec naravno preko entropay-a jer je jedino tako to moguce.

Ovako izgleda kartica:

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

legend88

Evo posle malo detaljnijeg uvida u mogućnosti i ja sam se odlučio na otvaranje naloga na EntroPay-u. Koliko ću je koristiti zavisi od početnih iskustava. Malo sam gledao i po kladionicama i za sada video da je uplata/isplata na njihovu virtualnu visu, a kasnije i na mastercard moguća na Bet365 i Pinnacle.
Sve provizije imate ovde: https://www.entropay.com/popups/terms.schedule.php

masic

isplata nije moguca na bet365 kladionici jedino bank transferom isplata i minimum isplata 125eura

legend88

Otkud ti ta informacija, koliko vidim na bet365 fino stoji opcija za withdraw na Entropay. Možda neka regionalna ogranicenja ili... ?

edit:
Aha sad videh u drugoj sekciji na sajtu to sto kazes, samo preko banke...

masic

informaciju znam jer sam pitao kladionicare sto imaju entropay i samo su mogli bank transferom podici i ne manje od 125eura

masic

kladionica koja prihvata uplatu-isplatu entropay odlicnna kladionica je 10bet velike razrade deposit entropay 12e i nema limita za deposit a minimum isplata 50e i nema limita isplate i nepise entropay nego viza debit pitao sam ih sve oko entropay na live chat pre nekoliko dana

mythos

Ali koliko vidim Pinnacle odobrava uplate/isplate bilo kog iznosa.
Masic mozes li nam nesto vise reci,jesi koristio entro pay za dizanje novca sa bankomata i na prvom mestu da li imas ti njihovu karticu.

Pitanje postavljam iz prostog razloga sto su mene bili odbili,pa mi blokirali EP racun pa me onda obavestili da je kao sve ok i da mogu da uzmem karticu ako pokusam ponovo. Iskreno pole toga nisma pokusavao ali razamisljam da uradim to narednih dana posto si me ti ohrabrio.

U sustini najvise mi se svidja ta fora da je isplata takoreci momentalna.
Glup primer navodim ali tako razmisljam povodom ove kartice:
Imas na pinaklu lupam 1000 eura i treba ti hitno 200 a nemas u rukama,nemas gde da pozajmis.
Odradis isplatu koja leze za nekih 30 minuta max i pravac bankomat.
Izgubis par procenata na proviziji ali zar nje to bolje nego da cekas 3,4 dana isplatu.

Samo bih te jos pitao. KAda imas novac na racunu entropaya da li moras da najavis tamo na sajtu da ces dizati preko bankomata ili samo odes na isti?

masic

jos nisam koristio isplatu na entropay kartici jer cekam astercard plastik karticu da stigne 23.februara sam je narucio ocekujem je svakog dana i onda jos dva dana cekam pin kod da stigne da bih mogao dizati na bankomatu meni su odobrili veoma brzo koriscenje enropayu virtualne kartice prvo cu pokusati na 10.bet kladionici i victorchandler kladionici a prebacivnje iz virtualne na mastercard traje 30 sekundi tako mi kazu korisnici entropaya

mythos

Super.
Ja sam koristio entro pay virtuelnu karticu par puta,ali su mi bili odbili mastercard.
Ajde cim ti stigne ti nas obavesti ovde posto je to po meni idealno resenje za kladjenje.