News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:33:36 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

prvo dobru zalihu kesa imati i uci u te vode

moje misljenje

masic

odlicno juce stigla kartca entropay plastic mastercard a danas i pin kod za bankomate isprobao pin i radi na bankomatu sada idem uplacivati i isplacivati kada se novac zaradi na kladionici limit po transakciji na bankomatu je 1000e po danu a prebacivanje sa virtualne entropay na plastic je 3750e u jednom trenutku maksimalno moze se imati na virtualnu u jednom mesecu 15.000eura nisu puno ogranicavajuci limiti odlicno .[ap].

masic

uplaticu u dobroj kladionici william hill neuzimaju naknadu uplatom sa entropay

masic

uplatio sa entropay brza deposit i neuzima nista kladionica super

masic

znali neko sta je to 3D securit jel entropay virtualna ima ili nema 3D hvala

El Fenomeno

On je povezan sa Visom i Mastercardom i ima taj 3D security protokol.
Taj novi sistem jos vise povecava bezbednost ali to ne treba nas nesto preterano da zanima.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

entropay odgovorijo kaze nemaju  3Dpa sam poslao 10bet kladionici scrinshout od entropay virtuakne i odobrili su mi kladjenje kod njih i isplate isto i zanimljivo naleteo sam na live cht kod 10bet  pricali smo na hrvatskom super

El Fenomeno

Oni kao oni nemaju ali su povezani direktno i saradjuju sa Visom i Mastercardom koji to imaju tako da je bezbednost zagarantovana.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

odlicno onda odradio sam sta su trazili i da krenem sa kladjenjem kod njih imaju mislim na 10bet puno razrada i igrara i aziskog hendikepa

mythos

Legend 88 i meni je tako bilo pa su mi odblokirali posle nekih mesec dva da te ne lazem.
I sad sam skroz verifikovan i naruci cu za koji dan karticu...

bozicso

sorry momci tek sad videh ovaj topic, koristim ovu karticu već par meseci i zadoovljan sam zbog izbegavanja domaćih banki! kladionice koje koristim su gamebookers (isplaata za 3 radna dana) i Betsson (uvek za 24h). lova legne na EP (EntroPay) uzmu vam 2% od iznosa, naravno vi se kladite sa virtualnom karticom kojih možete imati 30 ako hoćete. ona plastična je najbitnija, sa virtualne se na plastičnu prenosi za par sekundi i koÅ¡ta vas fiksno 0,15â,¬. kad punite svoju EP virtualnu oni vam uzmu velikih 4% ali recimo kad radite depozit Gamebookers vam  daje bonus od 4,95% na iznos (nema vagera i sl. nego direkt na račun).

dobro pogledajte  https://www.entropay.com/popups/terms.schedule.php ovde ćete naći sve provizije i ograničenja na kartici.
plastičnu karticu kad napunite možete koristit na 3 načina:

1. bankomat
2. Å¡oping preko neta
3. Å¡oping po radnjama

uvek vam proviziju naplati sa iznosa na plastičnoj! ona 4% kad punite virtualnu i 2% kad primate lovu na virtualnu vam uzima sa virtualne sve ostalo su provizije na plastičnoj!
joÅ¡ jedna bitna napomena kad povlačite lovu na bankomatu računaje da će vam obračunati niži kurs, recimo kad je â,¬ bio oko 102 dinara on je računo 99,89 din. iz razloga Å¡to se gleda srednji kurs banke i neka preračunavanja od 2% jer dižete dinare a račun u â,¬

dizo na bankomatu - nikad problem
kupovo u merkatoru - nikad problem
kupovo kod nas i u Hrvatskoj na benzinskoj gorivo - bez problema
punio MB - bez problema

povlačenje sa MB nije moguće iz prostog razloga što MB ne dozovljava isplate na MasterCard bilo kakve vrste, samo VISA, ali je možete verifikovat i punit svoj MB bez problema i povećat limit tamo sa tom verifikacijom .[:-))].
sve možete sa njom. čuo sam da su neki imali problem zbog prevelikog obrta novca jer su samo kockali i dizali na bankomat pa je teÅ¡ko oprati se ali sva lova im je vraćena i račun tek tada blokiran. ja dižem i iznose preko 3000â,¬ mesečno i nemam problema jer koristim bankomat i plaćam po radnjama, dok traje ja ću biti zadovoljan a nadam se da će i MB uskoro da nam omogući isto....

p.s. svima da bude jasno da je ovo ofÅ¡or kompanija iz Engleske registrovana na Malti znamo zbog čega i sa kojim ciljem, zato ne držite tamo lovu, nego nek vam bude usputna stanica preko koje novac samo proÄ'e  .[;-)].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

bozicso

Kartica mi je stigla za 5 dana a PIN 2 dana posle nje. čim tražite karticu oni će vas blokirati i tražiti skeniran lični dokument, adresu (račun ili izvod iz banke) i slikanu karticu sa kojom ćete punit EP.
unesete min. 15€ i naručite  plastičnu, brzo će vas verifikovat i poslat karticu, onda samo treba uzet lovu.

evo nađoh što sam kačio na jednom forumu podizanje sa bankomata

bankomat poštanske štedionice, vidite iznos u €, proviziju, i kurs po kom su mi računali

http://www.top100bookmakers.com/withdrawal-options/entropay.php
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

Svaka cast bozicso, odlican text. Veci deo texta bice prebacen u prvi post ove teme kada budemo pisali o ovom sistemu.

Preporuka za clanove:

masic

da se javim podizao sam sa mastercard platik na bankomatu i uzeli su mi 2% provizije veoma sigurno isplacuju na bankomatu sjjnan nacin da izbegnem nase banke.oko 8  aprila sam podigao

krko

A gdje se kartica narucuje na ovom sajtu ili u nekoj banci ili kako? .[hm].