News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 07:57:24 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

masic

hocu odmah vas obavestavam jedvacekam da stigne ili do petka ili pocetkom sledece nedelje na sajtu vec postoji opcija aktivirajte plastik mastercard znaci poslali su jos posta nasa da je preuzme

legend88

Evo ga posle nekoliko dana od registracije EntroPay mi je potpuno zatvorio nalog. Posle slanja svih potrebnih dokumenata...

Dear xxx,

Your EntroPay username is xxx.

We are writing to inform you that your EntroPay account has been suspended.

We take security very seriously, and we suspend any account where there is or appears to be any activity of a suspicious nature. We are obliged to carry out such measures in the interest of our genuine customers.

Please note that your EntroPay VISA Card(s) will now be declined by merchants and you will no longer be able to login on our website.

If you require further detail, or believe that our decision is unjustified, please contact our Customer Support team using the help links on our website or by emailing support@entropay.com. And we will endeavour to help where we can.

Yours sincerely,
EntroPay
www.entropay.com

El Fenomeno

Koji je razlog ovom blokiranju naloga?

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

legend88

Nema razloga koji je meni poznat, šta je njima sumnjivo pojma nemam. Poslao sam mail pa ćemo videti, a verovatno ću odustati i ne trebaju mi realno.

masic

neznam razlog nekome dozvole nekome ne ja sam imao srece brzo sam im poslao dokumenta i dobio sam dozvolu jos samo da stigne mastercard plastik

masic

evo novosti stigla mi entropay plastik mastercard jos pin kod za dva dana a aktivirao sam je sada na sajtu e ntropay super

El Fenomeno

Kad je isprobas na bankomatu javi mada znam iz iskustva da to sljaka bez greske.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

naravno kao i ostale mastercard potpisao sam se na kartici

kockar_ns

7,49 kosta izrada? aj prvo da ti proveris kako je sta ... bolje jedan da pukne nego svi  .[:-)].

masic

sta da proverim isplata sa virtualne ide na mastercard

masic

ja sam dobio karticu danas mi je stigla

kockar_ns

a sta na bankomatima podizes kako se novac i eur prebacuje u  tvoju valutu kako to

masic

kockar_ns

pa gde se prebije u din jeli to automacki? koliko bankomati deru za tu uslugu i koji su najpovoljniji

El Fenomeno

Automatski se konvertuje a sto se tice kursa...hm...nije bas ni sjajno ali nije ni najgore, neka sredina je u pitanju tako da je zadovoljavajuce a ako uzmemo u obzir koje prednosti sve ima ovaj sistem jako se isplati koristiti ga.

Preporuka za clanove: