News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 04:27:47 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

masic

sada sam ih pitao kada ce biti postavljena opcija na live chat sam ih pitao neznaju tacan datum jedino nam preostaje da cekamo

Illusionist

QuoteDanas sam pricao sa drugarom koji je pokusao ponovo da uzme mastercard plastic i nije uspeo. Izgleda da je bozicso bio u pravu samo sto to pravilo ne moze da se primeni retroaktivno pa tako svi oni koji vec imaju kartice one rade bez problema.
Problem je za one kojima je istekla ili oni koji hoce po prvi put da je uzmu...!

Provericu ovih dana da li je ovo  100% tacno ali izgleda je jeste. 

Ovo nije tacno!

Upravo su mi odobrili mastercard :D i sad cekam da stigne....evo ga mail od EP Supporta

Your EntroPay username is xxxxx.

Thank you for your interest in receiving an EntroPay Plastic MasterCard â€" the card that gives you greater access to your money. Use it at any ATM or merchant where MasterCard is accepted.

We have verified the information within your application and are pleased to tell you that your EntroPay MasterCard will soon be on its way to you!

Your card has been ordered from our Card Services Department and will be sent to the registered address listed on your application. Your PIN will arrive in a separate envelope. Delivery times are dependent on the postal service and can vary greatly by country; however, most users receive their cards within 10 to 20 days.

You will need to activate your EntroPay Plastic MasterCard before you can begin using it. Complete instructions will be included with both your card and PIN.

If you require further information, or have any queries, please contact Customer Support using the help links in our website or by sending an email to support@entropay.com. Our team is available to help you make the best use of EntroPay to access your money.

Yours sincerely,

EntroPay Customer Support
www.entropay.com

Illusionist

Neverovatno koliko im je brz Support,cim sam upload-ovao dokumente u roku od 2 min su mi odobrili karticu.EP je opasno dobra stvar  .[:-)].

bozicso

druže Karticu je stigla za oko 5 radnih dana, a PIN dva dana posle.
ali da te ne buni, uloguj se svaki dan i kad budeÅ¡ video da imaÅ¡ mogućnost aktivacije kartice to znači da je krenula ka tebi, znači od tog dana oko 5 radnih ti stiže  .[;-)].

sad još bet365 da sredi stvar pre jesenjeg dela prvenstva pa da ih deremo na nivou
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

upravo tako cekam bet365 odobrenje za isplatu da postave znak entropay

bozicso

dodata opcija na bet365, idemo ih derat  .[:-))].

masic

hvala na pomoci i obavestenj ja cu ih derati sutra odlicno .[:-))].

masic

dobro vece pitanje za vlasnike entropay kartice u septembru mi istice visa virton kartica pitanje jel na sajtu entropay kada izvadim novu visa virton karticu dali im treba opet slati dokumenta  hvala

bozicso

Quote from: masic on August 03, 2011, 11:12:58 PM
dobro vece pitanje za vlasnike entropay kartice u septembru mi istice visa virton kartica pitanje jel na sajtu entropay kada izvadim novu visa virton karticu dali im treba opet slati dokumenta  hvala
svaki put kad dodaÅ¡ novu karticu moraćeÅ¡ je slikati, ja trenutno koristim 2 kartice, prvu sa kojom sam se regao i naručio plastičnu i poslao sve dokumente kao i ti. a ovu drugu sam vremenom dodao i odmah su mi zamrzli račun i tražili da je slikam sa obe strane, slikao sam mobilnim i za 30 minuta je račun bio ponovo u funkciji. očekuj isto, znači nećeÅ¡ opet slati pasoÅ¡ i adresu nego samo karticu  .[;-)].

masic

dobro da je samo kartica znaci odasada nova kartica samo to saljem a kada mi istekne njihova visa entropay virtualna jer je samo dodam jel tako

bozicso

Quote from: masic on August 05, 2011, 03:27:01 AM
dobro da je samo kartica znaci odasada nova kartica samo to saljem a kada mi istekne njihova visa entropay virtualna jer je samo dodam jel tako
ti možeš već sada da imaš 30 virtualnih ako hoćeš. otvaraš ih kad hoćeš, možda ti i oni otvore kad istkene ova. u svakom slučaju ništa te ne košta da je otvoriš sam par dana pre isteka ove.

masic

da jos jedno pitanje kada istekne mastercard jer cu opet morati sve da saljem dokumenta misli na licnu kartu telefonski racun i visa virton

bozicso

Quote from: masic on August 05, 2011, 12:32:35 PM
da jos jedno pitanje kada istekne mastercard jer cu opet morati sve da saljem dokumenta misli na licnu kartu telefonski racun i visa virton
ne znam kakva je procedura, ja sam je uzeo skoro kao i ti, negde u isto vreme.

masic

videcemo dotada dizem na banomatu skoro svaki dan i danas .[:-)].

masic

dobro vece evo vesti za korisnike entropay virtualne kartice koji se klade kod bet365 zatrazio sam isplatu oko 22:00 u nedelju a novac mi je stigao oko  02:00 ujutru u ponedeljak jako brzo isplacuje na entropay i bet365 isto kao comeon brzo svaka cast za bet365  popodne idem na bankomat sjajno mi ide kladjenje u julu i avgustu  .[:-)].