News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:03:38 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

EntroPay visa virtualna

Started by masic, February 22, 2011, 12:49:05 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Sve to odradjujes na njihovom sajtu, nemas nista sa bankom.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

A cek gdje dizes pare onda, na nekim posebnim bankomatima ili?

bozicso

prilikom registracije unesete podatke svoje kartice sa kojom ćete punit svoj Entropay (virtualnu karticu). nakon registracije unesete deposit od 15€+ 4% fee (provizija) i platite naručivanje kartice, vrlo brzo će vas kontaktirat EP da vam je račun blokiran i da trebate poslat skeniranu ili slikanu  karticu sa obe strane, Pasos ili neki drugi lični dokument kao i skeniran račun za telefon ili bilo šta što ima jasno vidljivu vašu adresu (ja poslao izvod iz banke). čim to šibnete njima, zaa koji sat će vas odblokrati i  reći da je vaša plastična kartica odobrena, proće koji dan dok naprave karticu, od dana kada vam je pošalju proće 5 radnih dana (znaćete da je poslana jer ćete imati mogućnost aktivacije svoje kartice (dobićete upustvo kako se aktivira, treba uneti podatke sa nje kao dokaz da je došla u vaše ruke).

za 1-3 dana stiće i PIN, za to vreme dok ona stiže vi napunite svoju virtualnu i uplatite u kladionice. kad dobijete isplatu ona leže na vašu Virtualnu karticu. sa virtualne jednim klikom prenosite na svoju plastičnu i odete do bilo kog bankomata koji prima MAsterCArd kartice, ja nisam video neki koji ne prima VISA,MASTERCARD i Maestrocard što znači bilo koji, videćete po nalepnici na bankomatu. isto i za plaćanje po radnjama, marketima, pumpama.

znači vi nemate dodir ni sa jednom našom  bankom!
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

bozicso

da vas ne buni, kad se registrujete oni vam otvore VIRTUALNU karticu koja traje godinu dana!
vi možete da otvorite još 100 virtualnih ako želite!

plastičnu morate naručiti! ona vam traje 2 godine!
samo VIRTUALNU koristite za kladionicu. na nju primate isplate a sa virtuale prebacite na plastičnu dabi trošili! na potpuno isti način će vam raditi MB kad nam dozvoli kartice. morate sa svog balanca na MB da prebacite na karticu da bi trošili, ali za sad MB daje samo ljudima iz EU dok mi ostali još čekamo, a EP je zato otvoren na Malti da bi mogli svi, kad bi MB proradio svima, EP bi morao smanjiti provizije jer više ne bi imao monopol

masic

na bankomat od vojvodjanske banke nemoze nemaju mastercard od postanske stedionice moze i na ostalim bankomatima moze podizanje

krko

Pa onda taj entropay radi na istom principu kao MB, sa klada skidas na mb(ili entropay), a sa njega na svoju visu i to je to?

bozicso

Quote from: krko on April 19, 2011, 01:10:45 PM
Pa onda taj entropay radi na istom principu kao MB, sa klada skidas na mb(ili entropay), a sa njega na svoju visu i to je to?

poenta je Å¡to ti netreba tvoja VISA za skidanje, uzmeÅ¡ njihovu MASTERCARD i povlačiÅ¡  na svakom bankomatu koji prihvata  MC kartice. tvoja VISA ti treba samo kod punjenja EP kao Å¡to puniÅ¡ i MB. cela priča se svodi da povlačiÅ¡ lovu sa njihovom karticom a pare ti ne ležu na račun u naÅ¡im bankama. nema zezanja sa poreskim i sl.

potpuno isto funkcioniÅ¡e i MASTERCARD koji izdaje MB ali ga mogu dobiti samo ljudi iz EU. ja dižem veće cifre i ne mogu se objaÅ¡njavat sa poreskim oko administracije. uradio samo jednom i nikad viÅ¡e, nije dovoljno Å¡to platiÅ¡ porez nego trebaÅ¡ popunjavat OPP obrasce i 100 čuda joÅ¡ obić. neka hvala.....ovde je  provozija na svakom koraku, ali me niko ne zeza za niÅ¡ta, čist račun duga ljubav. kome  banke ne prave problem kad prima lovu  nek ostane na MB-u

krko

bozicso

kupovina u KTC-u kao Å¡to vidite kurs je 2% manji jer se plaća u dinarima a ne u â,¬, da imamo mogućnost plaćanja u â,¬ ne bi plaćali proviziju

krko

Sta se desava sa entropay-om nakon one promjene zakona sto je neko govorio, jel radi jos sve ok, jel neko probao dizati nakon 1.maja?

El Fenomeno

Za stare korisnike i dalje sve radi i sljaka bez problema. Videcemo sta ce biti sa novim korisnicima.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

jel zna neko koje kladionice prihvataju entropay probao sam samo na william hil mislim uplata-isplata hvala

bozicso

Nama starima sve radi kao do sad. Masicu ja koristim Gamebookers i Betsson. provereno može i Pinacle, koristio sam ih, al se oni meni ne sviđaju uopšte...

masic

evo sada sam na gamebookersu cekam live podrsku pise za dva minuta jer nema opcija isplate sa entropay na gamebookersu dok neuplatim deposit hvala

bozicso

Quote from: masic on May 18, 2011, 04:58:49 PM
evo sada sam na gamebookersu cekam live podrsku pise za dva minuta jer nema opcija isplate sa entropay na gamebookersu dok neuplatim deposit hvala
pa uvek ti je tako, sa čega napraviš depozit samo na to možeš i povuć novac.