News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 04:42:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Moras sacekati, taj proces traje 3-4 radna dana.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frode14

OK,hvala ti.
Nadam se da nije neki drugi problem jer nisam ništa otvarao osim ove kartice(moneybooks i sl.)

El Fenomeno

Nije sigurno drugi problem, uplata je automatska a isplata se ceka 3-4 radna dana. Mozda ces cekati i duze jer su te uhvatili ovi praznici.

Srecna Nova godina i dobrodosao na forum!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frode14

masic

imam i ja pitanje uplatio sam sa expekt kladionici sa visa virtonom ako skupim oko 500eura jer mogu to uzeti nazad na karticu ili bolje bank transferom  jer sam oprezan oko toga i jel ima mozda limita za isplatu hvala puno i srecna nova godina i bozicni praznici.

El Fenomeno

Samo cepaj na karticu i nista ne brini.  ;)

Kad je limit u pitanju evo odgovora:

Preporuka za clanove:

drazenn99

E da pitam nesto.
U svakom slucaju sigurnije mi je znaci ukucavat broj te virtuon kartice sa koje bi mi netko eventualno mogao pocistit samo onoliko koliko sam stavio da sam spreman rizikovat,nego me eventualno jos bacit u kakav kredit 5 godina preko Mastercarda.
E sad,zanima me da li VISA virtuon mora biti vezana uz ime i prezime,ili mogu eventualno svoju posudit nekome da polozi lovu na neki drugi account na drugoj kladionici,znaci ne na onoj na kojoj se veze na moje ime?

masic

jel ovo limit po depositu ili isplati 3000eura

El Fenomeno

QuoteE da pitam nesto.
U svakom slucaju sigurnije mi je znaci ukucavat broj te virtuon kartice sa koje bi mi netko eventualno mogao pocistit samo onoliko koliko sam stavio da sam spreman rizikovat,nego me eventualno jos bacit u kakav kredit 5 godina preko Mastercarda.
E sad,zanima me da li VISA virtuon mora biti vezana uz ime i prezime,ili mogu eventualno svoju posudit nekome da polozi lovu na neki drugi account na drugoj kladionici,znaci ne na onoj na kojoj se veze na moje ime?

Niko drugi osim tebe ne moze da koristi tu karticu.

Quoteel ovo limit po depositu ili isplati 3000eura

To je limit po isplati.

Preporuka za clanove:

masic

sigurno 3000e po jednom danu  hvala

frode14

Pozdrav svima i srećni praznici.
U pravu si bio,legla mi je isplata nakon 3-4 dana na visa kartiu.
Interesuje me da li je ikakav problem da se registrujem na još neku kladionicu i da radim uplatu i isplatu sa ove iste visa kartice?
Sad je koristim za bet at home i super funkcioniše.Koju mi kladioniu vi preporučujete,da su malo jače kvote i da imaju neki početni bonus za prvu uplatu i naravno da funkcioniše sa visa karticom?
Hvala unaprijed 

rogy

Cao,

izvadio sam Visa Virtuon karticu Vojvodjanske banke, da li je sada moguca uplata u online kladionicama preko te kartice ?

Pokusao sam uplatiti na Bet365 - transakcija nije uspela. Iz Bet365 su me obavestili da banka koja je vlasnik kartice nije odborila transakciju a u Vojvodjanskoj banci su mi rekli da nisu ni dobili nikakav upit za transakciju (kazu mi da je sigurno problem do sajta na kome sam pokusao placanje).
Znate li o cemu se radi?

Hvala

El Fenomeno

Na prvi pogled, ne znam sta moze biti problem. Mozda je problem do bet365, to jedino mozes proveriti tako sto ces pokusati da uplatis u neku drugu kladionicu (predlog je Expekt) pa ako i tu ne prodje, onda je sigurno do kartice.
Ako ne resis problem, jedino resenje je Rajfajzen banka i njihova cuvena Virtuonka koja sljaka bez greske.

Preporuka za clanove:

frode14

Interesuje me da li je ikakav problem da se registrujem na još neku kladionicu i da radim uplatu i isplatu sa ove iste visa kartice?

Mr_Gospodin_Signore

Quote from: frode14 on January 21, 2010, 05:32:41 PM

Nije nikakav problem. U koliko hoces, ukoliko podrzavaju taj nacin. Evo ti koristan link za odabir http://www.top100bookmakers.com/ratings.php
Quote from: rogy on January 20, 2010, 12:40:38 AM
Cao,

izvadio sam Visa Virtuon karticu Vojvodjanske banke, da li je sada moguca uplata u online kladionicama preko te kartice ?

Pokusao sam uplatiti na Bet365 - transakcija nije uspela. Iz Bet365 su me obavestili da banka koja je vlasnik kartice nije odborila transakciju a u Vojvodjanskoj banci su mi rekli da nisu ni dobili nikakav upit za transakciju (kazu mi da je sigurno problem do sajta na kome sam pokusao placanje).
Znate li o cemu se radi?

Hvala

To sto su ti rekli u Vojvodjanskoj, ne mora biti tacno. A ni to sto su ti rekli u bet365. Uvjek je pitanje ko ti je dao odgovor i koliko se potrudio oko istog. Ukoliko je iole specifican problem, trebace ti mnogo srece da dodjes do pravog odgovora. Meni se recimo nekoliko puta rezervisao dupli iznos na racunu kad sam uplacivao na bet365. Nakon 3-4 dana kada prodje transakcija skine se sa racuna potreban iznos i razrezervise, ali ostane jos to dublo sto se rezervisalo. U mojoj banci tvrde da je bet365 to, sto je cista glupost jer bi na kraju uzeli tu lovu. Nikad mi nije uzeta duplo. Stoji tako 40 dana, dok program ih ne razrezervise jer postane ocigledno da nisu namijenjena nekom placanju. U bet365 se ne mogu sporazumijet s njima... Moj zakljucak program u mojoj banci ponekad zafrkne, a mozda i u bet365. Aj sad ti to majcin sine objasni onom operateru da je problem kod njih, a ne bet365 i obratno i da treba malo to sa IT sektorom procackat.
A philosopher once asked, “Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?”