News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:23:33 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

Dali znate koliko se ceka na dobijanju kartice u rajfazen banci,koliko su sigurne te kartice dali na kartici treba imati onoliko para koliko treba da prebacis na neko zeljeno mesto? bet-at-home-exspert-unibet vasa preporuka tj jesu li sve sigurne?
HVALA

noja

Da na kartici moras imati te pare +20 e.ja imam racune na sve tri kladionice i primaju uplate  a i isplacuju bez problema.
PS Na karticu cekas 4-5 dana

frode14

I ja sam sa ovom karticom,i super radi uplata isplata.Registrovan sam na 3 kladionice i dosad je sve ok.
Interesuje me:
Da li neka kladionica pravi problem Å¡to istu karticu koristim i za druge?
Da li ovu karticu podržavaju bet365 i pinnacle pošto planiram da se regisrtujem i na njih?

Hvala unaprijed

P.S.I tek su mi sada nakon 3 mjeseca zarobili 20 eura na kartici :)

El Fenomeno

@ Kladionice nemaju uvid u to gde se ti sve registrujes i gde igras tako da mozes bez ikakvih problema da je koristis u vise kladionica istovremeno.

@ Podrzavaju.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

3maj

O Bože... Danas, podigao virtuonku, uplatio 50e na devizni račun (preko onih 20e koje sam dao kao depozit). DoÅ¡ao kući, otiÅ¡ao na Bet at Home i pola sata pokuÅ¡avao da uplatim. Računam, imam 50 na računu. Pa ukucavam 50 ko mutav...i non stop, vaÅ¡a uplata nije autorizovana...popičkanio. Onda probam 49 e i proÄ'e. Al sam glup! ÄŒisto, ako se nekom deÅ¡ava slično, da obrati pažnju i na sirotinju koja živi od provizije  ;D

Nebojsa

Pozdrav svima i sve pohvale za ovaj forum  :) Interesuje me osim ovih 20e depozita i članarine jel ima joÅ¡ nekih nameta od strane banke prilikom uplata i isplata na devizni račun virtuonke,Rajfajzen banka je u pitanju?
Hvala unapred!Pozdrav!

El Fenomeno

Pre svega hvala za lepim recima i pohvalama kad je forum u pitanju.

Sto se tice troskova, osim depozita i odrzavanja nemas nikakvih dodatnih troskova. Zvanicno bi oni trebali da uzmu pri svakom podizanju novca neki procenat ali evo ja kod njih koristim karticu vec 4 godine i jos mi to nisu naplatili.  ;)
Tako da ni ti nemoj nista da brines.

pozz i srecno u igri

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frode14

Kad već postoji ova tema,bilo bi lepo kad bi svi malo potrudili pa napisali koje kladionice podržavaju uplatu i isplatu sa Visa karticom.Ali samo ko zna sigurno ili iz ličnog iskustva,pošto puno vremena trošimo(bar ja) dok sve provjerim.
Ima dosta vrsta ovih kartica ali evo ja ću za početak navesti šta znam:

VISA ELECTRON (Raiffaisen bank-debitna)

Funkcioniše uplata/isplata-lično provjereno:BET-AT-HOME,EXPEKT,BWIN,BET365

Uplatio bez problema,nisam još pokušao isplatu:
PINNACLE,GAMEBOOKERS,UNIBET,DOXXBET,SPORTINGBET,WILLIAM HILL,BETINTERNET

Nisam uspio uplatiti(do sada,u kontaktu sam s njima):
CANBET-piÅ¡e da podržavaju Visa debitnu karticu ali mi je pri polaganju depozita stalno povezuju sa moneybookersom a tamo nisam aktivan 
BETINTERNET-uplatio bes problema,sad mi traže neke dokumente-mislim da će moći i isplata
BET24-Stalno mi pri depozitu piše da nije autorizovan,a u kontaktu s njima mi kažu da mogu sada uplatiti bez problema

frode14

Napomena:
Neke od njih traže naravno kopije kartice ili ličnog dokumenta ali to je ok.
Bilo kakva informacija bi dobro došla da se ne patimo... :P

Vlado

Pozdrav svima!

Ja sam iz Srbije,nov sam ovde,zeleo bih da krenem sa on line kladjenjem pa imam par pitanja.

1: Planiram da uzmem  visa internet karticu  Vojvodjanske banke,pa me interesuje da li je ona fukcionalna,uplata-isplata kako to vec ide ili moram neku drugu,posto u toj banci imam dinarski racun.

2: Koja je kladionica preporucljiva za mene,znaci jednostavna prijava,lagano popunjavanje parova,mali limit uplate i dobar izbor igara,Sad naravno,koliko tu moze da se izbalansira.

citao sam malo za expert,buni me malo ono slanje kopija licne karte,kartice...Pa ako moze negde bez toga,klasika,otvoris racun,ukucas sifre sta vec,sacekas odobrenje i igras ili je svuda isto kao u expertu.

Hvala unapred

El Fenomeno

1. Kartica iz Vojvodjanske banke moze da se koristi kako za uplatu tako i za povlacenje novca.

2. Expekt, Gamebookers, Bet365, Unibet, Bet-at-home

3. To je veoma prosto reseno kad je Expekt u pitanju. Samo treba da slikas karticu, i da je uneses direktno na sajt, ponudjena je ta opcija, samo kliknes i pronadjes sliku na tvojoj masini, uploadujes i to je sve....za par sekundi sve gotovo.

Preporuka za clanove:

masic

dobro vece imam visa virton karticu i uplacivao sam bez problema intyeresuje me za vece iznose kada budem trazio isplatu na devizni racun jel se placa porez drzavi naprimer oko 20000eura isplate .ili je bolje dizati vise puta manje kolicine naprimer po 4000eura pet puta hvala.

El Fenomeno

Mnogo bolje vise puta manje iznose, jer kod tih velikih iznosa moze se postaviti pitanje porekla novca itd... a onda mozes doci u problem i zato sto manje iznose i vise puta dizanje.

Preporuka za clanove:

Vlado

Quote from: Admin on March 20, 2010, 10:46:03 AM
1. Kartica iz Vojvodjanske banke moze da se koristi kako za uplatu tako i za povlacenje novca.

2. Expekt, Gamebookers, Bet365, Unibet, Bet-at-home

3. To je veoma prosto reseno kad je Expekt u pitanju. Samo treba da slikas karticu, i da je uneses direktno na sajt, ponudjena je ta opcija, samo kliknes i pronadjes sliku na tvojoj masini, uploadujes i to je sve....za par sekundi sve gotovo.

E,jos jedno pitanje

Najmanji depozit u expertu je 10e.Da li to znaci da na kladionicarskom racunu uvek moram da imam minimalno 10 e da bih i dalje igrao i da ispod toga nemogu vise da ulazem ili je to najmanja cifra sa kojom moze da se pocne,odnosno najmanji unos novca za pocetak kladjenja?
U vojvodjanskoj banci kazu da je depozit na kartici minimalan 20e,kako sam video na sajtu,jer i to znaci da to nemoze da se trosi,da uvek mora da bude na kartici ili je to samo za otvaranje iste.

Hvala unapred na odgovorima.jbg. pocetnik sam pa bih zeleo da se informisem od pravih ljudi od detalja do detalja.Nadam se da me razumete.

El Fenomeno

Zavisi kako ulazes novac. Pre svega, kad je Visa u pitanju nije tacno da je u Expektu najmanji moguci iznos 10 eura. To je najmanji kad se koristi moneybookers.
Najmanji dozvoljeni iznos za uplatu karticom iznosi 5.00 EUR
Najveci iznos uplate je 3000.00 EUR
Naknada iznosi 2,5%

Ne postoji minimalni iznos koji moras imati na Expektu da bi mogao da igras, znaci igras dok imas sredstava na racunu.

Sto se tice kartice moras imati depozit od 20 eura i on samo stoji na kartici, nije vidljiv i ne mozes da ga uplatis. Taj iznos mozes da povuces samo onda kad budes zeleo da ugasis karticu. Ja sam to par puta povlacio bez gasenja kartice ali nece to svaki put da prodje.
Znaci, imas na kartici 20 eura i to samo stoji a sve ono preko tog iznosa mozes da koristis za uplate na kladionice.

Preporuka za clanove: