News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 02:47:27 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

To boldovano nema nikakve veze sa karticom vec sa tim da ce te moneybookers sam odvesti na tu stranu gde ces trebati da upises code.
To je jedna od opcija ali ti svakako mozes da odradis i verifikaciju deviznog racuna kad vec nemas karticu.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

eto zavrsio sam i taj dio,i onda su mi potvrdili da ce poslati to pismo sa kodom.da li je sada proces zavrsen,posto su me nakon toga prebacili na stranicu gdje treba da potvrdim svoju adresu,sto sam i ucinio,medjutim nista se ne mjenja,jos uvijek sam na istoj stranici,tj.ne znam da li je cijeli proces zavrsen.

i kakvo treba da bude stanje na mb racunu.da li novac ostaje na mb-u sve dok ne legne na banku,ili se kao kod slucaja kladionice,novac nestane sa racuna,a nije jos uvijek legao ni na bankovni?

nadam se da ne smaram :)

Ernests_Gulbis

i ew na mail mi je stiglo da potvdjuju ovaj proces,medjutim jos uvijek ne znam da li je i zahtjev za isplatu okoncan:We would like to inform you that your verification letter has been sent. Please allow 2-5 working days for delivery depending on the speed of the respective local postal service in your country.

El Fenomeno

Dok ne verifikujes neces moci da povuces novac.
Evo ti ovde procitaj kako da verifikujes devizni, vec se o tome pisalo http://forum.bonustipovi.com/index.php?topic=268.195.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Ernests_Gulbis

znaci dok ne stigne taj kod,i dok ga ne ukucam,lova nece biti isplacena?

El Fenomeno

Nece jer su oni stopirali proces dok se ne odradi neka od verifikacija.

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

ok,onda ostaje da cekamo,pa cemo da vidimo kasnije

IronC

Pozdrav svima,
Verifikovao sam karticu i uplatio jedno 200 e na MB i to je sve ok,medjutim pise mi tamo da sa kartice mogu samo 500 e da prebacim na MB i to u roku od 60 dana?
Kako povecati taj iznos, recimo zelim da mi taj limit bude 1000 e  naprimer ?
Jeli to stvarno tako ili sam nesto pogresno razumeo?
Hvala

El Fenomeno

To je stvarno tako a limit ti je manji jer si samo verifikovao karticu. Verifikuj i adresu pa ce ti taj limit biti veci, mislim da bi sa adresom trebao da bude 1.500 eura.

Dobrodosao na forum

Preporuka za clanove:

IronC

Bolje vas nasao !
Poslao sam zahtev za verifikaciju aderese, cekam kod pa cemo videti...

IronC

Verifikovao sam adresu, a oni mi podigli na 750 evra  ;D
Dal moze jos nekako da se digne barem na 1000 ?

El Fenomeno

Moze ako verifikujes i devizni racun. Nije mi samo jasno zasto ti je potreban toliki depozit...valjda ces nesto i na kladionici napraviti a ne samo da ulazes?!

Preporuka za clanove:

pedja_cfc

Quote from: Admin on April 12, 2010, 03:35:51 PM
Moze ako verifikujes i devizni racun. Nije mi samo jasno zasto ti je potreban toliki depozit...valjda ces nesto i na kladionici napraviti a ne samo da ulazes?!
mozda lik igra ozbiljno, gde mu je ulog 2% od banke pa bez 1000 eura nece da igra...
S R B I J A

GROBARI 1970

Ernests_Gulbis

e stigao mi je ovaj verifikacijski broj,ukucao sam ga i sad kaze da mi se limit za isplatu povecao.da li sada treba ponovo da vrsim zahtjev za isplatu,ili ce se obaviti ona koju sam trazio prije neki dan,dok jos nisam imao ovaj verifikacijski kod?

El Fenomeno

Ponovo zatrazi isplatu!

Preporuka za clanove: