News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:13:27 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

@frode14
Svaka kartica mora biti vezana za devizni racun da bi mogao da je koristis na internetu. Ne znam tacno za Visu Elektron da li pri otvaranju ove kartice automatski se otvara devizni racun (kao kod Vise Virtuon) pa bi najbolje bilo da pitas u banci. Taj racun za deviznu stednju ako nije povezan sa karticom ne moze da se koristi. I da moze, bolje ti otvori novi (ako vec nije otvoren prilikom otvaranja kartice) koji ces koristiti samo za online transakcije.

@Shuster92
Moras prvo verifikovati karticu da bi mogao da je koristis. Posle toga je koristis najnormalnije kako za uplate tako i za povlacenja novca sa moneybookersa. Sto se tice limita on se resetuje. Za depozit preko kartice reset se vrsi na svakih 60 dana. A kad je u pitanju povlacenje novca ili slanje na drugi moneybookers racun reset je na svakih 90 dana.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nishlije

@admine
Uzeo sam danas izvod iz banke i tamo pise isto 1.21, unesem ponovo taj broj i greska. Sad mogu ponovo za 24h da ukucam broj!?!
Jel mogu ja da skeniram ovaj izvod i da im posaljem ili nesto drugo da im doakzem da je to moja kartica...

El Fenomeno

Pa mozda bi i najbolje bilo da ih kontaktiras putem maila, imas tamo kad se ulogujes support pa im posalji mail. Stvarno ne znam u cemu je problem, mozda je i banka nesto sjebala pa prikazuje u izvodu drugu cifru, sad nagadjam ali ko zna sta se desilo. Jedino ti ostaje di ih kontaktiras jer ocigledno nije taj broj, tako da ti ne vredi da cekas do sutra.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

nishlije

Koji je njihov mail, na suport me samo zavlaci sa pitanjima...!?!

El Fenomeno

Moras preko te podrske, pronadji tacno deo koji se odnosi na tvoj problem i posalji im poruku.

Preporuka za clanove:

nishlije

Samo da napisem svoje iskustvo sa visa internet karticu intesa banke...
Napokon sam uspeo da je verifikujem, jenostavno kada vam skinu iznos sa kartice sacekajte neko vreme u mom slucaju je trebalo 7dana da vidim tacan iznos koji su mi skinuli.
Prvo mi je stajalo 1.21e ali danas sam ponovo proverio i pisalo je 1.19e i cifra je tacna...

Ena

Upomoc  ???

Otvorila sam moneybookers account (jos nisam pocela da ga koristim jer nemam devizni racun)
Problem je sledeci: ne znam u kojoj banci da ga otvorim.
U societe generale banci rekli su mi da je to kod nas protivzakonito jer se na taj nacin izbegava placanje provizije.
Jos neke sam banke kontaktirala ali sluzbenici nikad culi za moneybookers pa ne znaju da mi odgovore.
Da bi mi neko poslao pare iz inostranstva na moneybooker dovoljno je da ima moj e-mail ali kako ja te pare mogu da podignem u Srbiji?

El Fenomeno

Najbolja kombinacija je Raiffeisen Banka i kartica Visa Virtuon. O toj kartici mozes vise procitati ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,269.0.html. U koliko se odlucis samo za devizni racun nemoj im spominjati razloge otvaranja, samo ga otvori i trazi da ti daju sve potrebne podatke kako bi neko mogao da ti posalje novac.
Ja u toj banci imam otvoren racun vec nekih 5 godina i nikakvih problema nisam imao.  ;)

Preporuka za clanove:

masic

dobro vece imam visa internet banka intesa i dobio sam u izvestaju od banke onaj iznos sto treba ukucati na sajtu moneybookersa.sada nezbam gde treba ukucati taj iznos iznoj je ovaj od 1.99-2.99eura hvala.

El Fenomeno

Pored opcije za Visa karticu kod tebe bi trebalo da pise verify, tu kliknes i pojavice ti se polje gde treba da ukucas iznos.

Preporuka za clanove:

masic

ovako mi pise
ACCOUNT STATUS
Moneybookers Account    Personal Account
  not enabled   [ Get account enabled ]
Address   Verified
Credit/debit card   Verified
Bank account   Verified
ali nije jos aktivno mozda zato sto jos nisam dobio izvod iz banke nije aktivno ovo gde treba kliknuti na verifield a i blokirao mi je 24sata tek danas ce biti odblokirano oko 21-oo hvala.jel ce biti aktivno kada dobijem mozda izvod iz banke ovo verifield

El Fenomeno

A zasto ti je blokiran 24h?

Preporuka za clanove:

masic

zato sto sam tri puta pokusavao da nadjem tu opcioju ali nisam je nasao

El Fenomeno

Pa zato ti to Verify nije aktivno. Kad ti se odblokira racun tek onda mozes upisati tacan broj.  ;)

Preporuka za clanove:

masic

zato nije aktivno znaci kada odblokiraju i dobijem od banke izvod ili vidim online.idem na klik verifikacion i onda upisem cifru sto su skinuli tacnu od 1.99-2.99e