News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 11:40:04 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

Ernests_Gulbis

zatrazio,racun ispraznjen ;D hvala na pomoci.valjda naredne isplate nece biti ovako iscrpljujuce.
btw danas da sam te nagovarao da odigras verdasca,sigurno mi ne bi povjerovao i ovaj put nakon gulbis kraha 8)

El Fenomeno

Nece biti jer sad si odradio proces verifikacije i u narednom periodu neces imati nikakvih problema.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Sylar

Pre svega hvala na savetima ok MB sa prethodnih strana. Odradio sam verifikaciju Intesine Visa internet kartice na MB i uspesno prebacivao sa kladionica na MB i obratno. E sad pitanja su sledeca:

1. Hocu da povucem novac sa Mb na svoj devizni racun. Da li ce mi traziti opet neku verifikaciju prilikom povlacenja novca.
2. Da  li je lakse prebaciti pare na recimo Expekt pa odatle na devizni racun.

Koji biste vi nacin izabrali? Sve ovo pitam jer sam na prethodnim stranama citao da su ljudi imali upravo problema prilikom povlacenja novca sa Mb i verifikacije dev.racuna pa bi to da izbegnem ako je moguce.
Hvala unapred

El Fenomeno

Trazice ti verifikaciju deviznog racuna a to mozes procitati na prethodnim stranama kako su ljudi resavali.
Mozes na Expekt pa na devizni ali opet bi prvo morao preko tog deviznog da ulozis novac prvo da bi onda mogao da ga povuces.
Moj savet je da udjes u proces verifikacije deviznog racuna na MB, jer kad tad moras to uraditi.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Sylar

Dodao sam racun na MB sinoc i posle par minuta dobio mail od njih da sam uspesno dodao novi bankarski racun. Ali kad udjem u  withdraw opet mi stoji prazno mesto gde je racun i opcija Add. I u profilu mi stoji LIST OF BANK ACCOUNTS
none     [Add]. Sta sad raditi? Jel treba neko vreme da prodje dok osveze profil ili je neka greska?

El Fenomeno

Sacekaj malo dok ne osveze pa pokusaj ponovo.
Nadam se da si procitao na prethodnim stranama kako ide proces verifikacije?!

Preporuka za clanove:

Sylar

Ni posle dva dana mog bankarskog racuna nema u profilu. I dalje stoji Add a primio sam mail od njih jos prekjuce da je bank.racun uspesno dodat. Da napomenem da sam Visu verifikovao bez problema. Adresu nisam jer mi ne treba povecanje limita. Citao sam prethodne stranice svakako ali kako da verifikujem racun kad nema opcije Verify vec i dalje stoji Add. Hvala Admine na odgovorima. 

El Fenomeno

Nije mi jasno kako ga nema?! Kad izaberes bank transfer u padajucem meniju bi morao da se pojavi taj racun koji si dodao. Proveri jos jednom da li ga ima?

Preporuka za clanove:

Sylar

Pa ni meni nije jasno u tome i jeste problem ne shvatam sta je uzrok. Idem na withdraw odaberem bank transfer ali je polje prazno nema sta da se izabere a pored stoji Add. Kliknem na Add i opet me vraca na pocetak ukucavanja podataka za racun kao da jednostavno nisu ubacii moj racun u moj nalog. Da se ne ponavljam stigao mi je i mejl da je sve ok taj dan i da je racun uspesno dodat. Da vise ne gusim temu da li bar znas kom delu podrske da se javim. Pretpostavljam My profile pa Manage bank accounts. Bilo koji savet je dobrodosao jer ne mogu da zapocnem povlacenje novca a to mi je i bio cilj otvaranja naloga.

El Fenomeno

Probaj jos jednom da dodas svoj racun. Ako se ni tada ne pojavi opcija u padajucem meniju onda kontaktiraj support.

Preporuka za clanove:

Sylar

Uspeo  sam konacno kao sto si rekao pokusao ponovo i proslo ali ovaj put sam koristio Internet explorer jer je mozda Opera bila problem prvi put mada nije ni vazno. Obzirom da mi u profilu stoji pored accounta registered i da nemam opciju verify povukao sam novac . Novac skinut sa Mb i kad udjem u History stoji pod statusom transfera processed. Da li to znaci da je sve ok i da sam izbegao komplikacije oko verifikacije racuna pojma nemam a nadam se da jesam. Kako god pocetni problem resen i hvala jos jednom.

El Fenomeno

Nema problema, dragom nam je da smo bili od pomoci....Sto se tice transfera, on se trenutno obradjuje i bice ti poslat novac!

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

Sylar

U petak zatrazena isplata a juce stigao novac. Veoma brzo i sto je najvaznije bez ikakvih problema. Hvala jos jednom Adminu na brzim i korektnim odgovorima. Pozdrav

El Fenomeno

Nema na cemu i drugi put...  ;)

Preporuka za clanove:

krko

Zanima me jedna stvar, je li moguce u nasim zemljama(ex-yu, cro-bih-ser) primati pare sa moneybookersa na karticu, posto sam negdje na netu citao da se kao ne mogu prebaciti pare na karticu, pa me zanima da li je to moguce i koliko dana traje prebacivanje novca na karticu?