News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 09:45:15 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Moguce je prebaciti direktno na karticu novac a vreme transakcije je 3-4 radna dana.  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Jedan mi je drug prebacio tako pare prosle sedmice sa mb na karticu i jos mu nisu dosle, danas je bio 4, a sutra dakle 5 radni dan, sta je najbolje uraditi? Kontaktirati suport ili sta?

El Fenomeno

Uhvatio ga vikend pa je to razlog kasnjenja. Ako nisu vec legle pare sutra 200%!  ;)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Quote from: Admin on May 27, 2010, 11:55:20 PM
Uhvatio ga vikend pa je to razlog kasnjenja. Ako nisu vec legle pare sutra 200%!  ;)

kako si znao  ;D
dosle mu danas  ;)

Tap 026

ProÅ¡le sedmice sam pri verifikaciji Visa kartice tri puta promaÅ¡io one čuvene dve decimale. Blokirali mi karticu, pa sam novac uplatio "ručno" bankovnim transferom. Ponovo su je odblokirali.  E, da li sam sada u obavezi da ponovim pokuÅ¡aj njene verifikacije ili je ta stvar mojom neposrednom uplatom konačno zavrÅ¡ena ?

PS. Skinuo sam (Withdraw) neku sumu nazad  sa MB-a na Visu  i oni(MB) su taj manjak uredno evidentirali, doduÅ¡e dolazak novca se joÅ¡ ne evidentira u Intezi.  Ima li to neke veze sa ovim odozgo(sa početka priče)?

El Fenomeno

Sigurno su je prihvatili!  ;)

Preporuka za clanove:

Tap 026

OK, hvala
Pohvaliću se kad mi legne lova u banci

ilic90

mene interesuje sledece... postoje sajtovi koji ti besplatno daju neku kintu za texas,osvojish neke poene usput i pare i mozesh to da podignesh,pa sad al bi mogao ja da otvorim sad moneybooker i devizni i odmah poshaljem kintu sa pokera na money,sa money na devizni ili mi je isto potrebna visa virtuo,pa da uplacujem i vrshim sve one verifikacije?? thx unapred

El Fenomeno

Mozes naravno ali i taj devizni mora da se verifikuje samo sto je drugacija procedura i o tome smo pisali na prethodnim stranama pa procitaj. Znaci, moze bez Vise i dobro si to zamislio, bas kao sto si i opisao.
U svakom slucaju ti otvori moneybookers....mozes i adresu da verifikujes i time povecas limite.

Preporuka za clanove:

ps86

Ja sam se registrovao na moneybookers,ferifikovao devizni racun,otvorio racun i visa electron karticu ali mi je ispao sledeci problem:
We are unable to debit payments from this credit/debit card. Please either try another credit/debit card or an alternative deposit option.
ne znam sta sada da radim i kako da verifikujem karticu jer trazi drugu ???
Problem je mozda u tome sto sam u opcijama izabrao VISA karticu,a trebao sam VISA ELECTRON  :(  . I sad i kad hocu da ponistim ovu karticu i da ponovo pokusam da unesem podatke za Visa electron,pise mi  You cannnot remove your primary credit/debit card!
Sta sad? :-\

El Fenomeno

Imas tamo opciju da dodas novu karticu, ne moras te podatke koje si uneo da brises...probaj tako mada mozda napravi problem jer su isti brojevi samo je vrsta kartice druga.
U svakom slucaju probaj tako pa javi kako napredujes.

U svakom slucaju, dok ne resis problem sa karticom za uplatu i isplatu mozes da koristis devizni.  ;)

Preporuka za clanove:

ps86

jbg podudaraju se podaci i ne mogu da promenim vrstu kartice.Da mogu makar da ovu staru izbrisem... Mogu koristiti devizni racun,ali bih radije preko Visa kartice,zbog odlazaka u banku i cudnih pogleda od strane radnika na salterima :). I kad odem na moneybookers na Complains imaju sve vrste problema,ali ne i moj :( . Da li je vec neko imao ovakav problem i kako ga je resio? Molim za pomoc.... ??? 

El Fenomeno

A jesi li probao kod ove prve da kliknes na opciju disable i onda da pokusas da ubacis novu karticu.
Ako ni to ne upali onda im posalji mail a to mozes da uradis tako sto ces na email supportu kliknuti na npr. Depozit i tamo imas opciju  Other deposit queries   gde ces objasniti u cemu je problem.

Probaj ove dve opcije pa javi rezultate.

Preporuka za clanove:

ps86

Prvo sto sam probao jeste da odem na disable ,ali ne mogu da je izbrisem zato sto je primarna kartica (You cannnot remove your primary credit/debit card) . probacu da odem na email support (My profile-Manage credit/debit cards) mada mislim da opet necu nista uspjeti i da mi preostaje samo setnja do banke,pa preko racuna da uplatim....

masic

dobro vece za ferifikaciju bank transfera koliko treba uplatiti novca i posle koliko dana treba da mi stigne cod i jel idem u banku ili mi stize na kucnu adresu hVALA