News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:36:32 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

hvala puno sada cu uvek znati kako se ferifikuje visa virton visa elecetron i visa internet.

masic

odblokirali su mi racun ali to sto pise verifi nije aktivno.neznam kada ce biti aktivno  hvala.

El Fenomeno

Ne znam tacno sta moze da bude u pitanju. Probaj malo da sufrujes po sajtu, probaj kao da ulozis novac preko kartice, mozda ti se pojavi ta opcija. Ne znam zasto je uopste nastao problem sa tim.
Nisam te bas najbolje razumeo zasto su ti blokirali racun, ti kazes da si tri puta pokusao da nadjes opciju? Jel to znaci da si pronasao gde treba da se upise ali nisi upisao tacan broj ili nesto drugo?

P.S. Ako ti ta opcija nije aktivna moguce je da ti je kartica verifikovana vec i da mozes slobodno da je koristis.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

pise mi ovako
ACCOUNT STATUS
Address   Verified
Credit/debit card   Verified
Bank account   Verified
ali verifiled nije aktivno kada kliknem

mozda mi nije aktivno zato sto mi nije stglo ono koliko mi je skinuto sa kartice.
jer ja nemogu da uplatim novac jos.

masic

na uploud fund na visa virton mi pise kada je aktivna i normalno uplacujem pise mi ovo
CVV2/CVC2:   
   last 3 digits on the back of your card
Amount to upload:    (min. 1 EUR - max. 4980.00 EUR)
+ 1.90 % Fee:     EUR
Total:     EUR

na za visu internet mi pise ovo i nemogu jos uplati sa njom jer nisam upisao onaj iznos 1.99-2.99e jer nije mi aktivna opcija a jos mi nije stiglo koliko mtreba da upisem pise mi za visa internet ovo

First name*:    vladimir
Last name:    masic
Card type*:    VISA
Card number*:    4xxxxxxxxxxx9827
Expiry date*:    03/12
CVV2/CVC2*:   
   last 3 digits on the back of your card

El Fenomeno

Nije ti aktivno zato sto ti je kartica verifikovana. Zasto ti hoces dve karitce da verifikujes? Tek sad nista ne razumem... :-\

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

zato sto mi uskoro istice visa virton pa da aktiviram onda visa internet od banke intesa

El Fenomeno

Posto je to malo zamrseno a tesko je ovako pomoci jer ne mogu da vidim tacno o cemu se radi najbolje je kontaktirati support. Ti imas vec jednu karticu verifikovanu a zelis i ovu drugu da verifikujes sto i moras jer svaka kartica mora proci proces verifikacije. U tom procesu si negde zakocio a ja ne mogu ovako da otkrijem gde je to tacno. Zato je najbolje probati preko njihovog centra za pomoc resiti problem.

Email support - Support Centar - My profile - Manage credit/debit cards - I'm trying to verify my credit/debit card but there is a problem - The verification amount has been processed to my credit/debit card but I do not find where to enter the verification amount.

Kad odradis sve ovo trebalo bi da ti se pojavi resenje. Odradi sve ovo pa javi sta koja je poruka.

Preporuka za clanove:

masic

ako neuspem da je verifikujem icicu da uplacujem preko bank transfera na moneybookers pa na kladionicu a kada budem trazio isplatu isti postupak hvala na pomoci.

Ernests_Gulbis

upravo sam pokusao da prebacim novac sa unibeta na monebookers racun.isplatio sam novac sa kladionice,a na mb racunu ga jos uvijek nema?

El Fenomeno

Proces traje najvise 24h , nije trenutno kao kod depozita.

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

uh hvala puno,mislio sam da sam nesto... te da je novac otisao u nepovrat ;)

Ernests_Gulbis

Identity verification required!

Unfortunately we were unable to verify the data in your profile with an independent information source. Under UK anti-money laundering regulations we are therefore required to obtain an additional proof of identity before we can process your first redemption request.

We offer you the following fast and easy options:

Option 1:  Charge the redemption fee to your credit/debit card (instant)
     We will charge the redemption fee to your card.

Option 2:  Verify your bank account (within 3 banking days)
     We will make a payment to your bank account. In the reference field of the payment we will include a unique verification code which you will have to enter back at our site.

Option 3: Verify your address (within 2-5 banking days)
     Upon request we will send a letter to the address registered on your account. This letter will contain a verification code which you will have to enter back at our site. If you choose this option you will be forwarded to our address verification section.

pri zahtjevu za isplatu,ovo mi se prikazalo.dodao sam devizni racun sa onim kodovima.koju sada opciju treba da izaberem?da li se ova treca vrti oko onog verifikacijskog broja?

El Fenomeno

Moraces nesto od ovoga da verifikujes da bi mogao da povuces novac.
Verifikuj adresu obavezno, jer to ti je najmanje cimanje...zatrazis to pismo i za nekoliko dana stigne ti na kucnu adresu sa codom.
Jel imas mozda karticu neku da i nju verifikujes?

Preporuka za clanove:

Ernests_Gulbis

Option 3: Verify your address (within 2-5 banking days)
     Upon request we will send a letter to the address registered on your account. This letter will contain a verification code which you will have to enter back at our site. If you choose this option you will be forwarded to our address verification section.

znaci ovo trece da izaberem.ali izgleda da ce odmah sada traziti tu verifikaciju (bold)?a nemam karticu,ovo mi je od stedne knjizice devizini racun.