News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:57:12 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

verifikovao sam bravo ja  .[ap]. .[ap]. .[ap]. .[ap]. .[ap]. .[ap].

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

2 eur kosta ta usluga

El Fenomeno

Pa imas online ali ti i za to trebaju podaci koje samo banka moze da ti da pa ti zbog toga nisam to ni pomenuo.
U prvu kockicu 1 a u drugu 16.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

reci mi jos jednu stvar Kada prebacujem   MB na KARTICU ya koji period su pare na kartici

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

El Fenomeno

4 eventualno 5 radnih dana.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

evo jedna dobra kladionica koja prihvata entropay pinaclesports i uplate i isplate idu na entropay jedna mesecna isplata je frree sledeca je oko 12e odlicno

kockar_ns

ako sam poslao pare sa mb na karticu u sredu znaci sutra mogu da ocekujem? jos me interesuje onih 20eur sto sam ostavio njih mogu uvek podici sa devinog racuna a pritom da mi se neugasi kartica ili mogu podici a naravno onda karticu nemogu koristiti?

da li pitaju u banci kad legnu pare na karticu odakle su?  .... posto nam kad sam slao na devizni u procredit uvek su pitali poreklo da li je to i a visu? ako jeste sta reci?

El Fenomeno

Mozes ih ocekivati sutra...ja sam nesto povukao u utorak i ocekujem veceras oko 7h poruku iz banke o prilivu novca.

Ja ponekad kad mi zatreba lova povucem i onaj depozit , nije to nikakav problem....naravno da bi ulozio ponovo moras prvo da nadoknadis tih 20e. Ovo radnik u banci moze da ti odbije ali meni to ne rade jer me znaju dugo tako da nemam tih problema.

Nece te nista pitati a i ako te pitaju reci da ti neko od rodbine ili neki prijatelj iz inostranstva poslao kao poklon na moneybookers a ti povukao na karticu.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

kockar_ns

kako ti javljaju sms ili ti odes na online? znaci ako i meni zagusti mogu uvek da garantujem na tih 20 eur!!!! .[:-)].

masic

do koliko novca nepitaju za priliv

kockar_ns

jedino ako ubodes neki dzekpot onda ce ti trebati odg na ovo pitanje  .[:-)].

cucemo gazdu

masic

ako bude problem tu je kartica entropay .[ap].

El Fenomeno

Na to pitanje sam odgovarao vise puta....na karticu kad ti leze novac ne bi trebali uopste da prave pitanje ako je rec o iznosima do 500 eura. Pitanje je da li ce ti praviti problem i za vece cifre, sve zavisi od banke, njihove politike itd...!

Preporuka za clanove:

masic

kockar_ns

leglo gazda meni na visa

Tebra

Pozdrav svima.Svaka cast admin na brzim i korisnim odgovorima.Imao bih i ja par pitanja.Sutra idem u banku da sredim visa virtuon karticu.E sad.Da li ja mogu da uplacujem sa moje vise virtuon direktno na kladionicu bet at home i da primam pare isto tako direktno a da ne bude problema zbog toga sto je to za kladjenje ili bas moram da se registrujem na moneybookers?

I molim vas da mi objasnite kako ja saljem sa vise na kladionicu ali bukvalno jer nemam pojma nikad pre nisam radio sa karticama i bankama.Imam 18+ sada.

Hvala unapred!!!