News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:08:22 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

kockar_ns

probacu ali prvo treba koliko vidim da je verifikujem

El Fenomeno

Pa to se vrlo brzo odradi ako imas onu dojavu na sms o transakcijama...! Pokrenes verifikaciju, na sms ti stigne tacan iznos koji je skinut sa racuna i tebi samo preostaje da taj iznos ukucas u predvidjeno polje. Sve to se odradi za manje od minut ali samo ako imas dojavu na sms. Ako ne onda sutra do banke pa vidi na izvodu.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

hmmm aj ako yapne trayim te

masic

ja sam je isto ferifikovao za nekoliko minuta i dobio sms poruku i ferifikovao na moneybookersu

masic

a sto se tice poreklo novca ja imam i entropay karticu i nemam dodir sa nasim bankama samo dizem na bankomatu

El Fenomeno

Da, da...entropay je opasno dobra stvar, pripremam temu i text o tome uskoro!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

kockar_ns

nema sms naci da odem sutra do banke i da mi daju iyvode

El Fenomeno

Pa ako si pokrenuo verifikaciju onda sutra do banke i to je u principu to! Posle toga cepaj kladjenje.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

masic

odlicno ocekujem uskoro temu oko entropay ocekujem za par dana plastik mastercard da mi stigne sa pin kodom da mogu podizati dobitak iz koladionice  .[:-)].

kockar_ns

prosao sam i kod bet-at-hom i opet pokusao kod unibeta i bet365 i nece ... da se nemucim vise da li ima neka online kladionica a da ima tako dobru ponudu utakmica kao BET365 mislim na LIVE KLADJENJE ....

.[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz]. .[pozz].

kockar_ns

unibetom sam resio problem prvo trae sliku nekg mog dokumenta i sliku kartice sa obe strane i imam odobrenje lako je bilo na srpskom uf sad sa bet365 moram da koristim SOICEV jeZIK spik inglis

El Fenomeno

Jesi li je verifikovao na moneybookers?

Preporuka za clanove:

kockar_ns

nisam posto sam pojebao

PROFILE: COMPLETE CREDIT/DEBIT CARD VERIFICATION

You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.

Important:

Please check again on your statement for the exact amount in EUR.  If your credit/debit card issuer does not show the amount in EUR, you cannot verify your card with Moneybookers. Do NOT try and guess the amount!

masic

ako te muci moneybookers onda uzmi entropay karticu i neces imati problema imam i moneybookers i entropay i obe solucije mi rade besprekorno za n9jansu brze isplate preko entropay i mastercard plastic kartice

kockar_ns

e ovako bio sam u banci i traio taj iyvod i ona mi kaye GOSPODINE PA TO SVE IMATE NA ONLINE RAIFAZEN BANKA... jbg a ja u sebi reko nisam ni pogledao a ovde niko nije i napisao ali srecom banka mi je 2 min od kuce.....
Nego sad me interesuje iznos je 1.16 a ja tamo imam dve kockice koje su prazne jeli sad u jednu pisem KECA a u drugu 16????

aj kad to uradim imam jos par pitanja