News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 05:06:26 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

Mika

Opet ja...imam verifikovanu karticu u Intezi,uplacujem normalno lovu na mb ali doslo vreme da se nesto i podigne pa sam skinuo za vikend 80e.Tek sada sam video da sam mozda trebao da skinem prvo 15e i da verifikujem racun.Evo sreda je a lova jos nije stigla...da li sam nesto zeznuo i ako jesam kako da vadim fleke...? Poz

El Fenomeno

Ako si povukao na karticu onda nije potrebna verifikacija deviznog racuna. Ceka se 4-5 radnih dana tako da ako si povukao novac za vikend uplatu na racun mozes ocekivati tek u petak a najverovatnije u ponedeljak.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Mika

Da povukao sam na karticu preko koje sam vec uplacivao na mB.Hvala na informaciji samo jos 2 pitanjca.Kada mi bude lego novac,da li ce mi leci na tu istu karticu,sto znaci da cu priliv novca moci da proverim preko online bankinga ili moram da odem do banke i da se raspitam da li je novac pristigao?I posto je ovo prva isplata da li da trazim taj broj za verifikaciju racuna ili nije potrebno? Hvala i izvinite na (verovatno) dosadnim pitanjima :)

El Fenomeno

Novac kad ti legne na racun mozes proveriti stanje preko online bankinga.

To nisu iste stvari....povlacenje novca preko vise ili bank transferom tako da ti nikako ne mozes da trazis taj kod za verifikaciju jer si novac povukao karticom.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drki

kad sam povlacio novac sa tipica i expecta na moneybookers nije bilo problema onda sam sa bet365 povukao prvi put na moneybookers i odbijen sam sta bi mogao da bude problem

bozicso

moraš nam napisati kakvu si poruku dobio? šta su ti rekli zašto neće da pošalju pare? jesi se verifikovo na bet365 ?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

drki

jesam verifikovan nisu mi nista poslai samo samo pogledao history withdrawals nije uspelo

EDIT: ipak je leglo .[;-)].

Bozicso: skratio sam ti postove da ne bude nepotrebnog spama, a problem je reÅ¡en. isplate nisu instant, treba proći  nekad i 24h da novac legne. ako potoji problem onaj ko Å¡alje novac će ti javiti u čemu je problem.

zoranz

Za info u vezi sa verifikacijom bankovnog računa i povećanjem limita:

Preko Raiffaisen Banke nije moguće uplatiti na Moneybookers preko bankarskog transfera i na taj način verifikovati bankovni račun. Rešenje je da se verifikacija bankovnog računa može uraditi tako što se izvrši povlačenje neke sume na račun koji je vezan za katicu ili drugi devizni račun, napiše se pismo Moneybookersu i uz dostavu swift-a ili listinga transakcija na tom računu gde se vidi isplata od strane Moneybookersa, oni će verifikovati račun i povećati limite.

bozicso

Quote from: zoranz on November 28, 2011, 06:55:57 PM
Za info u vezi sa verifikacijom bankovnog računa i povećanjem limita:

Preko Raiffaisen Banke nije moguće uplatiti na Moneybookers preko bankarskog transfera i na taj način verifikovati bankovni račun. Rešenje je da se verifikacija bankovnog računa može uraditi tako što se izvrši povlačenje neke sume na račun koji je vezan za katicu ili drugi devizni račun, napiše se pismo Moneybookersu i uz dostavu swift-a ili listinga transakcija na tom računu gde se vidi isplata od strane Moneybookersa, oni će verifikovati račun i povećati limite.

nije tačno! Ne postoji registrovana firma na koju se ne može uplatiti novac, prosto takav je zakon ne samo kod nego svugde u svetu.
naša banke prave problem jer da bi fizičko lice uplatilo pravnom, mora dostaviti predračun. MB naravno neće dati predračun. Ljudi kod nas koji rade u bankama nemaju pojma o čemu pričaju i najlakše vas odbiju rečima ne može!

terao sam ovo do kraja i na kraju sam sastavio izjavu otkucanu u wordu potpisanu mojim JMBG i imenom da uplaćujem novac na MB iz tog i tog razloga. uz to sam dobio na šalteru banke da popunim nostro doznaku (podaci MB gde ide lova).
ali na taj način se devizni račun samo registruje, on nije verifikovan. da bi bio verifikovan mora vam MB reći da povučete iznos do 15â,¬ i uz njega će doći kod koji ćete uneti, taj kod piÅ¡e na vaÅ¡em izvodu pored imena uplatioca.

zoranz

Ok, tačno je da službenici u bankama nisu dovoljno edukovani i da vrlo često ukoliko nisu neke uobičajene radnje ne znaju šta i kako mogu da urade, imao sam milion takvih slučajeva. Pošto sam znao šta mogu da očekujem (čak sam i na blic probao u par ekspozitura- gde sam dobio suprotne odgovore, čak mi je službenica za VIP klijente potvrdila da je moguća uplata na Moneybookers sa bankovnog transfera, ali posle je ipak ispalo da ne može. Jasna mi je problematika uplate ka inostransvu od strane fizičkog lica iz Srbije.

Odlučio sam da pošto su mi limiti bili uvek skraćivani zbog neverifikovanog bankarskog računa, a i transakcije preko bankovnog računa bi mi bile isplativije zbog provizije Moneybookers-a za uplatu karticom+ ovaj dodatni novouvedeni 1% (moja igra se zasniva na arbitraži (sure bets), praćenju trenda, trgovini na bet exchange-ima i veoma retko više da me želja mine ponekog live bet-a ili singla), stvar izguram do kraja.

Dobio sam finalno obrazloženje iz samog vrha banke, da ne dozvoljavaju uplate prema Moneybookers-u jer postoji varijanta da se uplaćuje (Å¡to je u ovom slučaju i istina) za klaÄ'enje na online kladionicama. Znači konačan razlog je ležao u tome, a ne u tome Å¡to treba da se napiÅ¡e izjava kako se uplaćuje novac u inostranstvu (kao kad se uplaćuje uglavnom fizičkom licu) ili da postoji profaktura (kao Å¡to bi bio slučaj kada se uplaćuje uglavnom pravnom licu).

Verovatno je moguće uplatiti u nekoj drugoj banci ili u nekoj ispostavi banke, gde službenici dozvole uplatu.

masic

dobro vece imam pitanje istekla mi je visa electron od banke intesa danas sam preuzeo novu visa electron sve ima isto kao proslu onih 16 brojeva napred jer moram da je verifikujem ili ne danas sam uplatio sitno na moneybookersu mozda je prosla uplata zbog jos aktivne stare kartice koju sam vratio banci intese jer treba ponovo da verifikujem ili ne hvala

bozicso

pored kartice ti piše datum izlaska, verujem da se mora verfikovati nova jer proveri da li ti je CVV isti.
mada iskreno nisam imao situaciju da mi istekne kartice, pišem samo na osnovu neke zdrave logike, jer mi je prosto glupo da ti daju isti CVV onda ti odmah mogu dati karticu na 10 godina.
ali u ovoj zemlji ništa me ne bi iznenadilo....

masic

sve je isto 16 brojeva su isti cvv nije isti  mora ferifikacija uvek je verifikacija dobro dosla nije mi nista tesko ferifikovati sigurhno cu morati zvati telefonom sektor od intese za platne kartice dovoljno je 3-5e na visa electron kartici.

krko

Ako neko registruje mb account na domacu valutu, jel se prebacuju pare isto na devizni racun ili kako?
I moze li se na mb to promijeniti u euro?

El Fenomeno

Pa pazi, nema svrhe otvarati MB na domacu valutu jer sa tom nasom valutom na netu ne mozes nista da placas tako da je mnogo bolja opcija euro ili dolar.
Koliko znam ne moze da se promeni, jedino da se kontaktira podrska.

Preporuka za clanove: