News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:38:27 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Email support - My Profile - Manage credit/debit cards - I'm trying to verify my credit/debit card but there is a problem -

Ovom putanjom ces doci do nekoliko ponudjenih resenja, izaberi ono koje je vezano za konkretnu situaciju i probaj na taj nacin da resis svoj problem.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

pogledaj sve na sajtu, sigurno ti piše šta da radiš i šta je problem, ako se ne možeš snaći, uloguj se u svoj MB i idi na support.
nisi čitao sve što je pisano ranije. Kod verifikacije oni povuku novac sa tvoje kartice i posle ti ga vrate. ne možeš verifikovat karticu ako nemaš novca. prosto kako da znaju da je tvoja nego da ti uzmu mali iznos i vide da je plaćeno sa tvog imena.

nakon neuspelih pokušaja kartica ti je blokirana na MB i moraš im to objasniti da ti daju novu šansu
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

drki

ja se izvinjavam jel prilkom add card posto posedujem visa virtuon rajfajzen banke odabere visa ili delta/visa debit

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drki

posto su me zakljucali  karticu moram preko bankovnog racuna jel dodam prvo swift account number- kucam onaj za koji je vezan visa ili otvaram novi i kad uplacujem samo napisem na papir ovo i predam sluzbeniku account holder:   Moneybookers Ltd.
Bank:   Commerzbank
City/Town:   Frankfurt am Main
SWIFT:   COBADEFF
IBAN:   DE23500400000581732500
Account currency:    EUR, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON
Reference

El Fenomeno

Mnogo ti je bolja opcija da pokusas da ih kontaktiras kao sto sam ti objasnio i da ti otkljucaju karticu.

Mislim da nece moci na taj devizni racun (bar meni nije moglo) koji je vezan za karticu vec ces morati da otvaras novi.

Preporuka za clanove:

bozicso

Ja sam u Intezi otvorio devizni i dobio karticu koja ide uz njega.
Uplatu sam pravio i sa deviznog, ne samo kartice.
Ove podatke gore treba da uneseš u nostro doznaku koju ti daju u Banci, reci da želiš poslati novac na to gore što imaš, i oni će ti objasniti da ide preko nostro doznake.

uz tu nostro doznaku (običan obrazac, malo veći od uplatnice) ja sam u Wordu morao da otkucam i potpišem izjavu zašto im šaljem novac.  naveo sam eBay kupovinu. jer fizičko lice da bi poslalo novac pravnom u inostranstvu mora priložiti predračun. MB ga neće dati, zato je išla izjava. ne znam kako rade druge banke....

najprostije je kako kaže admin, piši supportu

krko

moze li se mb koristiti za ebay i kako?

El Fenomeno

Koliko ja znam moze a objasnjenje sam pronasao na zvanicnom sajtu:

Start now in 3 easy steps

1.  Login to your existing Skrill (Moneybookers) account - or sign up now
  2.  Go to your Skrill (Moneybookers) profile and get eBay enabled
  3. List an item on eBay.com and add Skrill (Moneybookers) as a payment option

Preporuka za clanove:

krko

Je to, ali kako da nadjem na ebayu ko podrzava mb, jer kako vidim skoro niko nema mb nacin placanja ili ne vidim dobro. .[:-))].

bozicso

ne možeš kupovat na eBay sa MB. pre je moglo, ali od pre koji mesec skoro svi prodavci rade samo sa PayPalom.
desi se da se naleti da još neko prima MB, ali uglavnom su svi na PP iz prostog razloga što PP-u mogu da se napišu disputi pa da se vrati novac u slučaju da budeš prevaren.

krko

Sto se tice ovog oko verifikacije kartice na mb, kazete skida mb sa kartice 1-3 eura, a sta ako na kartici nisu euri? Sad to ne razumijem, jer moraju biti euri na kartici?

El Fenomeno

MB ce skinuti valutu koja je postavljena kod njih....znaci ako ti je tamo dolar oni ce skidati dolare a ako si kod njih postavio euro oni ce skinuti euro.
Nisam bas siguran kako bi to funkcionisalo kad se razlikuju valute na kartici i na MB-u ali verovatno bi doslo do problema jer bi veoma tesko dosao do tacnog iznosa koji je skinut zbog konverzije valuta i kursa koji se tu racuna. Zato je najbolje kad je valuta ista i na kartici i na MB-u.

Preporuka za clanove:

krko

Da e pa to me zanima, zar nema niko da je veriifkovao karticu sa domacom valutom?

bozicso

Quote from: krko on November 17, 2011, 07:14:55 PM
Da e pa to me zanima, zar nema niko da je veriifkovao karticu sa domacom valutom?

imam prijatelja iz Bosne koji koristi KM (konvertabilnu marku) na kartici a MB u eurima.  on je povezao tekući račun i MB i svaki put mu na izvodu piÅ¡e uplata MB bla,bla  100KM (50,02â,¬) lupam primer. Znači uvek u zagradi piÅ¡e koliko je to u â,¬