News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 02:19:40 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

krko

Moze li se zatvoriti taj account pa otvoriti novi? To je ok?

El Fenomeno

Pa na isto ime nece moci....mora se kontaktirati podrska u svakom slucaju!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Imaju li oni ikakav email? .[hm].

El Fenomeno

Evo ovako stoje stvari. Valutu ne mozes da promenis, bar tako stoji na njihovom sajtu:

QuoteYour currency cannot be changed because your account has transaction history. Do NOT open a new Skrill (Moneybookers) account. This is strictly against our terms and conditions and results in account closure.

E sad, on ako je zatvorio racun neka otvori novi sa valutom koju zeli. Ako mu naprave problem, neka ide na opciju da ima dva otvorena racuna i da zeli jedan da zatvori. To ce uraditi ovako : 
email support - Account/security - I have opened more than one Skrill (Moneybookers) account

Za skoro sva pitanja koja te muce vezana za MB imaju putanje na email supportu.   .[;-)].

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

Quote from: krko on February 14, 2012, 10:02:23 PM
Ako neko registruje mb account na domacu valutu, jel se prebacuju pare isto na devizni racun ili kako?
I moze li se na mb to promijeniti u euro?

Valuta se može promeniti SAMO ako nisi pravio transakcije, ako si jedan cent imao na računu ne može, ali može se ugasit račun pa otvorit novi.
Valutu možeÅ¡ staviti koju hoćeÅ¡, ali dinarski tekući račun nema  IBAN pa ne možeÅ¡ da isplatiÅ¡ na njega, moglo bi se preo kartice pod uslovom da maÅ¡ dinarsku karticu vezanu za tekući račun a da sa njom možeÅ¡ kupovati na netu, koliko sam ja gledo takva kartica ne postoji u naÅ¡oj zemlji, sve banke insistiraju da se otvori  devizni račun za kupovinu netom.
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

QuoteValuta se može promeniti SAMO ako nisi pravio transakcije, ako si jedan cent imao na računu ne može, ali može se ugasit račun pa otvorit novi.

Nisam znao za ovo pravilo ali ima logike jer ako je racun koriscen valuta ne moze da se promeni  zbog istorije transakcija, a ako nije koriscen nema istorije.

Preporuka za clanove:

krko

A zanima me ovo ako si na kladionici uplatio pare sa 1 racun mb i zatvorio ga dal se na kladionici on moze promijeniti i kako?

I dal je dozvoljeno da account na kladionici bude na recimo tvoje ime, a da na taj account uplacujes sa mb-a koji nije na tvoj ime, nego npr tvog rodjaka. I naravno samo taj mb ostaje za tvoj account na kladi.

bozicso

Nisam znao za ovo pravilo ali ima logike jer ako je racun koriscen valuta ne moze da se promeni  zbog istorije transakcija, a ako nije koriscen nema istorije.

da, davno sam postavio pitanje njihovom supportu.

KRKO
sa kog računa uplatiš na kladionicu  na taj ćeš dobiti isplatu, bar je moje iskustvo takvo, i ne verujem da može da se uplati sa tuđeg MB

El Fenomeno

Desavalo se da kladinice prime uplatu ali kad treba da isplate naprave problem jer nisu iste osobe zato je najbolje da to i ne pokusavas mada sad verujem da uopste nije ni moguce uplatiti u ozbiljnijim kladinicama.

Preporuka za clanove:

LunaticoDeNoche

Quote from: zoranz on December 01, 2011, 04:51:38 PM
Odlučio sam da pošto su mi limiti bili uvek skraćivani zbog neverifikovanog bankarskog računa, a i transakcije preko bankovnog računa bi mi bile isplativije zbog provizije Moneybookers-a za uplatu karticom+ ovaj dodatni novouvedeni 1% (moja igra se zasniva na arbitraži (sure bets), praćenju trenda, trgovini na bet exchange-ima i veoma retko više da me želja mine ponekog live bet-a ili singla), stvar izguram do kraja.

Dobio sam finalno obrazloženje iz samog vrha banke, da ne dozvoljavaju uplate prema Moneybookers-u jer postoji varijanta da se uplaćuje (Å¡to je u ovom slučaju i istina) za klaÄ'enje na online kladionicama. Znači konačan razlog je ležao u tome, a ne u tome Å¡to treba da se napiÅ¡e izjava kako se uplaćuje novac u inostranstvu (kao kad se uplaćuje uglavnom fizičkom licu) ili da postoji profaktura (kao Å¡to bi bio slučaj kada se uplaćuje uglavnom pravnom licu).

Verovatno je moguće uplatiti u nekoj drugoj banci ili u nekoj ispostavi banke, gde službenici dozvole uplatu.

Kao neko ko je tek usao u ovu pricu zanima me na kraju svega da li je ili nije moguce verifikovati bankovni racun?
Odradio sam karticu, adresu, ali racun tek trebam pa skupljam indormacije :)

Verifikacija racuna da li je to verifikacija deviznog racuna vezanog za Visu Virtuon ili posebnog deviznog racuna?

zoranz

Može da se verifikuje. Meni lično nisu nikada dozvolili uplatu sa bankarskog računa na Moneybookers preko Raiff-a (mada je Bozicso to uspevao). U svakom slučaju ja sam ga verifikovao tako što sam povukao nešto sitno para na devizni račun (nije bitno da li je onaj koji je vezan za karticu ili drugi)- tj. treba onaj koji je prijavljen na Moneybookers-u. Onda sam Moneybookersu pisao o problematici, tražili su mi izvod iz banke o toj transakciji i kada sam im poslao, verifikovali su mi račun.

Verifikacija računa je pre svega potrebna zbog povećanja limita uplate preko kartice i prometa u 60/90-dnevnom periodu. Ukoliko su ti limiti ok (imaj u vidu da se sa vremenom povećavaju), ta verifikacija računa i nije nešto neophodna, jer sve preko kartice možeš da završiš.

bozicso

kad uplatiš novac sa deviznog na MB tad će on biti registrovam, verifikaciju će tražiti MB kad bude hteo.
DobićeÅ¡ mejl da povučeÅ¡ iznos do 15â,¬ na svoj devizni, uz njega će pored imena poÅ¡iljaoca biti KOD koji ćeÅ¡ upisati. Nema potrebe da to radiÅ¡ dok oni ne traže.

Uplatu sa deviznog na MB sam ja radio sa Inteze, i već sam pisao da sam morao pisati izjavu zašto im šaljem novac

krko

Momci pomoc molim vas, lik se registrovao na moneybookers, ali je stavio nepostojeci email(nije znao kao da treba pravi-ne pitajte me kako), znaci on je naveo kao username email koji nema, e sad kad se loguje logicno traze mu verifikacioni email za potvrdu registracije koji su mu poslali na taj email koji nema, a sto je najgore dobio je neke pare na taj email. Sta da se radi dalje?

Da i kad se pare posalju na tako email, jel se moze kako isplata vratiti, znaci da se vrate pare onome ko je poslao?

El Fenomeno

Jedino da se kontaktira support....neka navede da je slucajno upisao pogresan mail i neka trazi da mu dodaju neki drugi pa na taj posalju verifikaciju.
Ja sam imao neki drugi problem koji je bio vezan za mail....posto tamo ima 5 polja za razlicite mail adrese koje mozes da dodajes meni je to sve bilo ispunjeno dok sam radio lov na bonuse....svi ti mailovi su ugaseni jer nisu bili aktivni sem za mb pa sam trazio od supporta da mi ih sve izbrisu i dozvole da dodam novi mail koji je aktivan. U veoma kratkom roku su odgovorili i odobrili dodavanje nove mail adrese.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

krko

A zanima me ova stvar, kada verifikujes bankovni racun npr iz jedne banke, jer mozes verifikovati npr visa karticu iz druge banke znaci nevezanu za prvi bankovni racun, znaci da mozes povlaciti pare kako hoces ili na karticu ili na bankovni racun.