News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:18:28 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

ja sam dobio novac veoma brzo od moneybookersa u ponedeljak ujutru zatrazio isplatu novac stigao u sredu upitanju je raiffausen banka  i bank acount na moneybookersu .[:-))].

Mika

Pitanje: Verifikovao sam MB nalog,tj potvrdio sam onu cifru od 1.4 evra i sada me pitaju da li cu novac koristiti za kocku...ne znam da li smem da stikliram da hocu,jer igram poker online. Drugo pitanje je... prilikom podizanja novca u Inteza, pitaju (tako sam bar cuo) odakle vam pristize novac...naravno da necu reci od kocke ali bih dobro dosao neki predlog (po mogucstvu proveren) sta da se kaze...Poz :)))

bozicso

Quote from: Mika on July 29, 2011, 03:40:59 AM
Pitanje: Verifikovao sam MB nalog,tj potvrdio sam onu cifru od 1.4 evra i sada me pitaju da li cu novac koristiti za kocku...ne znam da li smem da stikliram da hocu,jer igram poker online. Drugo pitanje je... prilikom podizanja novca u Inteza, pitaju (tako sam bar cuo) odakle vam pristize novac...naravno da necu reci od kocke ali bih dobro dosao neki predlog (po mogucstvu proveren) sta da se kaze...Poz :)))

naravno da smeš i MORAŠ da štikliraš inače nećeš moći koristiti novac za poker!
a ovo drugo ne bih komentariso, nek ti kaže neko ko ih viÅ¡e koristi, ja sam prestao i služio se poklonom od roÄ'aka
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Mika

masic

jue sam dao izjavu da je poklon od prijatelja iz nemacke sve je proslo bez ikakvih pitanja i problema  .[:-))].

Mika

ACCOUNT SUMMARY
Balance   1.43 EUR
Last transaction   +1.43 EUR
Last successful login   29 Jul 2011, 23:56 (CET)
ACCOUNT STATUS
Moneybookers Account    Personal Account
  not enabled   [Get account enabled]
Address   [Verify]
Credit/debit card   Verified
Bank account   [Add]
ACCOUNT LIMITS
Your credit/debit card deposit limit   500.00 EUR
Remaining   498.57 EUR
Your outgoing transaction limit   3500.00 EUR [?]
Remaining   3500.00 EUR [Increase]

Da li ovo znaci da sam uspesno sve odradio,jer kada sam otisao na UPLOAD FUNDS pojavila su mi se jos neka pitanja koja sam popunio i pitanje koje sam gore naveo da li cu koristiti novac za kladjenje,na koje sam potvrdno odgovorio,popunio sve i odbijen sam.Naveli su da mozda moja banka (INTESA) ne dozvoljava kladjenje. Pitanje je sledece...uplacujem pare na poker staru sa moje stare kartice i to funkcionise vec duze vreme,ali na tu karticu ne mogu da povucem novac pa sam otvorio internet karticu u Intesi i otvorio nalog na MB.Meni je znaci MB potreban samo za povlacenje novca sa poker stara. Da li je verifikacija uspela ili trebam da odradim i to na UPLOAD FUNDS

bozicso

piše da ti je kartica verifikovana i novac od verifikacije je na tvom računu! u čemu je problem?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Mika

Sve je ok...:) to je bila opcija za dopunu MB racuna a posto sam bio odbijen mislio sam da mi mozda kartica nije verifikovana...hvala

drki

prilikom verifikacije da li iznos dobijem na sms ili moram da idem u banku.jel mogu da saznam iznos preko telefona od razjfajzen banke

El Fenomeno

Ako ti je ubacen broj mobilnog u sistem kada si otvarao devizni racun i karticu onda ces dobijati obavestenja o transakcijama putem sms-a. Ako ne, onda moras otici direktno u banku i proveriti stanje.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drki

1.prilikom verifikacije kartice na mb da li treba da odmah da uplatim novac ili kad ja zelim tojest da ali dovoljno samo verivikovati karticu 2.prilikom podizanja sa mb jel podizem na visu ili upisujem broj deviznog racuna

kockar_ns

1
Quote from: drki on October 21, 2011, 04:47:36 PM
1.prilikom verifikacije kartice na mb da li treba da odmah da uplatim novac ili kad ja zelim tojest da ali dovoljno samo verivikovati karticu 2.prilikom podizanja sa mb jel podizem na visu ili upisujem broj deviznog racuna

1.Mb ti automcki povuce jedan deo novca sa kartice ( ako narovno imas na kartici para) i ti onda upises koji je iznos povucen sa tvoje kartice da bi je sa tim verifikovao !!! a posle toga uplacuj koliko hoces na mb a sa mb prebacuj gde god zelis!!!
2. pa  mozes i na jedno i drugo samo pre toga moras verifikovati  kartice ili devizno da bi mogao da vrsis ISPLATE!!!

P.S-ako nisam upravu neko ispravi :)

drki

milsio sam da ima novac na racunu i nisam verifikovao vizu pri tom su mi vizu stavili unable kad sam stavio novac u banku opet sam hteo add card ista karta i nemoze isto unable sta da radim jedino nova karta molim pomoc

El Fenomeno

Moras kontaktirati support, to je jedino resenje da ti ponovo dozvole pokusaj verifikacije kartice.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drki

ne mogu da se konkatiraju