News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 27, 2024, 06:00:28 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

bozicso

naravno da može, možeš imati 2,3 bankovna računa ako hoćeš. ali jedan ti mora biti postavljen kao primarni.
Kad povlačiÅ¡ na neki koji nije primaran viÅ¡e od 350â,¬ onda plaćaÅ¡ veću proviziju od uobičajenih 1,80â,¬
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

krko

Prebacio sam skoro 40eura preko mb, medjutim n banku mi doslo samo 20eura?
Da li je moguce da je moneybookers pogrijesio ili da su uplatu izvrsili u 2x? Na mb u history pise da je prebaceno 40eura?

Da ih kontaktiram ili sacekam jos dan dva da vidim ocel uplatiti iz 2 dijela?

El Fenomeno

Ja bih iskljucio mogucnost da je moneybookers iz dva dela prebacio novac ako si ti povukao odjednom svih 40e. Koji si metod koristio za povlacenje, bank transfer ili Visa?

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

El Fenomeno

Moguce da tu lezi problem....ja ga ne koristim nikad, samo Virtuon, pa ne znam tacno kolike su im provizije. Moneybookers uzima 1,80 eura, isto koliko i za Visu a koliku proviziju uzima banka nemam predstavu.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Banka uzima oko 5eura provizije to nije problem, oni uvijek kazu tipa uplaceno je 40eura, provizija banke oko 5 eura, na racunu imate 35eura.

Ali sad je bukvalno bilo uplata 20eura, provizija 5 eura, a na racunu imate 15 eura. I jos pitam onu sluzbenicu da potvrdi kolika je bila uplata, kaze 20 eura. Na mb history fino pise povuceno 40eura.

El Fenomeno

Sacekaj onda do ponedeljka....ako se nista ne promeni uzmi lepo izvod iz banke, skeniraj i posalji na MB.

Preporuka za clanove:

krko

Upravo sam cuo za jos jedan slucaj.  .[ne].

krko

Please be kindly informed that your withdrawal has been processed as an international transfer and as you have been informed prior to instructing the payment, further charges apply on behalf of intermediary banks. In this sense, reversal of charges applied on behalf of another institution will not be possible.

Skrill (Moneybookers) is processing bank wire withdrawals using the so-called "shared" fee type. This would mean that Skrill (Moneybookers) pays part of the fee, the respective recipient is covering the rest. Fees are deducted on behalf of the different processing institutions involved. Skrill (Moneybookers) charge is flat, EUR 1.80 and is visible in your Transactions History for every similar payment you have made.

dal ovo ista znaci novo il ne? Neki novi uslovi?

Jel ovo:

More information on the issue is available in the Terms and Conditions you have accepted during registration,

nema veze, jer je sve bilo kao i uvijek.

El Fenomeno

Ja koliko sam razumeo oni su svoje troskove naplatili tih 1.80 eura sto je ok. Pitanje je gde je ostatak novca?!  .[hm].

Preporuka za clanove:

krko

Ma fazon je sto ovo i nije odgovor, nego cirkularni mail koji svima salju na isto pitanje.
Dakle nista konkretno. .[ne].

El Fenomeno

Uzmi sutra izvod iz banke, skeniraj ga i posalji. Pare su negde nestale i moraju se pronaci zato isteraj to do kraja.
Ja nisam imao nikad slicna iskustva ali s' obzirom da je firma prodata i da je sada vlasnik Skrill moguce da nesto u sistemu nije kako treba.

Preporuka za clanove:

krko

Opet isto:

Thank you for your contacting Skrill (Moneybookers) Customer Service.

We would like to confirm that we have not changed our way in processing withdrawals. Your withdrawal has been processed as an international transfer with a flat fee of 1.80 EUR on our end, and as you have been informed prior to instructing the payment, further charges apply on behalf of intermediary banks. In this sense, reversal of charges applied on behalf of another institution will not be possible.

Skrill (Moneybookers) is processing bank wire withdrawals using the so-called "shared" fee type. This would mean that Skrill (Moneybookers) pays part of the fee, the respective recipient is covering the rest. Fees are deducted on behalf of the different processing institutions involved. Skrill (Moneybookers) charge is flat, EUR 1.80 and is visible in your Transactions History for every similar payment you have made.

We realize this is causing certain inconvenience to you and we will be working with our partners in order to minimize the additional fees involved. However, at this point, we will not be able to engage with any timeframe.

We hope you will find this information useful.

El Fenomeno

Oni skidaju odgovornost sa sebe i prebacuju to na banku gde je novac poslat. Ne znam sta da mislim, ne svidja mi se ovo uopste!

Preporuka za clanove:

krko

we would like to inform you that to provide for the processing of your withdrawal, we had to switch providers in order to be able to execute withdrawals properly. This lead to certain changes in the corresponding banks and is the reason for the additional charges applied.

As specified in our previous correspondence, you have been informed at the time of requesting your payout that the transaction would be processed as international one and further charges may be applied on behalf of the processing institutions

Until this happens, charges will be applied and in order to prevent it, we would ask you to consider alternative withdrawal option such as withdrawal to a bank account of yours located in a different country where we offer local bank wire withdrawals.

.[hm].  sta im ovo znaci zdnje?