News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 01:06:20 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Ne razumem sta im ovo poslednje znaci... .[hm].

U svakom slucaju ovo je veoma nekorektno sa njihove strane i od mene dobijaju jedan veliki minus.
Zato sam uvek davao prednost Visa Virtuon kartici i ovo je samo jos jedan dokaz  da je to najbolji sistem za povlacenje novca.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

where we offer local bank wire withdrawals.

?

Da nisu sta mijenjali oko banaka, reiff. je u pitanju? Ispade kao da ne saradjuju sa njima vise ili tako nesto, mislim nidje veze.

bozicso

traži od svoje banke kopiju  doznake koju su dobili od MB pa ćeÅ¡ videti koliko je poslato i gde je izgubljen novac
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

El Fenomeno

To sam ga savetovao na samom pocetku ali izgleda da po tom izvodu nije poslat sav novac sto znaci da su ovi sa MB-a nesto zeznuli.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Mb je poslao 20, nema tu greske, uzeo sam izvod iz banke.

Sad bas gledam, sve detaljno i jedina promjena je ovo:

''inopr mb ltd trn id= broj neki moneyb''

na tom zadnjem je ''inopr mb ltd dob(datum rodjenja) trn broj''   ?

ima neke veze?

bozicso

ne izvod nego DOZNAKU (nosto ili loro)
kod svake pošiljke novca iz banke u banku (ne bitno da li ti plaćaš ili primaš novac)postoji papir koji prati novac, tj papir se zove doznaka, na tom papiru mora biti iznos koji je poslao MB sa sve pečatima i potpisima, i tu se tačno vidi da li se neka posrednička banka ugradila.

čuo sam slučaj za HYPO banku, gde je čoveku prvo lego novac preko posredničke banke koja je vlasnik ove naše u Srbiji, prvo su oni uzeli neku proviziju, pa tek onda je novac prebačen u Srbiji gde je i ova naša uzela svoj deo.
Ja konkretno kod Inteze nisam imao takve probleme sa posredničkim bankama.

Ta doznaka je prateći papir koji idi uz tvoj novac i na osnovu njega banka pravda knjiženje na tvoj račun. Oni će se praviti ludi da ti to traže ali budi uporan, uostalom to je tvoje prave jer su pare tvoje.  Ako tvoja banka nije uzela niÅ¡ta nema razloga da ti neda to na uvid, a kad budeÅ¡ imao taj papir i on kaže da te MB pokrao poÅ¡alji im to skenirano  pa ćeÅ¡ videti Å¡ta dalje...

klik

krko

Pa i na izvodu se vidi tacno koliko je poslao mb tj koliko sam prebacio sebi, ako je 10 proslih prebacivanja pisala tacna cifra, onda pise i ovdje. Moja banka je uzela oko 5eura kao sto uvijek uzima i to se vidi na izvodu. Ma mislim da su oni odgovorili sa ovim:

This lead to certain changes in the corresponding banks and is the reason for the additional charges applied.

Znaci da je njima nesto nejasno oni bi trazili makar izvod banke ili slicno, nego nisu ni to, dakle njima je potpuno jasno da je zbog neke posrednicke banke nesto dodatno naplaceno, ali problem je sto niti su obavijestili niti ista, a opet ne znam i da je tako prevelike su to cifre da uzimaju 30 ili 50%, pa mislim ko bi prebacivao onda pare, niko. Valjda se da do znanja ako ima nekih dodatnih troskova. Desilo se ovo kod dvije osobe, dakle nije slucajno samo meni. Ovih dana cu probati opet prebaciti par eura npa cu vidjeti hoce li biti isto ili ne. Ako bude isto, onda preostaje kartica.

El Fenomeno

Karticu uzimaju u svakom slucaju.....a ja bih se jos natezao sa njima, ne bih im oprostio ovo!!!

Preporuka za clanove:

krko

Uputio sam im zvanicnu zalbu, jos cekam odgovor.

krko

We would like to confirm that the amount of EUR 40 was sent to your bank account. If you wish, please request that we provide you with a payment proof showing this transfer.

We have only charged EUR 1.80 from your Skrill (Moneybookers) balance (not from the EUR 40 amount. Any additional charges are coming from the banking industry and are beyond our control as we are not a banking institution. We recommend that you contact your bank official for more information on banking fees.

Please get back to us if you wish to request payment proof.

bozicso

jel vidis sta ti pricam?
sto trazite pomoc ako necete da slusate? ne razumem....

MB ti sam nudi da ti da svoj primerak DOZNAKE (citiram: Please get back to us if you wish to request payment proof.), ali on ti nece resiti problem, mora ti ga dati tvoja banka i tu ces videti gde su nestale pare, oni su poslali 40  i imaju papir da to dokazu, pitaju te jel hoces papir? nude ti da ga dobijes pa ga nosi u svoju banku i nek ti banka izda svoj primerak pa ces  videti  ko  te laze, 99% sam siguran da nije kriv MB

izgleda nista ne znas o platnom prometu, na Izvodu koji tebi banka daje ti vidis samo ono sto je knjizeno, a ne ono sto je stiglo, Izvod je stanje na racunu nakon promene, najprostiji primer:

MB mi posalje 500E, pare sa doznakom stignu u Intesu, MB je poslao pare, pare su legle u Intezu ali ih ja nisam dobio, dobijam SMS od banke da imam uplatu ako je zelim na svom racunu moram potpisati izjavu o prilivu, tek kad potpisem Inteza knjizi i to ide na izvod i moj racun da mogu da trosim, ako ne potpisem 60 dana, onda 60 dana to nece biti nicije pare, a ako pitam MB gde su pare? oni ce reci pare su poslate na racun u tvojoj banci koji si sam napisao i pitati jel hocu Doznaku?

MB odradi svoje kad posalje pare sa doznakom, a kad i koliko ces ti dobiti na svoj racun zavisi samo od tvoje banke, tu doznaku koju ti MB posalje oni obrade sa provizijama i posrednickim bankama i to ti je stanje, ali tvoja banka ce imati to sve na doznaci, tom doznakom pravdaju novac!

MB ti posalje cisto 40 + 1,80 koje skine posebno sa MAIN BALANCE, tih 1.80 se ne skida od tih 40, ako si povlacio 10 puta morao si to primetiti.

Da li ima posrednicke banke, provizije i sl. to zavisi samo od poslovne politike tvoje banke, prosto ne mozes mesati MB sa tim, i razmisli malo logicno; jel stvarno mislis da bi te MB zajebavo za 40e ?

krko

Slusamo, ali sve je lakse sa papirom.  .[;-)].
Trazio sam od njih da mi posalju pa cu sa tim u banku i onda ne mogu nista izmisliti kad imam papir.  .[oOo}. .[;-)].

Ne kazem ja da je mb kriv, niti da je nesto namjerno, samo da para nema mozda im je neka greska ili nemam pojma.
U banci su rekli, koliko je bila uplata, 20e, i onda sam trazi izvod gdje je pisalo 20, a na istom izvodu je i 10tak ostalih transakcija i na svima pise tacan iznos prebacivanja. Zato ti i kazem, samo na jednom je greska, zato mi nije jasno, kako te posrednicke banke nisu prije 10 dana uzimale toliki procenat, a sad odjednom jesu. Znas i sam kakvi likovi rade u bankama, njima pise to i gotovo. Zato mi treba papir da im kazem da je prebaceno 40.

bozicso

Drug moj banke su u blatu do grla, kradu gde stignu, pao im je promet, samo gledaju gde da oderu.
pogledaj najprostiju stvarm otidi platiti taksu za  nesto, recimo nek je 100 dinara, Intesa ce ti uzeti 50 dinara proviziju ako nemas racun kod njih! izdavanje ceka ti je 10 dinara po ceku (pa to se nikad nije naplacivalo) a ne daj boze da trazis da ti odstampaju potrosnju po karticama, odrace te 200-300 dinara, a ni ostale banke nisu bolje..

na 100 dinara tebi provizija bude 50%, pa gde to ima? u Srbiji brale :P

krko

dobio sam od mb izvjestaj(stoji 40e) i ideem sa njim u ponedjeljak u banku pa vam kazem sta su rekli  .[;-)].

bozicso