News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:27:14 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

krko

Izjava sluzbenice u banci: to su troskovi banke koja je vrsila transakciju, znaci mb je poslao 40, ali troskovi te banke su bili 20.  .[/o].

bozicso

koja je to banka? jesi dobio papir u svoje ruke?
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

krko

Ne, znaci rekao sam sve, dao papir od mb, trazio doznaku prvo je bilo nemam ja nista ovdje ne mogu to, ja vam jedino mogu dati izvod, reko imam to i onda ode da vidi kod drugog lika, pa ode tamo u drugu sobu bla bla i vrati se i objasnjenje: poslali su vam 40e nasa banka je uzela ono 5eura standardno kao i uvijek, a ostalo je trosak banke preko koje se  slalo.

reifaisen je

krko

Provjericu jos jednom sa isplatom da li uzimaju opet i to ce biti to, nije problem 20e ni ne nadam se da cu ih vidjeti vise iskreno, problem je sto je to provizija prevelika i sto je ranije nije bilo. Da li je mb mijenjao banku ili sta nemam pojma, ali tako je, za 2 slucaja znam. Kartico na tebe je red.  .[;-)].

bozicso

Nek se javi neko ko povlači u drugu banku, da vidimo jel do MB ili naÅ¡ih banaka  .[hm].

krko

Poslao sam sebi 30e na racun, cisto da provjerim da znam na cemu sam jel to pravilo i  doslo samo 10e,  20e je uzela banka za trosak.

Racun cao .[ne].

masic

znaci banka uzima novac onda ispacuj na visa kartici manji je trosak.

krko

Sa karticom sve ok.  .[;-)].

bozicso

Krko MB nije kriv nego tvoja banka, evo dokaz preko Inteze

jasno vidiš da je uplata na devizni

pa onda slika sa mog deviznog

krko

Ima li neko da nije nekad odradio verifikaciju adrese na mb i da mu je skoro trazilo isto?
Jel moguce da je to sad obavezno?

El Fenomeno

Vlasnik je promenjen tako da je vrlo moguce da je verifikacija adrese obavezna!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Mika

U prosli ponedeljak sam skinuo nekih 44e sa MB na moju internet kartice Banke Inteze.Dugo nisam nista skidao ali znam da je rok od 3-5dana.Danas je 7 dan i nista. Zanimam me koliki je maximalan broj dana da sacekam i ako nesto ne bude u redu,kome da se obratim u dogledno vreme.

bozicso

Obično 3-5 radnih dana, ako ne stigne, pošalji poruku njihovom supportu sa pitanjem kad ćeš dobiti novac pa ćeš videti šta ti je činiti

Mika

Stiglo posle 9 dana...eto,cisto da se zna da moze i toliko da se ceka (sa subotom i nedeljom).

masic

i meni se dogodilo sa banka intesom da cekam oko 7 dana pa sam se prebacio na visa virton raiffausen banke i sada se ceka oko 4 dana da stigne sa MB na visa virton karticu.