News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:07:55 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

krko

Ako neko kod reg. na mb napise drugo ime, a ne svoje pravo, i otvori novi account i uredno prijavi na support da je kod prvog pogrijesio kod registracije i da mu ga izbrisu, mb poslije toga salje poruku da ce mu zatvoriti oba accounta. Jel postoji neki nacin da ih se uvjeri da dopuste mb account nekome ako je pogrijesio. Mislim malo mi je to bezveze da kod jedne greske nekome za cijeli zivot maltene zatvore mogucnost koristenja mb.

El Fenomeno

Jedino kontakt telefonom i ubedjivanje da greska nije namerna ili mozda da ide na pricu da nije on otvorio taj prvi nalog vec da je neko zloupotrebio podatke.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

A kad se dodaju email adrese u mb,jel moguce koristiti istovremeno 2 email adrese?

Npr da kad ti neko salje pare na mb, da dolazi na account kad posaljes na obe adrese?

I kako ide to mijenjanje adresa, jel to jednostavno il treba neka procedura?

El Fenomeno

Sto se tice menjanja email adrese...nije nikakav problem.
email support - Manage email addresses - I have reached the maximum number email addresses on my Skrill (Moneybookers) account

Moguce je imati 5 email adresa maximalno. Jedna je primarna i nju koristis da logovanje na sajt a moguce je koristiti vise mailova istovermeno.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Admine jesi primjetio mozda kako je skrill promijenio web site, medjutim prikazuje karticu da nije verified, a bila je na starom sajtu, da li se to jos nekome desilo?

El Fenomeno

Upravo sam proverio.....kod mene je sve ok. Jedino sto mi pada na pamet je to da ti  je mozda kartica istekla...!

Preporuka za clanove:

krko

Nije, kad se logujem na stari nacin je verified, a na novi sajt unverified(samo kartica, a devizni je ok).
Msm logujem se na stari nacin ali ne znam jel se jos nekome ovo desilo.

El Fenomeno

Moguce da u novom softveru nesto ne sljaka kako treba pa ne bi bilo lose kontaktirati podrsku da isprave gresku.

Preporuka za clanove:

bozicso

kod mene isto sve u redu
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

komi01

Poceli su da izdaju mastercard i za Srbiju. Neki su vec narucili.  .[ap].

El Fenomeno

To je lepa vest.... .[:-)].   .[ap].

Preporuka za clanove:

masic

jel to 100% tacno da salju mastercard za srbiju jer kosta nesto kartica hvala.

masic

jel im radi sajt kada idem na login kaze nije nadjena stranica.

bozicso

https://account.skrill.com/login?locale=en

ovde se logujeÅ¡, izrada koÅ¡ta 10â,¬  ali nisam je naručivao jer koristim Netelerovu
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

masic

narucio sam je jer mi moze neko pomoci kada dobijem mastercard da mi tada kaze gde da je aktiviram hvala.