News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 09:06:36 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

Montenegro88

Skinuli su mi 10e sa racuna juce...
You requested a Skrill card on 05/12/2013

Your card is on the way and should arrive no later than 18/12/2013

Da li mi stize kartica direktno na vrata ili u postansko sanduce? gdje je vise yebena kartica  .[Oo].
Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

El Fenomeno

Verovatno ce je postar doneti na vrata...ako ne bude nikoga kod kuce ostavice je u sanduce. Bar je tako meni bilo za neke druge kartice koje su mi stizale. Obicno pismo, nije nikakav paket da mora da se podize u posti.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

stiže kući, prvo kartica pa za koji dan i novo pismo sa PINom ili će poslati obrnuto, ali neće zajedno budi siguran.
To što piše 3-4 je po TOSu kod nas u Srbiji se nemoj iznenaditi ni da putuje 20 dana, ja sam recimo karticu od Netellera čeko 20ak dana iako je trebalo 3-4 dana, jednostavno kod nas sve ide sporije u zemljama EU to i bude za samo par dana.

A Neteller kartica ti može biti reper je Å¡alju iz iste zemlje  .[r].
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Montenegro88

Prijavite se za takmicenje na http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx156054 i udjite u moj tim Montenegroooo

krko

Pa koja je fora sa karticom o cemu se radi??

El Fenomeno

Pa fora je ta da novac mozes da podignes na bankomatu, ne moras da cekas nekoliko dana da legne na Virtuonku....!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Kakva je visa elektron kartica sa samo 4 broja na njoj, a nema mcv kod, jel se moze ona dodavati na mb i prebacivati pare preko nje?!

krko

Zna li neko da li se neto desava sa skrillom, poslao sam lovu na karticu, nije dosla jos uplata, 13ti dan.
Stoji na njihovom sajtu, ako do 14dana ne stigne uplata da im se javi, tako da im saljem sutra upit, ali da ne zna neko nesto.
Ono sto sam cuo je da su skoro mijenjali banku valjda, sad koliko to moze utjecati ne znam, ali nikad nije kasnilo ovoliko dugo.

El Fenomeno

Povlacio sam proslog meseca i sve je proslo kao i uvek...3-4 radna dana. Ja bih to kontaktirao vec posle 7 dana cisto da vidim sta se desava.

Preporuka za clanove:

krko

Poslao sam im juce poruku na njihovom kontaktu pa cekam odgovor.
Inace nije samo meni tako, znam jos jedan slucaj isti.

krko

Quote from: El Fenomeno on February 06, 2014, 01:28:02 AM
Pa fora je ta da novac mozes da podignes na bankomatu, ne moras da cekas nekoliko dana da legne na Virtuonku....!

bilo kojem bankomatu sa mc? Koliko se uzima provizija od banke ciji je ATM? I na koji nacin pretvara valutu u domacu, da li uopste sljaka sa domacom valutom?

El Fenomeno

Kod mene radi bilo koji bankomat sa mc, jedino se razlikuje kurs od banke do banke kao i limiti...u vecini je dnevni limit do 30.000 din. a u nekim i do 50.000....sto se tice provizije to je negde oko 6$ po transakciji...mislim da banka uzima oko 4$ ali nisam siguran, moram to proveriti.

Preporuka za clanove:

krko

kockar_ns

Koji period treba da prodje pa da sa bet365 legne na SKRILL ? kad budem dizao na bankomatu pare(prvi put da ispribam) po kom kursu racunam tj ako hocu da dignem 100eur kucam, zbog provizije pitam ? i koji su bankomati sigurni od kojih banki vase iskustvo ...
p.s-18 sati proslo i jos nije leglo zato me je malo iznenadilo pre je to islo do 5 sati ako se secam ..

El Fenomeno

Iz mog iskustva u vecini slucajeva legne do 24h , a najcesce u roku od par sati. Sto se tice kursa vecina bankomata su slicni, nema neke velike razlike sem u dnevnom limitu tako da se ne moras obazirati na to preterano...dizi novce gde ti najvise odgovara , bitno je da ima kesha na skrillu.

Preporuka za clanove: