News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:20:19 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

bozicso

Quote from: krko on June 17, 2011, 03:40:07 PM
Ono sto mene zanima je sljedece, sta ako bi naveo podatak da si prodao nekome nesto, npr. nekome si prodao lupam svoju majicu, privjesak, nebitno bilo sta,  kao sto se radi npr. na ebayu, da li bi i na te pare morao placati porez?

za detalje ti je najbolje pročitati zakon o porezuna Dobitak. ako ćemo realno ti ne smeš prodati ništa bez da izdaš fiskalni, ako prodaješ kao fizičko lice moraš praviti ugovor o prodaji-kupovini. e praksa je nešto drugo. najbolje za sve se posavetovati sa ljudima iz poreskog, šibneš mejl sa konkretnim pitanjem i stričnjak će ti odgovorit
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

krko

Da, i mislio sam nesto slicno, ali opet u tom slucaju ebay ne bi kao takav postojao, jer ko jos pravi ugovore o prodaji-kupovini preko ebaya, dakle niko.
Ono sto sam ja nasao u tim zakonima je npr:

Prihodi koji se ne smatraju dohotkom: prihodi od prodaje imovine koja je korištena u lične svrhe, dakle lupam prodajes svoj licni kompjuter, stampac ili dio istog koji si koristio u licne svrhe. .[:-))].

Rafael

Ponedeljak je, jos nema. Do koliko sati bi trebalo stici? Nije da pravim frku oko 40E, ali bitno mi je...

El Fenomeno

Taj novac je do sada morao biti na racunu. Proveri u banci, sigurno je leglo...proveri i na mb-u da li je izvrsena transakcija.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Rafael

I ja mislim da je trebao stici, zvacu banku, mada stanje gledam na elektronsko bankarstvo...
Inace na Moneybookers je lepo izvrsena transakcija..
I na email mi je stiglo

You have requested the following withdrawal from your Moneybookers account:

Amount: 40.00 EUR
Time & Date: 04:21 CET 13/06/2011
Transaction ID: 44547xxxx

Amount to be received via: Credit Card...

Inace u petak sam zvao banku cisto da pitam.. kaze mi nista nije stiglo, trebalo bi u ponedeljak.. Pa me zanima do koliko sati obicno stize? jel se desi nekad u popodnevnim casovima?

Meni sve nesto kasni, ili kartica ili novac..  .[:-))].

El Fenomeno

Ovo je izvestaj da je novac poslat a ne da je stigao na racun.  Meni najcesce stize izvestaj sms-om oko 19h....sacekaj jos danas i sutra pravo u banku po novac.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Rafael

Quote from: El Fenomeno on June 20, 2011, 11:53:25 AM
Ovo je izvestaj da je novac poslat a ne da je stigao na racun.  Meni najcesce stize izvestaj sms-om oko 19h....sacekaj jos danas i sutra pravo u banku po novac.

Znam da je izvestaj da je poslat, proverio da li sam posto kazes da vidim jel izvrsena transakcija...
Nista, preostaje da cekam...   .[Oo].

Rafael

Quote from: El Fenomeno on June 20, 2011, 11:53:25 AM
Ovo je izvestaj da je novac poslat a ne da je stigao na racun.  Meni najcesce stize izvestaj sms-om oko 19h....sacekaj jos danas i sutra pravo u banku po novac.
Evo ga, u 19.00 stigao novac kao sto si rekao...

masic

moneybookers je posle entropay najboljolji internet finansiski procesor jedino problem su nase banke .[:-))].

milosma

Pozdrav,treba mi nečiji savet koliko da prebacujem novca sa moneybookers-a na intesa internet karticu (znam da treba da budu manji iznosi ),danas sam prebacio 200eur imam  joÅ¡ 1000 evra ,e sada koliko da čekam do sledeće transakcije kada legne ovih 200e ili za npr. dva dana opet prebacim 300e  , Hvala

El Fenomeno

Tu nema nekog pravila....moze da ti prodje odjednom sve a moze da nastane problem i za manju sumu od 200e.
Cepaj po 200e svakih 7 dana, to ne bi trebalo da napravi problem ali opet kazem, sa Intesom se nikad ne zna.

Preporuka za clanove:

masic

upravu si meni su trazili prvi put i za 20eura isplate poreklo novca a sada vise mi netraze nadam se da ce tako i ostati

Rafael

Evo prosli UTORAK u 10:28 ujutru sam poslao novac na karticu.
Evo danas je utorak tacno 7 dana proslo i nema novca!
Da li posto sam poslao u utorak 10:30am treba da racunam kao sredu ili ne?

Do sada je uvek stizalo, npr posaljem u ponedeljak, u sledeci ponedeljak uvek legne!

Hvala

El Fenomeno

I ja sam primetio da se malo pomerila granica i da im treba bar jedan dan vise nego ranije. Novac bi do sutra trebalo da bude na racunu.

Preporuka za clanove:

Rafael

Hvala na odgovoru! Evo stiglo je oko 17:00h

-----------------------------------------------------------

Imam jos jedno pitanje.
Da li se nekad desi da nestigne novac pa da se mora reklamirati kod Moneybookers i onda novih 7 dana da se ceka?
Jel se desava to nekad??  

.[Oo]. .[Oo].