News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 07:36:34 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

pitanje mail adresa mi je ista od moneybookersa i expekt racuna ali kada hocu da uplatim na sajtu expekta preko moneybookers mail adresa mi je druga kako da aktiviram da mi bude ista mail adresa hvala

legend88

Možeš da aktiviraš novu adresu na expektu, onu koju koristiš i za MB. Idi na svoj račun pa dole u opcijama imaš promena email adrese. Ukucaj novu i potvrdi i na novu adresu ce ti stici verifikacija, samo je potvrdi i postaje aktivna...

masic

ista mi je adresa i od expekta i moneybookersa nego kada hocu da uplatim ostaje mi stara mail adresa to nemoze da se promeni jedino oni mogu to promeniti

El Fenomeno

Moras kontaktirati support Expekta da ti promene mail adresu za moneybookers.  .[;-)].

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

kontaktirao sam ih na hrvatskom jeziku jako su spori sa odgovorom jos nisam dobio odgovor a prosao je jedan sat vremena

El Fenomeno

Da. javice se oni samo sto si opet pogresio temu....ovo nema nikakve veze sa moneybookersom. Imas temu o Expektu i tamo je trebalo da postavis ovo pitanje.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

odlicno promenili su mi mail sada mogu placivati preko moneybookersa na expekt kladionicu .[:-)].

slasher

Imam par pitanja u vezi MB,
moj brat nije uspeo da verifikuje karticu na MB posto je tri puta uneo pogresan iznos :(, sada me interesuje sta treba da uradi i kako da bi je verifikovao?
posto je odradio withdraw sa neke kladionice na MB a nema verifikovanu karticu da li ce biti problema ako on taj iznos sa njegovog MB racuna  prebaci na moj MB racun pa da ih ja povucem na karticu i ako moze koliki je dozvoljeni iznos koji moze da se salje sa jednog na drugi MB racun?
ps. koliki je dozvoljeni withdraw sa MB na banca intesa visa internet karticu a da ti u banci ne prave neke problema?

El Fenomeno

Najbolje bi bilo da ih kontaktira a oni ce onda poslati sta i kako dalje....moguce da ce mu traziti skeniranu karticu a moguce je i da ce morati nesto drugo da verifikuje...npr. devizni racun.

Moze da ti posalje sem ako mu sada trenutno nije blokiran nalog dok ne sredi verifikaciju kartice. Ako nije blokiran moze istog momenta a taj limit nije svima isti i zavisi od toga sta sve ima verifikovano na svom nalogu (karticu, devnizi, adresu). Mislim da sigurno nije ispod 5000 eura ako nema nista verifikovano.

Ne znam koja je suma koju povlacite ali sve do 1000 eura ne bi trebalo da bude problematicno. Banku to ne zanima ali moze se upaliti lampica ovima iz poreskog i to je razlog zasto treba biti obazriv.

Preporuka za clanove:

Rafael

Drugari stigao mi email od moneybookersa da me pitaju zasto ne koristim nalog.

Ne znam da li je to automatska poruka ili su licno poslali?
Ne mogu ga jos koristiti jer cekam da mi ovi pacijenti iz Intese daju karticu.

Jel postoji mogucnost da mi suspenduju nalog?
Pozdrav i hvala

El Fenomeno

Ne postoji mogucnost da ga zatvore zbog toga sto ga ne koristis. Moguce da je neka automatska poruka.

Preporuka za clanove:

masic

pitanje mislim da je proslo dva meseca a jos mi nisu restartovali limite sta mislite kada bi trebalo hvala mislim na moneybookers za creddit card imam 5000e a za ispltu imam 22.000e hvala

El Fenomeno

Limit za depozit preko kartice se resetuje na svakih 60 dana a limit za povlacenje i slanje novca na svakih 90. Ne znam na koji limit tacno mislis?

Preporuka za clanove:

masic

bas na taj za visa card proslo je ja mislim 60 dana jos mi nisu resetovali u u februaru sam poceo  uplacivati sa karticom

El Fenomeno

Zasto ti je tolika bitan taj limit, jel moguce da radis toliki depozit?

Preporuka za clanove: