News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:35:18 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

nije bitan bas toliko hteo bih da znam zato

ziki

eh ovako, prije svega Pozdrav !!
Davno sam registrovao svoj moneybookers nalog.
Eh problem je sad u verifikaciji kartice, posto nisam kuzio da ona suma koju oni skinu dodje u izvjestaju, ja sam tri puta to nasumicno unio i pogrijesio, i sada mi je racun blokiran za outgoing transfere. Dakle mogu samo primat novac, ali ne mogu ga nikome slat :S

Kad odem na verikikaciju izbaci mi onaj neki njihov racun da uplatim, medjutim nemam pojma kako da to uplatim jer ima nekih stavki koje su mi nepoznate :S
jel postoji jos neka mogucnost  verifikacije ili cu bash morat to nekako popuniti

El Fenomeno

Pozdrav i dobrodosao u nasu zajednicu.

Sto se tice tvog problema da bi otkljucao racun moras da uplatis preko deviznog odredjeni iznos a to radis tako sto te podatke o racunu MB-a odneses u banku i zatrazis uplatu. Postoji mogucnost da ce ti ovi u banci napraviti problem i da nece iz nekih razloga biti moguca ta transakcija. Ako se to desi onda ces morati da ih kontaktiras ili preko mail-a ili da ih zoves telefonskim putem i da resavas problem.
Probaj prvu opciju a ako to ne upali onda se javi ovde pa cemo ti pomoci oko kontakta.

pozzz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

bozicso

Quote from: Admin on May 08, 2011, 12:37:52 PM
Pozdrav i dobrodosao u nasu zajednicu.

Sto se tice tvog problema da bi otkljucao racun moras da uplatis preko deviznog odredjeni iznos a to radis tako sto te podatke o racunu MB-a odneses u banku i zatrazis uplatu. Postoji mogucnost da ce ti ovi u banci napraviti problem i da nece iz nekih razloga biti moguca ta transakcija. Ako se to desi onda ces morati da ih kontaktiras ili preko mail-a ili da ih zoves telefonskim putem i da resavas problem.
Probaj prvu opciju a ako to ne upali onda se javi ovde pa cemo ti pomoci oko kontakta.

pozzz

nije to TOLIKI problem, one lepe a glupe tete na Å¡alteru će ti tražit predračun !?  .[..]. naravno da nisam pogreÅ¡io kad sam napisao, nemaju one veze Å¡ta ti hoćeÅ¡. za njih ti si fizičko lice koje Å¡alje pare u inostrantsvo putem nostro doznake....
lepo sastaviÅ¡ kući u Wordu ili Å¡ta već imaÅ¡ tekst da uplaćujeÅ¡ malu sumu recimo 20â,¬ da bi kupovao na ebay ili neÅ¡to slično, smisli sam  .[:-))]. onda potpiÅ¡i sa svojim imenom i JMBG i daj njima u banci. tek tad će  ako budu raspoložene da nekako pokrenu postupak slanja para  .[oo].

možda imaš sreće pa pošalju odmah,al čisto sumnjam da će prihvatit bez te izjave, srećno
opklada je džentlmenski sporazum dva gospodina.

Rafael

Evo prvi put sam sa Moneybookersa prebacio na svoju karticu, za pocetak zbog potrebe samo 40E.
Zanima me za koliko cu moci da ih dignem u Banku Intesu?
Valjda nece praviti problema oko porekla zbog 40E  .[:-))].

Hvala

Illusionist

5-7 dana maksimalno,ali realno trebalo bi za 3 radna dana da ti legne.Zvace te iz Intese da zaokruzis poreklo novca.Kazi da je poklon iz inostranstva.Pozdrav

Rafael

Hvala...
Mada meni su rekli u banci da prema deviznom poslovanju niko osim vlasnika deviznog racuna nesme da uplati novac...
Jel mogu da me pitaju odakle mi je uplaceno i da mi smem da im spominjem moneybookers... ?
Znam da je 40E malo, ali pitam za kasnije ako prebacujem veci novac..

Mozda pitam malo glupa pitanja, ali nikada nisam prebacio kao sto sam rekao, a vi to znate dosta bolje i mozete objasniti...

Znaci zaokruzim npr poklon i nece da ulaze dublje u detalje?

krko

Quote from: Rafael on June 13, 2011, 02:31:26 PM
Hvala...
Mada meni su rekli u banci da prema deviznom poslovanju niko osim vlasnika deviznog racuna nesme da uplati novac...
Jel mogu da me pitaju odakle mi je uplaceno i da mi smem da im spominjem moneybookers... ?

Mozda pitam malo glupa pitanja, ali nikada nisam prebacio kao sto sam rekao, a vi to znate dosta bolje i mozete objasniti...

Kako mislis niko osim vlasnika deviznog ne smije da uplati novac, pa neces ti sam sebi uplacivati novac na svoj racun iz inostranstva?

Sto se tice banke i moneybookersa, oni imaju u listingu da je tebi uplaceno preko moneybookersa, dakle to im ne mozes kriti, ali ne moraju da znaju da je tebi na moneybookers uplaceno sa kladionice. Dakle ako pitaju za porijeklo novca kazes poklon iz inostranstva od rodbine i to je to. Moneybookers stiti privatnost korisnika i ne smije davati tvoje podatke nikome, osim ako se ne vodi neki krivicni postupak protiv tebe.

Naravno i taj malo veci novac, ne znam o kojoj sumi sad pricas bolje da rasparcas na vise dijelova.

masic

,islm da je 150e isplate po transakciji sasvim dovoljno nepodleze poreskoj upravi i u vise navrata tako isplacivati

Rafael

Quote from: krko on June 14, 2011, 02:59:13 PM
Quote from: Rafael on June 13, 2011, 02:31:26 PM
Hvala...

Kako mislis niko osim vlasnika deviznog ne smije da uplati novac, pa neces ti sam sebi uplacivati novac na svoj racun iz inostranstva?

Sto se tice banke i moneybookersa, oni imaju u listingu da je tebi uplaceno preko moneybookersa, dakle to im ne mozes kriti, ali ne moraju da znaju da je tebi na moneybookers uplaceno sa kladionice. Dakle ako pitaju za porijeklo novca kazes poklon iz inostranstva od rodbine i to je to. Moneybookers stiti privatnost korisnika i ne smije davati tvoje podatke nikome, osim ako se ne vodi neki krivicni postupak protiv tebe.

Naravno i taj malo veci novac, ne znam o kojoj sumi sad pricas bolje da rasparcas na vise dijelova.

Da, da pogresno sam pitao to za slanje... Razumem sada...

Evo ja sam u nedelju posle ponoci podneo zahtev, sad je cetvrtak i nestize nista.
Kako ce da me zovu? jel ce mi poslati poruku ili...?
Mogu li ja zvati banku da pitam kada ce npr stici ili slicno? Hvala

I jos nesto.. Jel posle svake isplate sa Moneybookersa ce da traze poreklo?

krko

Ako si poslao u nedjelju(broji odmah ponedjeljak, jer vikend se ne broji), do cetvrtka/petka bi trebalo stici, dakle danas/sutra.
Nece te niko zvati, niti slati poruku.
Ne znam jesi li slao na karticu ili na devizni racun, ali probaj do bankomata vidi da li mozes dici, a mozes zvati i svoju banku i pitati da li imas uplatu na racun, tj karticu. Ne znam kako Intesa radi taj posao, ali u drugim bankama za neke manje novce/kao npr tih tvojih 40e) ne pitaju porijeklo, naravno kada bi prebacivao  vise love, vjerovatno bi pitali, ali za manje ne. U Intesi je drugacije tamo valjda uvijek pitaju za porijeklo nebitno o koliko novca, mada opet nisam 100% siguran, to neka ti neko napise ko ima posla sa Intesom.

Rafael

Quote from: krko on June 16, 2011, 03:02:16 PM
Ako si poslao u nedjelju(broji odmah ponedjeljak, jer vikend se ne broji), do cetvrtka/petka bi trebalo stici, dakle danas/sutra.
Nece te niko zvati, niti slati poruku.
Ne znam jesi li slao na karticu ili na devizni racun, ali probaj do bankomata vidi da li mozes dici, a mozes zvati i svoju banku i pitati da li imas uplatu na racun, tj karticu. Ne znam kako Intesa radi taj posao, ali u drugim bankama za neke manje novce/kao npr tih tvojih 40e) ne pitaju porijeklo, naravno kada bi prebacivao  vise love, vjerovatno bi pitali, ali za manje ne. U Intesi je drugacije tamo valjda uvijek pitaju za porijeklo nebitno o koliko novca, mada opet nisam 100% siguran, to neka ti neko napise ko ima posla sa Intesom.

Na karticu sam prebacio. Mogu da gledam na electronsko bankarstvo stanje na racunu, jos nema isplata. Valjda ce biti sutra, ako ne oba u ponedeljak..
Ja sam cuo da ako saljem na karticu ne traze poreklo, mada videcu...

Za 40E valjda nece traziti, a i da traze nema veze, recicu poklon...
Hvala na odgovorima...

bozicso

ala vi veze nemate sa životom i bankarskim poslovanjem. pa imate google? naučite što ne znate!
otiÄ'u i Intezu: dobar dan, molim vas da mi date LIB broj sa kojim mogu praititi deÅ¡avanje na svom računu online.
izvolite gospodine, biće aktivirano za 24h. onda uzmeš Internet Explorer (samo u njemu radi) partija je broj deviznog računa (13 cifara) a LIB ti banka daje. posle prvog logovanja napraviš username i šifru (mora imati kombinaciju velikog i malog slova i brojeva) i gledaš stanje na računu.

AKO JE UPLATA PROKNJIŽENA NIKO TE NEĆE ZVATI!
poziv možeš dobiti samo pre knjiženja. nema zaokruživanja opcija u izjavi. dobiješ papir da pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću da sam svojom rukom napišeš poreklo novca, da li ćeš napisati švercovanje oružja, prodaja droge, pokoon od rodbine.... to je tvoja stvar! banku to ne znaima!
njima treba osonov da knjiže uplatu (zbog konta i računovodstva).  a tvoja stvar da proveriÅ¡ da li se na takav prihod plaća porez ili ne. banka nema veze sa tim. ako odlučiÅ¡ da ga platiÅ¡, moraćeÅ¡ popuniti neki poreski obrazac gde ćeÅ¡ napisati da si primio toliko i toliko i da je novac uplaćen na dev. račun banke Intese i broj računa.
znači ti sam kažeš poreskom kolko ti je uplaćeno. ako oni hoće da proveravaju oni će pogledati kod bankarskog izveštaja koji se šalje na kraju godine.
znači nije bitno da li je to 40â,¬ ili 4.000â,¬ na svaku zaradu se plaća porez u normalnom svetu, ali uvek imaÅ¡ zakonske propise do kog iznosa se ne oporezuje. kod nas je dobitak na igrama na sreću bio 15.000 dinara. plate su oko 7.000......pročitaÅ¡ zakon ili odeÅ¡ u poresko da se posavetujeÅ¡.
Poresko će na kraju godine dobiti ukupan priliv na tvoj račun od banke kao Å¡to i firme Å¡alju podatke o visini isplaćenih plata po radniku zbog ekstra profita da se to sve uskladi i isproverava, sad Å¡to je kod nas sistem da se nekom gleda sve nekom niÅ¡ta jbg.....takva tura  .[;-)].

i najbitnije MB nikad ne sme da kaže odakle ti novac! osim u slučaju da se vodi krivični postupak protiv tebe pa sudskim putem da se traži.

bozicso

i najlakÅ¡e od svega  http://www.poreskauprava.gov.rs/
poreski zakoni, propisi, odredbe .... a ako vas i to mrzi, sastavite pitanje poÅ¡aljite sa lažnog  mejla ako ne želite da se zna vaÅ¡e ime i reÅ¡ite svaku nedoumicu.

krko

Ono sto mene zanima je sljedece, sta ako bi naveo podatak da si prodao nekome nesto, npr. nekome si prodao lupam svoju majicu, privjesak, nebitno bilo sta,  kao sto se radi npr. na ebayu, da li bi i na te pare morao placati porez?