News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:02:25 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Uhh....opet ta Banka Intesa!!! Sa njima stalno neki problem sto se deviznim sto sa tom njihovom karticom.

Razmisljam kako bi to bilo najbolje da se odradi ali problem je sto ti je MB blokiran totalno....da bar mozes nekom prijatelju poslati novac pa da ih on povuce....ovako ne znam kako da ti pomognem.
Jedina opcija je mozda da odes u Rajfajzen banku, da tamo otvoris devizni i da tako probas. Sa njima ne bi trebalo biti problema.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

voodoo

ok hvala ti na brzom odgovoru...a jbg ja kad sam im ispricao da samo zelim da povucem pare sa Mb oni su mi rekli da mi samo treba devizni racun kod njih, pa posle i Visa internet, i sad na kraju kazu kao to nije do njih i da moram da vidim sa MB podrskom, a iskreno ne znam gde na MB i kome da se obratim, videh na ovom postu da znas dosta oko MB i mnogima si pomogao, pa reko da pitam...
mislim da mi ni verifikacija adrese preko pisma ne bi pomogla da mi odblokiraju racun ?
i kakvi su izgledi da uopste dodjem do tih para ?

oticicu sutra u Rajfajzen banku, mada u vecini banaka u kojima sam bio nisu ni znali sta je MB .[oo)]. Samo taj jedan lik u intezi je znao bar o cemu govorim, ali ispostavilo se na kraju da mi i nije bas pomogao.

krko

Ja sam na kraju shvatio da je najveca greska korisnika sto objasnjavaju u banci sta zele, jer velika vecina onih koji rade tamo su uglavnom primljeni preko veze i veze nemaju sa svojim poslom.

Meni se slicno desilo kad sam otvarao devizni racun, a oko onog vrf koda,  kad im spomenes ''moneybookers'' ili nesto drugo kao da si rekao da si upravo vidio vanzemaljca, mislim isto mutavi. Zato najbolje prije nego sto se upusti u bilo kakve te zajebancije raspitati se dobro na netu, hvala Bogu moze se naci sve potrebne informacije i u banci konkretno traziti sta treba bez ikakvih podpitanja i slicno.

Tebra

Cim se zavrsi verifikacija vise na MB saljem pare na MB pa na kladionicu.

-Koliko traje transfer novca od kada posaljem pare sa vise na MB pa na kladionicu?

-Kada mi kladionica trazi skenirana dokumenta(licnu i visu)?I koliko traje da mi odobre?Jos se nisam registrovao na kladionici.

Ove stvari mozda nisu toliko vazne pa se izvinjavam ako smaram ali me zanimaju vremenski periodi da bi znao da se organizujem.

HVALA unapred!

El Fenomeno

Kad ulazes novac sve je u sekundi.....i sa Vise na MB i sa MB-a na kladionicu tako da ti za sve to ne treba vise od 1 minut.

Za kladionicu ne brini, trazice ti oni sami (mozda i nece) a da odobre najvise 24h mada i to zavisi od kladionice do kladionice ali nije to tema ovde tako da necemo dalje o tome.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Hvala druze mnogo!
Au kakav sam pajvan,zaboravio sam da pitam jos da li moze i subotom da se posalju pare sa vise na MB pa na kladionicu?

El Fenomeno

Mozes bilo kog dana!

Preporuka za clanove:

Tebra

Pozdrav svima, here i am, again.

Dobio karticu i sad jos da odradim MB verifikaciju.

Znaci oznacim DELTA/VISA DEBIT,za card number ukucam onih 16 brojeva sa prednje strane kartice a CVV2/CVC2 su ona tri broja nazad, security code?Posto oni kazu zadnja tri broja i  ima slika od dosta brojeva i neka zadnja tri oznacena.
Cekiram: I will use the money deposited with this credit/debit card for GAMING purposes.

Kontam da je bespotreban post posto je sve ovo dosta prosto ali prvi put se zezam sa karticama i ovim stvarima pa eto da proverim.

Hvala unapred!!!

Odradio sam sve i nakon par sekundi dobio na sms iznos koji mi je skinut i iz prve je uspelo, nije bilo problema.
Cheers!!!

nishlije

17og(prosli cetvrtak) marta sam povuko pare sa mb na vise internet karticu (intesa banka) ali jos uvek nisu stigle, pa posto sam prvi put povlacio koliko to obicno traje?

El Fenomeno

Trebalo je vec da stigne....ako ne stigne sutra bojim se da nesto nije u redu!

Preporuka za clanove:

legend88

Quote from: nishlije on March 24, 2011, 11:46:33 PM
17og(prosli cetvrtak) marta sam povuko pare sa mb na vise internet karticu (intesa banka) ali jos uvek nisu stigle, pa posto sam prvi put povlacio koliko to obicno traje?
Ja koliko znam razna su iskustva sa tom intezinom internet karticom. Nekome uspe povlačenje, nekome ne. Znam da su ortaku u banci rekli da ne može isplaćivati na tu karticu već mora otvoriti novi devizni nezavistan od te internet kartice. A opet ima i iskustava u kojima su isplate nekako legale na karticu. Ne znam Å¡ta će biti sa tobom u svakom slučaju otiÄ'i u banku pa vidi, trebalo bi da znaju o čemu se radi jer imaju dosta iskustva sa MB-om.

nishlije

Ok, hvala vam...
Ako danas ne stignu obavesticu mb a u ponedeljak cu otici do banku!

Tebra

Poslacu pare na MB i onda na kladionicu.E sad,da li da posaljem na kladionicu odmah sve sto mislim ili prvo samo 10 eura pa da vidim da li je sve ok?

El Fenomeno

Ovo iskljucivo zavisi od toga gde ces uplatiti novac....ako je kladionica losa onda je u startu najbolje da ne uplacujes a ako je dobra nema potrebe za bilo kakvim probama i testiranjima jer sve to radi bez greske.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

nishlije

Pare su legle...ali resio sam da se prebacim na virtuonku rajfajzen!