News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:47:02 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Zaboravih cestitati srecnom Noji! Bas sam pogledao 1. ruku kad je drzao K-K i na All in lik ga uprati s Q-J i na folopu mu se otvore 2 para (Q-J), ali Noja je "navukao" u nastavku 9-10 i kompletirao skalu  ;D Neverovatno, ali to je iskustvo... Od starta je bio vodeci ali u zavrsnici malo pao i zavrsio 3. sto je takodje uspeh i stigao kolegu "juniora" u broju osvojenih poena. Bice zanimljivo do kraja!
A i kolega Dignja je odigrao vrlo dobro medjutim protiv jos jednog, to vece izuzetno raspolozenog igraca-salomona jednostavno se nije moglo.. Evo i samog kraja turnira-zadnja ruka je izgledala ovako:

Cestitike jos 1. svima! Pozz!

Bunkabun

Quote from: Q-Q on July 09, 2009, 09:13:55 AM
Quote from: Bunkabun on July 09, 2009, 01:56:12 AM
Hm off topic, jel neko odavde dobio invite za onaj Eastern Europe freeroll na Unibetu?Pise za sve zemlje ex-yu...al k****, nema invite za mene...jel si to ti opet kriv Q-Q? :P
Nego sta, rekao sam-za njega kompletna zabrana pristupa svim promocijama i turnirima jer nije aktivan na forumu! ;D

Tacno i ja bi sam sebe blokiro :P

noja

Quote from: varan7 on July 08, 2009, 11:03:27 PM
bravo omladinac cestitam . vratio se sa odmora i odma trece mjesto, a mi se pitamo gdje si ti.pozdrav.
Hvala  generacijo!

Ti i ja imamo godina kao jedna finalna tabla (sto) kad ih  sve saberu.Sreca nasa sto smo omladinci ,sta ce tek biti kad budemo seniori .

EviYan

Ne bih da me pogrešno shvatite....dobio sam meil sa instrukcijama za prijavljivanje,te,kako nikada nisam igrao poker,da pitam,da li mogu taj e-mail kompletno - uputiti prijateljima i poznanicima,da oni pokušaju---naravno,ako budu zainteresovani.
Ja se nadam da ću odgovor dobiti ...  s' najlepÅ¡im pozdravom  !!

noja

Quote from: EviYan on July 11, 2009, 05:21:05 AM
Ne bih da me pogrešno shvatite....dobio sam meil sa instrukcijama za prijavljivanje,te,kako nikada nisam igrao poker,da pitam,da li mogu taj e-mail kompletno - uputiti prijateljima i poznanicima,da oni pokušaju---naravno,ako budu zainteresovani.

bili bi ti zahvalni  ako to uradis ,pa ako jos neko od njih  to prihvati,onda svaka cast!!

El Fenomeno

Naravno da mozes ali bi bilo dobro da se pre svega registruju na forum i nakon toga prijave za turnir.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Da i ja potvrdim. Da naravno! Slobodno pozovite prijatelje da nam se pridruze kako na turnirima tako i na forumu. Pozdrav svima i vidimo se uskoro.

krko

Da me neko ne shvati pogresno, ali na ovom forumu ili topicu vidim do 10tak ljudi, a na turniru nas bude 30-40 i vise. Otkud znam/o ko su i sta su, mozda vise igra za jednog. Ako ovaj forum radi turnir u dogovoru sa Unibetom onda je logicno da svi koji su na turniru budu i na forumu, a to nije tako.

Q-Q

Pozdrav, evo da i ja kazem koju u vezi krkine primedbe. Turniri su dostupni aktivnim clanovima naseg foruma, kao i ljudima koji su se prijavili preko sajta www.pokerigre.rs
Znaci nisu svi na forumu, ali naravno da i ovi koji su clanovi foruma nisu aktivni na nasim temama. Postoje i igraci koji su na spisku za dodeljivanje lozinki a nisu niti forumasi ni registrovani preko partner sajta pokerigre.rs , jednostavno sam ih dodao kako bi nas bilo vise i takmicenje bilo zanimljivije; a prijava preko google prevodioca i kojekakvih stranaca je bilo na tone-i jos ih ima. Prihvatio sam ljude iz okoline koji su mi se fino obratili i zamolili me za pristup turnirima. Ono na sta nisam racunao jeste da ce takvi igraci igrati samo besplatne turnire i to prilicno "opusteno" i time ustvari samo kvariti uzitak ostalima...
Na kraju, sto kaze strajmir, imamo i ovakvih primera kao sto je izvesni "sebmar", koji valjda bogato zaradjuje od svih turnira a nigde ne igra za cash, i to je naravno prijatelj nekog naseg "prijatelja" te mu ovaj prosledjuje lozinke... I sta tu raditi... Nego ja se nadam da ce ubuduce biti vise nasih igraca a ja cu polako uklanjati sve one za koje smatram da nisu zasluzili sudelovati u ligi. Prvenstveno zelim da ljudi koji se redovno druze ovde budu zadovoljni, a to sto ce se neko sa strane naljutiti na mene i mozda postati kojesta po forumu-to mi zaista nece biti vazno. Mislim da sam "ukratko" objasnio svoj stav. Pozdrav svima i poziv za sudelovanje na sutrasnjem turniru! Vidimo se!

Q-Q

Poslao lozinke za veceras, nadam se da sve stima. Vidimo se tamo i pripremite se za koji sat mucke borbe  ;D

Pozz svima!

noja

Angell

Stigla i meni, jos samo da se izvucem sa posla i da dodjem kuci veceras ::)
Quote from: Q-Q on July 13, 2009, 02:38:30 PM
Poslao lozinke za veceras, nadam se da sve stima. Vidimo se tamo i pripremite se za koji sat mucke borbe  ;D

Pozz svima!

E moj druze, ako bude ko na predzadnjem turniru, onda ti neces moci izdrzat te mucne sate ;D ;D

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

slasher

Quote from: varan7 on July 14, 2009, 12:04:26 AM
cestitke vecerasnjim ucesnicima. svi se mozemo pozaliti nakartu, ali na kraju pored ulozenih 6 izvukoh 15 evra, iako sam ispao na fulu desetki , a slashermb takodze ful desetki  sa devetkama , a ja sa osmicama. eto to ti je to . slashermba sa vecerasnjiom igrom treba poslati medzu one profesionalce ne bi mu mogli nista. ja mu cestitam jos jednom kao i svima ostalima. igra jos nije zavrsena, ali nema veze .
kako trenutno stvari stoje izgleda da si me urekao

slasher

u jednom trenutku sam mislio da je sve gotove posto je bidrdbvs imao preko 20K a ja oko 7, ali se sve na kraju srecno zavrsilo (barem za mene), cestitke bidrdbvs dobro se borio ali me je juce karta nevidjeno isla.
pozz svima i vidimo se na sledecem turniru

Angell

Cestitam i ja, ono sto se sinoc desavalo rijetko se vidja  ;D, stvarno te je isla karta, sad mi je i krivo sto sam uopste ulazio u dvoboje s tobom, al to je poker. Cestitam i strajmiru, drago mi je sto je zavrsio u parama, jer je par puta uzimao jos zetona, tako da je ipak na kraju u plusu.
Ja cu mozda uspjeti odigrat jos samo ovaj besplatni turnir u nedjelju, al i to je upitno :(

Pozz

Preporuka za clanove: