News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 24, 2024, 12:05:54 AM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Angell

vjerovatno jer nas je 7 bilo, a trebalo je minimalno 10 jer su tako bile rasporedjene nagrade. mislim da je zbog toga ???

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Moguce je-ali nisam siguran. Stvarno ne znam o cemu se radi... Vidicemo sutra pa javim. Za popizz...

noja

J a se naostrio ali  djabe >Jos sam igrao na expektu i bio u samom  vrhu  pa pozurio ali idem da popravim mozda tamo  uzmem  par dolara.
Srecno  ubuduce ,drugari...

Angell

A nista ljudi, sta je tu je :-\ mislio sam se jos malo zezat sa vama za stolom al jbg nista od toga. Eto sretno vam na narednim turnirim valjda ce sledeci put sve stimati.

pozz

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

Angell

Quote from: varan7 on July 19, 2009, 09:44:34 PM
angelz ja mislim da je ovo Q. Q. organizovao da tebe izbaci iz konkurencije.

Vidis, sve je moguce, prvo je danas kasnio sa siframa, pa onda nije besplatni turnir vec onaj skupi, pa na kraju ga otkazu da ja nemogu igrati ??? ???
Cudno mi to sve, sad ce mi vjerovatno i blokirat racun na unibetu  ;D ;D

Preporuka za clanove:

Q-Q

Pozdrav ekipi, i meni je jako zao, naostrio se i... Malo sam i ljut ali ne na njih. To sto kazes za raspodelu fonda Strajimire mozda ima smisla ali stvarno je malo cudno da je nekome problem uplatiti â,¬1 a najmanje ce ga vratiti nazad u ovom slucaju. Znaci da zavrsi 10. ima svoj ulog-ne znam pravi razlog manjka ljudi na ovom turniru konkretno (verovatno uplata novca) ali stvarno mi je malo porazavajuca cinjenica da smo se okupili u tolikom broju veceras... i ostali bez turnira. Da je bio besplatan, bilo bi 50+ ljudi ali sta â,¬1 napravi-iako je bilo u planu da ide Freeroll. Javicu jos kako cemo dalje, hocemo imati turnir ili samo jos zadnji â,¬3, vidicemo. A ako nas ne moze biti ni 10 na turnirima s placenim ulazom i ovakom raspodelom-onda je pitanje mozemo li imati ligu uopste. Ili da je napravimo samo s besplatnim turnirima a to mislim da nece biti moguce. Kazem jos 1-zao mi je zbog vecerasnjeg turnira a pomalo to sve dozivljavam i kao licni ne uspeh, iako ne znam gde gresim... Cujemo se sa detaljima o nastavku lige kad kontaktiram nadlezne i dogovorim nastavak... Pozdrav svima.

EviYan

Neverovatno....a ipak je tako....poziv i lozinku za sinoćnu  igru,meni stigla tek jutros.....definitivno,moram ponovo reinstalirati system ili - u najskorije vreme,nabaviti dtugi komp.Nadam se da ću biti učesnik u zadnjoj igri-ako mi poziv i sve ostalo,stigne na vreme.Samo,ne znam kako ću,kada nikako ne mogu nigde probati......Neko mi je e-mailom preporučio da upotrebim  ''virtuelni novac''....a gdi to ima???....no,nadam se da ću u toku dana,pokuÅ¡ati da prijavim  druga,sa njegovog kompa---čisto da vidim da li će se i njegov komp isto ponaÅ¡ati....vidimo se -  javit ću se sa  tog drugog  kompa

Q-Q

Pozdrav svima, EviYan-javi se ako hoces na MSN pa mozemo jednu lekciju poznavanja i korsitenja sofrvera odraditi. Ne moras zuriti sa svim, bice jos prilika. Sto se tice maila, to je moguce da je i do servera, znaju ponekada kasniti. Moja preporuka je mozda neki novi E-mail: Gmail, Yahoo... oni ne bi trebali stekati.
U vezi LIGE: ovako stvari stoje; ostao nam je jos 1, poslednji turnir u Sredu i posto nije moguce ubaciti besplatni ranije, onda cemo s tim zavrsiti ligu. Nadam se do Petka da ce svi dobitnici biti isplaceni a onda bi trebali razmotriti sta i kako dalje. Da li cemo slati predlog nove lige tj. da li ima interesovanja, igra li vam se i mozete li prisustvovati turnirima. Godisnji, more, obaveze... a i oni (s Unibeta) ce na godisnji tako da veci deo 8. meseca nece biti aktivni. Sve sto bi hteli dogovarati-moramo ranije. Javite se s predlozima, idejama, kritikama... pa da se dogovorimo.
Dakle, sledeci turnir je Freezout â,¬3 fonda â,¬75 u Sredu 22.07. od 21:30h, tabela za sada ostaje nepromenjena i odlucuje o svemu poslednji turnir. Kao sto znate, na kraju nagradjujemo 10 igraca i svi jos mozete popraviti plasman i zaraditi koji â,¬ usput... Poziv svima da se prijave. Hvala i vidimo se!

noja

Bojim se samo  da ce nas sutra biti jos manje jer ako je ulaz 1e bio prosliput a nas 7  sta sad mozes ocekivati na 3e???

dignja

Ma turnir ce se odigrati pogotovo zato sto ja dolazim  ;D. Nisam bio na prosla dva turnira (iz nekih glupih razloga) ali evo sad sam resen da igram na ovom zadnjem.Takodje vidim da je ovaj turnir od 1e bio otkazan ali mislim da ovaj zadnji nece biti otkazan jer je fond  dele prva pet igraca a mislim da ce nas toliko biti sutra.

Q-Q

Pozdrav, i ja mislim da ce nas ipak biti. Ako ce igrati: Noja, Strajimir, Dignja, Q-Q... mozda Slasher... Nego sta cemo na dalje, hocemo li praviti letnju pauzu jedno mesec dana ili probati novu organizovati? Kakvi su vam planovi?

noja

dignja

Neznam jel ces moci naci ljude sa unibeta,da nisu oni na godisnjem?

slasher

Quote from: Q-Q on July 21, 2009, 01:22:03 PM
Pozdrav, i ja mislim da ce nas ipak biti. Ako ce igrati: Noja, Strajimir, Dignja, Q-Q... mozda Slasher... Nego sta cemo na dalje, hocemo li praviti letnju pauzu jedno mesec dana ili probati novu organizovati? Kakvi su vam planovi?
zbog cega si napisao da cu ja mozda igrati ???, zar mislis da mi neposaljes pass ;D
a sto se tice naredne lige da se ja pitam mogli bismo da je pocnemo vec u cetvrtak 8)