News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:56:37 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Da, da ostaces kratkih rukava za sifru ovaj puta ;D drukcije te ne mozemo pobediti. Nije to, nego se ne pojavljujes pa reko ne znam sta se desava. Uglavnom-vama evo na privatnim porukama sifra, posto verujem da ste 100% za igru, a ostali ce dobiti sutra-ako ih zanima... Imam vise od 40 mailova-osim nas nekoliko ali mozda 1-2 da se "skupe" za igru :D
Ja sam isto za ligu, ali moram proveriti 1. pa da znamo kako dalje... Uglavnom, nisam dobro delo ucinio vec neko vreme pa da me ne proganja griza savesti  :o mislio sam da ukoliko zaradim nesto od ove lige-a nadam se da hocu, taj iznos podelim na nekoliko igraca koji do sada nisu igrali na turnirima s placenim ulazom a tu i tamo su bili aktivni na forumu ili su igraci s pokerigre.rs koji su sudelovli u ligi...
Kao sto rekoh, deo nagradnog fonda-koji meni pripadne, planirao sam da sa po npr. â,¬5 nagradim nekoliko igraca.... Imam ih 10-ak u igri ali ne verujem da ce biti za sve (a ako me procuri-mozda i bude...)  Pa bi po â,¬5 prosledio nasumicno na neke od sledecih igraca-kako bi nam se mogli prikljuciti u narednom takmicenju (opet pod uslovom da ga bude...) Uglavnom-imam dobru volju a neka se javi i oni koje navedem pa da vidimo da li bi uopste i igrali... Nadimci igraca za poklon â,¬5: krkobabic, ivan-dzo, EviYan, PatriotsSRB, igor0909, doomsd, BokiZr, nando2, dejan63, neki6169, ..... Pa eto, nije neko bogatstvo ali znak dobre volje svakako. Bice mi drago ukoliko mogu pomoci pa da se vidimo za stolovima, a znam da je svaki pocetak tezak... Javim jos sta se zbiva, pozdrav svima!

dignja

Lepo od tebe Q-Q,taman bi mogla onda pasti jos jedna liga.Ali neki moj predlog jeste da ne bude veliki razmak izmedju dva turnira. recimo na svaka 3-4 dana bude turnir.

noja

Ja cetvrtkom pruzam najbolje partije..
Zbog cega ne znam??

noja

@dignja
kako  si sinoc zavrsio na Expektu( ja sam bio  1, al  me islo!!!)

dignja

E pa Strajo bogami nesto si mi se bas nakostresio za sutra,moracu da te se cuvam onda  :).

dignja

E ako je tako onda cu ti se pridruziti u napadima na slashera i omladinca  ;D.

Q-Q

Vec vidim da ce sutra biti izuzetno uzbudljivo.... Necu se svrstati u "blokovske" podele ipak sam ovde moderator pa mi ne bi sluzilo na cast ali ja cu kao ne svrstani pruziti otpor svima. Znaci ko mi se nadje na putu ostvarenja cilja (a to je osvajanje 1. mesta)-morace biti uklonjen! Eto to je moja pretnja, pa da vidimo cija ce puska biti ubojita!!! Pozdrav!

noja

Koliko ja razumem ovde je urota svakog protiv svakog .Mi ,lale imamo obicaj  da kazemo :
Ovde ce neko naj-b- ti

Q-Q

Hehe, dobra prica.... verujem da je to bio pravi pothvat izvesti. Evo sada sam razgovarao i dogovorio za prva 3 mesta veceras kvalifikacije za Unibet open u Londonu tako da prva 3 imaju osigurano sudelovanje...  ;D Salim se naravno, nemoj da me ostali ozbiljno shvate...  Valjda ces to resiti skoro pa da mozes ko covek osvajati nagrade i putovat po svetu...
Poslao sam lozinke i ostalima pa svi zainteresovani za vecerasnji turnir mogu pristupiti.
Vidimo se onda u borbi za finale! Pozdrav

noja

Jedva cekam veceras  da sredim  Straju i Dignju a za ostale  mi je svejedno...

Evo nesto za one koji vole besplatne turnire:
Za nas Balkance ima regionalni turnir u 20.00 na Unibetu ,ne treba lozinka ( sutra)
Srecno veceras i Straji i dignji  a bome i ostalim  a nek pobedi najbolji (pa makar i ja )!!!!

S R  E  C  N   O  !

noja

Quote from: varan7 on July 22, 2009, 03:15:28 PM
ponovo prijetnje, koje ne prilice covjeku tvojih godina . vidis ja ne navijam da ti odma ispadnes, jer imas malo poena. neka te u igri dok ispadnu ovi sto su ispred mene , pa cemo te onda sredit ko poslasticu, a sto  se tice toga turnira na unibetu ja ne mogu pronaci pa ako mozes reci kako mu je naziv i kako se pronadze.pozdrav.

Tournaments > Special > Bet-Club freeroll  23.07.2009  20.00

Prijave tek posle 20.00 od veceras

Srecno

dignja

Noja,nije cetvrtak tako da bolje se cuvaj :).

noja

Q-Q

Ipak je strajimir bio zmija a noja zaba  ;D   Nisam verovao da ce iko moci ugroziti noju ali eto i to se desilo. Strajimir nije pretio u prazno znaci... Cestitke juniorima na dobroj borbi i uzbudljivoj zavrsnici lige. Angellz takodje moze zaliti za propustenim turnirom kao i svi za ne odigranim freerollom. Inace, komisija u sastavu Q-Q je ustanovila da pravila lige time nisu ozbiljnije narusena te da je liga proglasena vazecom i zakljucena sledecim rezultatima http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2490.new.html#new

Sve prituzbe na regularnost i tabelu, molimo podnesite u pisanom obliku u roku od 6 dana od dana objavljivanja sluzbenih rezultata (tj. danas) u suprotnom iste nece biti uzete na razmatranje. :P
Cestitamo svim sudeonicima i nadamo se skorom vidjenju ubrzo... Budite prisutni da znate detalje. Sto se tice raspodele dodatnog fonda, nadam se da cemo je resiti cim pre-a ja cu probati moj deo â,¬50 podeliti na 10 igraca po â,¬5, nadam se da ce vecina biti zadovoljna... Cujemo se i pozdrav svima!

noja

Pozdrav svima,
Prvo  da cestitam Strajimiru na zasluzenoj pobedi juce,onda Q-Q na ukupnoj pobedi kao i na odlicnoj organizaciji turnira.
Duzan  sam  jedno objasnjenje u vezi jucerasnjg turnira.Naime posle 1 pauze  sam  imao nenajavljenu posetu nekih prijatelja pa sam morao ostaviti POKER.Srecom  sin je bio tu pa makar da nije nikad igrao ukapirao je  pa je nastavio.Izgleda da ga je dobro i isla .Rekao mo  je da nije  ucestvovao  u  razgovorima tokom meca ,pa da ne  pomislite da sam  se ja nesto napravio  vazan ili tako nesto...
Jednostavno  visa sila.Inace igrao sam  jod na 3 uporedno turnira.
Na dva sam odustao  a na EXpektu sa na Omahi jedno vreme bio prvi  sa 120000 a iza mene 35000.Tu je onda bilo oko 80 igraca.Tu  sam prekinuo partiju  i jutros pogledam ja zavrsio kao 3 !!!!.

A sad  za mene  najlepsa vest .U kladjenju na online kladionica (Expekt,Unibet, Sportingbet i Betsson)
uzeo  sam cisto preko 1700 e.Sve na ligi prvaka.

Pozdrav svima  i nadam  se skorom  susretu  na turnirima.