News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:20:00 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

birdbvs

ÄŒestitke pobedniku! ÄŒak sam u jednom momentu bio mnogo jači  pred kraj, ali jednostavno nisam bio dovoljno strpljiv. Zadnju ruku sam pretpostavljao da ima 3 sedmice i opet sam iÅ¡ao all-in, Å¡ta ćeÅ¡ to ti je igra. Pozdrav svima do sledećeg okrÅ¡aja

Q-Q

Evo moram i ja cestitati svima i naravno slasheru na pobedi, sportski je-mada sam sinoc popiz... ne toliko na njega koliko na softver... Pa da moze tako da tovari to je strasno. Retko se dobije A-A i na takvu kartu ispast od Q-4 i to 1. ruka posle pauze-znaci proslo dokupljivanje, 6. mesto a 5 se placa-stvarno sam bio ljut ko ris-al evo novi dan me izlecio  :D Evo sad cu da poradim na tabeli da vidimo kako se zakuvalo nakon ovog kola. Steta sto Dignja i Lucky nisu sudelovali pa da bude jos zanimljivije... Ostala su jos 2 turnira do kraja i napomena da je u ukupnom skoru nagradjeno 10 igraca-tako da bi trebalo svi da imaju motiva. Malo me razocaralo samo 7 ljudi sinoc ali valjda ostali imaju opravdane razloge ne pojavljivanja. Uveren sam da ce ih biti vise na sledecem-cak bi i ruku u vatru stavio  ;D
Pozdrav svima i vidimo se-tabela je u izradi...

Q-Q

Evo link ka novim rezultatima http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2490.new.html#new

a vi jos prekontrolisite... Nemam nameru ukrasti, al mi ponekad nesto slucajno upadne u dzep ;D

Q-Q

Eto Strajimire ja se iskreno nadam da ce ti tvoji pokazatelji biti precizni, na kraju krajeva-ipak sam ja taj koji formira tabele i dodeljuje poene ;D Ma sve je ok, to je igra, ne treba previse k srcu nista uzimat-zabavljat se i druziti a novac ako usut kane, extra.
A sta nam je sa Zikicom, nemam pojma, navodno je izgladio sve nesporazume i drzavi Spaniji vratio nekoliko miliona odstete pa ce mu dozvoliti da sudeluje ubuduce :D i ja se nadam da se vidimo na Freeroll-u u Nedelju!
Pozdrav svima, i da- nesto sve topliji dani a ja izgleda necu na more pa cu morati malo zapeti u narednim turnirima kako bi zaradio za rashladjivanje u tecnom stanju (gomila piva). Zato se nemojte iznenaditi ako niko ne dobije lozinku za sledeci turnir-pobednik se zna ;D

Q-Q

Pa evo Strajimire ti kao VIP clan i ja kao moderator mozemo zaigrati jedan protiv drugog i posteno podeliti taj fond. Ionako smo barem svojim pisanjem to zasluzili. Bar tintu za pero da kupimo... Sto se mora tice, i ja sam cuo da je plavo, i slano valjda  ;D ali ove godine smocit noge necemo na zalost. A ono za carsiju i horoskop je istina naravno, kad je carsija lagala... Pozdrav i vidimo se uskoro za stolom.

EviYan

Quote from: Q-Q on July 16, 2009, 11:57:46 AM
Pa evo Strajimire ti kao VIP clan i ja kao moderator mozemo zaigrati jedan protiv drugog i posteno podeliti taj fond. Ionako smo barem svojim pisanjem to zasluzili. Bar tintu za pero da kupimo... Sto se mora tice, i ja sam cuo da je plavo, i slano valjda  ;D ali ove godine smocit noge necemo na zalost. A ono za carsiju i horoskop je istina naravno, kad je carsija lagala... Pozdrav i vidimo se uskoro za stolom.
Kako i zbog čega se ovo šalje na moj e-mail

EviYan

Å to se prijave tiče,najverovatnije ću odustati iz viÅ¡e razloga,a prvi i osnovni je,Å¡to ja to neznam da igram,a htio sam sudjelovati....no,učesnicima S R E Ć N O ---kada bih barem negde mogao da gledam kako se to igra...jer,igram ponekad  Å¡ah,a tamo se mogu i gledati jaki,dobri igrači

Q-Q

Quote from: EviYan on July 17, 2009, 07:58:38 AM
Quote from: Q-Q on July 16, 2009, 11:57:46 AM
Kako i zbog čega se ovo šalje na moj e-mail
Stvarno mi nije jasno, mozda Admin zna?  Nego, mozda si se pretplatio na savete profesionalaca-pa dobijas raspravu mene i Strajimira ;D

Q-Q

Quote from: EviYan on July 17, 2009, 08:05:20 AM
Å to se prijave tiče,najverovatnije ću odustati iz viÅ¡e razloga,a prvi i osnovni je,Å¡to ja to neznam da igram,a htio sam sudjelovati....no,učesnicima S R E Ć N O ---kada bih barem negde mogao da gledam kako se to igra...jer,igram ponekad  Å¡ah,a tamo se mogu i gledati jaki,dobri igrači
Nema sada odustajanja, vec si u igri ;), nego otvori softver Unibeta pa malo posmatraj-do Nedelje ima da budes favorit... Moze se gledati-naravno! Verujem da mnogi sadasnji ucesnici nisu znali pa su usput savladili a neki (Krko) vec i masno zaradili ;D a bude li te karta isla-kao Slashera na proslom turniru, dobitak je zagarantovan  :D samo klikaj na ono All in dugme...

noja

Muk i tisina  na forumu,
igramo  li danas ??????

Q-Q

Pozdrav svima! Ja na putu bio, upravo stigao-muk i tisina zavladali vidim i ja. Jos 1 problem-vidim, turnir nije Freeroll kao sto je trebao biti nego â,¬1+0.10 Buy in. Isto se desilo i prosli puta kada je trebao biti besplatni ali sam stigao intervenisati da se greska ispravi. Posto je danas  Nedelja a i vec je kasno za bilo sta, ovako ce ostati, na zalost mnogih... Izvinjenje svima ali stvarno nesto na sta nisam mogao uticati. Nadam se da se vidimo svejedno.
Lozinke stizu uskoro.

Angell

Evo rego sam se i ja za turnir, mada neznam koliko cu moci igrat, a mozda budem i sitout jer sutra rano, rano putujem ;D ;D.
Lagano na odmor tjedan dana, ljencarenja, izlezavanja i bez neta, tako da je ovo veceras moj zadnji turnir  :-\ necu se moci borit za bolje mjesto u ukupnom poredku, no nema veze.
Sretno svima veceras.

p.s. mozda vam se javim na forum da vidim kakva je situacija, ako uspijem negdje haknut wirelles sa mobom ;D
pozzz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

hehe, hvala prijatelju, sutra pustam mozak na pasu. mada nisam bas od onih koji se vole przit na suncu, vec se bolje drzim debelog hlada hladne pive ;D probat ce jednom umocit i noge za vas ;D ;D
a za naseg Q-Q probat cu popit bar dvije, ako ne dvije onda bar jednu (gajbu ;D) pivu.

A sto kazes ovo za osvajanje bodova na besplatnim turnirima tu si upravu, od padobranaca nemozemo nista, jedino ako opet slasher ili Q-Q ne podmite unibet pa onda oni osvoje prva mjesta ;D ;D

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

E u zdravlje i srecan put! Steta sto neces uspeti na poslednjem turniru skupiti koji bod za plasman ali onda moras veceras u vrhu zavrsiti. Pozdrav svima a dalje druzenje nastavljamo za stolom, sto se tice dokupljivanja-mislim da bi ga trebalo biti, ali ne garantujem. Vec su pogresili i umesto besplatnog stavili ovaj pa ko zna i za Re-buy.. Vidicemo, neko ce 1. proveriti pa saznati ;D

slasher