News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:55:00 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Evo zavrsilo se, za mene 2. mesto. Bilo je ok, strajimire-muska borba pa ko koga... Lepe karte i kod tebe i kod mene ali eto moje dobise... Nije mi zao sto sam te izbacio  ;D vec mi krivo sto si 6. ispo-al neko je morao i to. Uglavnom, sada cemo pokusat sracunat tabelu da vidimo kakva je situacija nakon 2. kola-da ne mislite da varam i kradem-vecerasnji pobednik nije prijavljen za ligu pa cu ja preuzeti bodove pobednika a ostali redom dalje... Pozdrav svima!

Q-Q

Svakako da je pri kraju malo ubrzan ritam bio ali kod tog delenja nisam verovao da ima J i zato sam platio... Ceko svog A i pratio "blef" tako sam ja to procito... (pogresno ;D) Sto se tice pobednika, nemam zamerki-covek nije slovo napiso, igro svoju igru i na kraju je on ipak s parom usao u delenje, doduse najmanjim (2-2) i  dobio, moglo je i drukcije ali ok, ja sam zadovoljan a i previse mi je nekako da turnir od 11 ljudi traje 3 sata... Stvarno treba strpljenja i vremena a cini mi se da ovde blindovi idu gore znatno sporije nego inace (drugde) pa je i to jedan od razloga maratonskih turnira. Pozdrav svim ucesnicima i cestitke na dobroj borbi. A za to si u pravu-vrati se (ne) sreca kad tad-takav sam i ja utisak stekao. Ali i to je ok, jer sreca bi trebala ipak biti nekako sporedna stvar u igri :D

El Fenomeno

Drago mi je da liga postaje sve kvalitetnija i profesionalnija a sto se mene tice mislim da sam uspeo da sredim problem i da cu se prikljuciti u sledecem kolu.

pozz i srecno u daljem takmicenju

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Evo da se i ja osvrnem na sinocnji turnir, koji je bio dosta dobar i nepredvidljiv kao sto to inace biva u pokeru. Sto se tice toga sto strajimir kaze da smo nezbiljno odigrali zadnju ruku, neslazem se s njim, bar sa moje strane. Bio sam shortstack, najmanje cipova i normalno je da guram allin sa A5s, ali nisam ocekivao da obojica zovu. a mob1telija je dobro odigro cijeli turnir i cestitam na pobjedi. Jedino me je malo iznenadio nas mod Q-Q i nadam se da mu se nece spavati sljedeci puta, jer 3 sata onakve kvalitetne i zanimljive igre je bolje nego stalno guranje zetona. A igralo se dugo jer su blindovi trajali 20 min sto daje dosta prostora za kvalitetnu igru sto se meni svidja. Nevolim brzu igru, ne lezi mi. Zao mi sto straja ispade kao bublle, mislio sam da cu ja jer sam bio slab sa zetonima i tu je se lomilo negdje, al eto izdrzo sam i na kraju vratio ono sto mi je Q-Q uzeo na samom pocetku turnira. Na kraju meni je bilo dobro ;)

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Pa to mi je specijalnost i to najvise volim, da krenem od nule i napravim neki kes jer sa svojim parama nikad ne igram, samo sa novcem od bonusa. Mnogo toga se odradilo za ovih 4-5 godina, svakakvih prevara ali naravno i postenog uzimanja bonusa. To je bio jedan od razloga zasto je uopste nastao ovaj forum jer veoma malo ljudi je znalo sta je online kladjenje, a bonusi su bili posebna misterija. Nadam se da sam bar nekima pomogao.
Sto se tice pokera tu sam mrtvi pocetnik ali cu se prikljuciti u sledecem kolu, ako nista onda bar zbog druzenja i zezanja. Ostavicu vas profesionalce da uzimate novac.

P.S. Sredio sam post iznad.

Preporuka za clanove:

Q-Q

Pozdrav svima, evo upravo vidim da nas ceka u softveru sutrasnji freeroll, sve ok. Lozinke ocekujte sutra popodne, ako slucajno nekom ranije treba-neka se javi... Vidimo se!

Q-Q

Bogami, valja se cuvat strajimira danas. Ovo su visinske pripreme poker igraca, plivajuci pacici su odlicni za oslobadjanje stresa i poboljsanje koncentracije  ;D Vidimo se na megdanu!

birdbvs

Ja jos nisam dobio lozinku za veceras, dali bi neko bio ljubazan da mi je posalje?

krko

Angell

Quote from: Q-Q on July 06, 2009, 03:53:36 PM
Pozdrav svima, evo upravo vidim da nas ceka u softveru sutrasnji freeroll, sve ok. Lozinke ocekujte sutra popodne, ako slucajno nekom ranije treba-neka se javi... Vidimo se!

Lozinke ce sigurno brzo, kao sto straja kaze, sto kasnije to bolje :)

Preporuka za clanove:

Q-Q

Q-Q

Nema ga, ne treba mu novac-verovatno nekog opeljesio ;D Mene cudi sto ti nema generacije strajimire, da ga nije neko naljutio-ili samo zaboravi ;D

El Fenomeno

Imam problem sa Unibetom, prikazuje mi da moja zemlja nije na spisku za turnir. Nadam se da cu resiti problem do pocetka turnira.

Preporuka za clanove:

Bunkabun

Zasto nisam dobio lozinku ako moze da mi se kaze? Na prva dva turnira sam dobio lozinke sada nema za ovaj?!