News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:59:19 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

luckyboy

Cestitam pobedniku i svi koji su uzeli lovu. Bio je super turnir odlicne ruke, a i dosta zezanja i smejanje :))). Stvarno odlican turnir BRAVO. Pozdrav iz Makedonije

krko

Quote from: Q-Q on June 26, 2009, 12:11:12 AM
P.S. Cestitke KRKI na krvavo zaradjenom novcu! ;D

Borba do zadnjeg atoma  ;D

noja

Cetitke svim nagradjenima,
a posebno bi pohvalio organizaciju.
Svaka cast!

Vidimo  se sledeci put  i uz malo vise srece

Q-Q

Hvala na cestitkama svima, drago mi je da se-ako ne svima, onda vecini svidja liga i druzenje :)
Ne mogu a da ne primetim kako su na proslom turniru podbacila 2 "juniora", izgleda da su pioniri bili srecniji ovaj put ;D Takodje evo spiska prijavljenih igraca koji sam spominjao, i drzacemo se toga da ne nagradjujemo dodatnim bodovima "padobrance" tj. igrace sa strane. Nadam se da se niko nece ljutiti a veoma je lako dobiti "validnu" prijavu i ovom prilikom bih opomenuo Ne aktivne clanove (citaj Strajimira ;D) da ih u buduce necemo smatrati prijavljenim igracima ako nas nastave ignorisati :D
Salim se naravno, pogotovo za Strajimira-pa on je VIP 8)
Uglavnom, igraca ima sve vise, sto je super a nadam se da ce i rasprava na forumu kao i druzenje za stolom biti intenzivnije. Nove prijave cemo primati i dalje a za sada ima 55 prijavljenih ucesnika, pa evo koji su ovde
http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2491.msg11912.html#msg11912

Vidimo se uskoro!

Q-Q

Quote from: mariasharapova on June 25, 2009, 08:37:41 PM
ja isto nisam dobila nikakvu sifru  :( jel mi je moze netko poslati na private? hvala!
maria, sta je-ne ide s tenisom... :D e javi se na prijavazaturnir@gmail.com s poker nadimkom, nisam siguran da jesi al zenu bi sigurno primetio :o pozz

Q-Q

Quote from: Hellboy321 on June 26, 2009, 01:04:03 AM
Nisam nikada imao ovih problema , ali mislim da znam i sto je tako...jer sam promasio lozinku tri puta...Mozda zbog toga nisu hteli da me pusti i kad sam uneo pravu..
Proveri spam sledeci puta, yahoo zna tamo da ga spakuje. Na spisku si, sve ok.

noja

Ja sma jedno vreme sasvim  solidno stajao na tabeli  (1.2,3 mesto) medjutim  na kraju sam  kiksnuo posto sam umislio da imam  skalu a u stvari mi falila karta.Tako da sam  u stvari prvaka ja promovisao posto je uzeo masu mojih poena .
No  to je karta ,pa nikom nista ,trula visnja ,  sto je govorio jedan  cuveni Mokrinski kockar.

Srecno !

Q-Q

Osvrt na zavrsnicu proslog turnira. Evo malo analize, tj. mog nesretluka... Ne znam sta je nas pobednik vecerao tada ali neka to svakako ponovi i sledeci put. Ja sam odigro check-raise i na 4-oj karti All in. Mislio sam da ga imam, kad ono jos 1 karta i to bezobrazna... ???

Q-Q

..Ne dugo zatim, sto bi rekli "Ovaj covek je neunistiv"! Teorija zdrave hrane jos 1. izlazi na videlo. Princip je isti, sve su ostalo nijanse. Evo poslednje ruke odigrane, i opet neverovatno srecne zavrsnice ;D

Angell

Jel danas idu sifre za turnir ??? konacno i ja da uvatim vremena veceras pa da malo zaigramo ;D
Cekamo sifre, QQ gdje je zapelo ;D

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Pozdrav ekipi, ja poslao pa mi se mozete pridruziti. Vidimo se veceras i ocekujem zescu borbu nego prosli puta-pogotovo od "juniora". Drz'te se! ;D Vidimo se

El Fenomeno

Kakvo je stanje na turniru veceras, sta se desava?

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

dignja

Quote from: Admin on June 30, 2009, 11:04:58 PM

Jos je cupavo i gusto ;D,posle 2h igre ostalo nas 7.....

Angell

Quote from: Admin on June 30, 2009, 11:04:58 PM

Evo igra se jos ;D Sta je sa tebe, kad ces ti pocet igrat?

Preporuka za clanove: