News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:57:52 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

2. Poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, June 18, 2009, 11:48:09 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Nastavljamo naše druženje uz poker i Unibet!

KAKO OBEZBEDITI SUDELOVANJE (u svega par minuta):

1. Registrujte se na Unibet ovde!

2. Pošaljite mail sadržaja "Prijava" i vašim nadimkom s Unibeta na E-mail: prijavazaturnir@gmail.com
Napomena: svi novi igrači iz Srbije, pri registraciji svoju drzavu potrazite pod slovom R, u sistemu je zavedena kao Republika Srbija!

O Poker ligi:
2.Poker liga koju organizuju Pokerigre.rs i Forum Bonustipovi počinje u ÄŒetvrtak, 25.06. i  sadržaće 6 pojedinačnih turnira, od kojih su 3 Freerolla (Besplatna). Na turnirima se igra popularna poker igra Texas Holdem i svaki će startovati s početkom od 21:30h
Svaki pojedinačni turnir imaće svoj nagradni fond kao i broj poena koji će osvojiti 10 najbolje plasiranih.
Za besplatne turnire obezbeÄ'en je fond od â,¬50 a za one s plaćenim ulazom â,¬75.
10 igrača na svakom turniru osvajaće  bodove za konačan plasman kao i novčanu nagradu za svaki od turnira. Nakon zavrÅ¡nog turnira-22.07. dodatni fond od â,¬150 biće raporeÄ'en na 10 najuspeÅ¡nijih u ukupnom plasmanu.

1.Mesto donosi nagradu â,¬50
2.Mesto nagraÄ'uje se s â,¬35
3.Mesto isplaćuje igraču â,¬20
4.â,¬15
5.â,¬10
6.â,¬6
7. â,¬5
8.â,¬4
9.â,¬3
10.â,¬2

Link za prijavu na Unibet http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=17195&bid=3210

2. Pošaljite mail sadržaja "Prijava" i vašim nadimkom s Unibeta na E-mail: prijavazaturnir@gmail.com
Napomena: svi novi igrači iz Srbije, pri registraciji svoju drzavu potrazite pod slovom R, u sistemu je zavedena kao Republika Srbija!

Svi aktivni članovi foruma i igrači prijavljeni preko sajta www.pokerigre.rs koji su učestvovali u 1. Ligi biće automatski prijavljeni i za 2. poker ligu i na vreme će dobijati lozinke za pristup svakom od turnira- tako da nema potrebe da se ponovo prijavljujete. Od vas očekujemo da obavestite prijatelje o načinu prijave- kako bi nas bilo što više u ovom takmičenju i time učinili takmičenje zanimljivijim i eventualno povećali fond nagrada za buduće promocije.

Kompletan raspored turnira i sve detalje pročitajte ovde!

Vidimo se i srećno svima!

Q-Q

Pozdrav ekipi! Nove prijave primamo i dalje i očekujemo skori početak takmičenja. Prvi od turnira NOVE Poker lige Freeroll â,¬50  je uvrÅ¡ten u softver a lozinke ćemo zbog eventualne manipulacije poslati svima na dan odigravanja tj. u ÄŒetvrtak! Pripremite se do početka za zanimljivo i brojčano veće takmičenje za nagradni fond. Nagradu deli 10 igrača, u slučaju Freeroll turnira to će ovako izgledati:
1. â,¬15
2. â,¬10
3. â,¬8
4. â,¬7
5. â,¬5
6. â,¬1
7. â,¬1
8. â,¬1
9. â,¬1
10. â,¬1

Vidimo se za stolovima a sve komentare i stvari vezane za ovu ligu možete postati ovde.

Q-Q

Nema lazi-nema prevare, ko ni do sada! :D Evrici su tamo samo ih treba pokupiti. Vidimo se!

Angell

u meni bi dobro dosli â,¬, al na zalost vjerovatno necu moc igrat prvi turnir, opet nekakve obaveze >:(

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Q-Q

Pa nemoj tako direktore-znam da se ima obaveza ali odvoji malo vremena i za zabavu... Nemoj samo poslom  :D Ajde bas ako moras, bice jos prilika svakako. Svi ostali-vidimo se veceras na megdanu pa kom opanci-tom i jerry ;D

Angell

Quote from: Q-Q on June 25, 2009, 02:11:14 AM
Pa nemoj tako direktore-znam da se ima obaveza ali odvoji malo vremena i za zabavu... Nemoj samo poslom  :D Ajde bas ako moras, bice jos prilika svakako. Svi ostali-vidimo se veceras na megdanu pa kom opanci-tom i jerry ;D

A u zadnje vrijeme samo neke obaveze, ;D tako da slabo igram poker, al valjd cu naci nesto vremena, da probam pomrsiti racune ostalima. ::)
pozdrav svima i nadam se da ce vas biti sto vise.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Samo da javim da nisam dobio nikakvu sifru za vecerasnji turnir.

Q-Q

Krko proveri ponovo :D Upravo poslao svima, vidimo se veceras!

mariasharapova

ja isto nisam dobila nikakvu sifru  :( jel mi je moze netko poslati na private? hvala!

Hellboy321

I meni isto treba pass...

El Fenomeno

Ne razumem zasto dolazi do problema sa tim siframa, jeste li vi prijavljeni za ligu?
Ako jeste molim moderatore da provere bazu sa email adresama, jer ovde ocigledno nesto ne funkcionise.

Preporuka za clanove:

Hellboy321

Ja sam dobio sifru ali nisam mogao da se prijavim na turnir , neki error se pojavio , a sifra je tacna...

Q-Q

Pozdrav svima! Cestitke srecnom pobedniku! I ostalima naravno. Hellboy, jesi imao problema i ranije s prijavom-na koju si zemlju prijavljen (Drzavu)?
Uskoro cu postaviti tabelu i kao sto sam spominjao, za konacan plasman bodove nece dobijati oni koji nisu prijavljeni tj. nisu dobili sifru mojim mailom (a takvih je bilo). Uglavnom, te igrace cemo za konacan poredak smatrati ne postojecim a bodove ce preuzimati sledeci prijavljeni igrac. Bilo je OK i vidimo se uskoro!
P.S. Cestitke KRKI na krvavo zaradjenom novcu! ;D

Q-Q

Evo tabela resena, a za pivo ce itekako biti ;D
Zao mi je Stajimire sto si zakasnio, hvato si prikljucak al nije htelo... Vidimo se 2. put.
A na pivo si uvek dobro dosao-pogotovo kad me hoce karta ;)

Link za rezultate 1. turnira i tabela lige http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2490.0.html

Hellboy321

Nisam nikada imao ovih problema , ali mislim da znam i sto je tako...jer sam promasio lozinku tri puta...Mozda zbog toga nisu hteli da me pusti i kad sam uneo pravu..