News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 10:52:04 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

VISA Virtuon

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:19:57 PM

Previous topic - Next topic

iva777

Pozdrav svima! Sve pohvale za forum!
Ovako, uzeo sam Rajfajzenovu Virtuon karticu (dobio je na 22 meseca) i otvaram račun u bet365.
Nameravao sam da novac uplatim direktno sa virtuonke na račun kladionice, te da ga istim putem i povlačim, znači direktno iz kladionice na račun (vezan za karticu).
Interesuje me popunjavanje te izjave o poreklu novca za ovaj način povlačenja, poÅ¡to u banci, valjda, vide ko mi je uplatio... Da li neko podiže novac na ovaj način, i da li ima nekih problema, da li ga uopÅ¡te neko pita bilo Å¡ta, naravno, za neke relativno manje sume, 100e i sl. Jednostavno, da li bi zavrÅ¡io u podrumu policijske stanice, kada bi u banci priznao da je novac stigao iz kladionice, pa jos engleske?  .[;-)].

Izvinjavam se ako je odgovor već dat negde, pročitao sam sve teme u vezi ovoga, pročitao i zakon o porezu na dohodak gradjana, i Å¡to viÅ¡e čitam sve manje znam  .[oro]. .
Hvala!

El Fenomeno

Dobrodosao na sajt.

Za tako male iznose neces zavrsiti u stanici a postoji mogucnost da te niko nista i ne pita! Ipak, mnogo bolja opcija je koristiti Moneybookers kao sponu izmedju Virutonke i kladionca tako da ti onda niko nista ne moze i za poreklo novca mozes da kazes sta hoces (poklon od rodjaka iz inostranstva ili nesto slicno).
To je moj savet a ti vidi sta je najbolje za tebe.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

jos bolja varianta je entopay i onda nemas posla sa nasim bankama i nasom drzavom  .[:-))].

drki

kad istekne visa jel se isto placa 20 evra i otvara novi racun jel se menja cela kartica brojevi itd ili samo se produzi

El Fenomeno

Ne placa se 20 evra, ne menja se devizni racun samo se menja kartica, dobijas novu sa novim brojem.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

drki

zoranz

Pre svega želeo bih sve da pozdravim. Veoma interesantan forum po mom mišljenju. Većinu tema sam kompletno pročitao pre nego što sam se registrovao i ima jako puno korisnih informacija, a sa druge strane i ja ću se potruditi se da pomognem svim članovima (naravno onoliko koliko budem znao :))) ).

Meni su na Raiff Visa Virtuon računu naplatili pre nekih 15-20 dana 1% od transakcije prilikom uplate. Koliko se sećam, ranije nije bilo provizija prilikom uplata, da li je možda još neko imao slično iskustvo?

El Fenomeno

Hmmmm.....prilikom uplate mislim da mi nikad nisu uzimali procenat. Prilikom isplata da ali ovo mi se nije desavalo mada kad malo bolje razmislim jako retko i radim uplate tako da i nisam nesto preterano upucen.

P.S.  Dobrodosao na forum i hvala puno na lepim recima.

Preporuka za clanove:

drki

recimo je l bi moglo sa moneybookersa na visu da se povuce 50000 evra jel bi  isplatila banka klijentu

El Fenomeno

Nije moguce jer to prelazi limit moneybookersa za povlacenje na Visa karticu.
Sto se tice banke, njima nije problem jer oni za tu transakciju uzimaju procenat ali bio bi problem porekla novca jer bi se sigurno islo na tu proveru tako da bi ti poreska zakucala na vrata.  .[;-)].

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Istekla mi Virtuonka pa sam danas isao da pokupim novu i naravno opet proces verifikacije na Moneybookers.
Upisao broj kartice, kliknuo na verifikaciju....u trenutku stigao sms sa iznosom koji je skinut....upisao iznos u predvidjeno polje i to je to.
Ceo proces za manje od minut.  .[;-)].
Ovaj put sam je dobio na najduzi period....do 11. meseca 2013.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

a dobio na 2 godine kad sam produzavao,do april  2014  mi vazi!!! Neznam da li ste znali ako niste sada znate kad vam istekne kartica u Rajfazen banci nova kartica je vec gotova istog tog dana mozete je podici ali nebitno ovo  bitno je ovo: AKO KLIJENT NE DODJE PO KARTICU TOG DANA MOZE   DOCI TACNO ZA GODINU DANA POSTO BANKA TEK ZA GODINU DANA SAMA JE PONISTAVA...

El Fenomeno

Juce mi stigla nova kartica....i ja sam je dobio na 2 godine...do 11 meseca 2015. Po prvi put je toliki period i to mi je extra. I dalje je 20 din. mesecno odrzavanje kartice.
Sto se tice verifikacije na Skrill-u i dalje je na vrhunskom nivou. Procedura standardna...posle klika, bukvalno iste sekunde je stigla poruka sa iznosom koji je skinut sa racuna....u polje se ukuca taj iznos i kompletna verifikacija kartice nije trajala duze od 10 sekundi.

Sve pohvale....deluje mi da ovaj novi sistem radi jos brze i bolje od kad je kompanija Skrill kupila moneybookers.

Preporuka za clanove:

kockar_ns

Sta ovo znaci preko VIRUENA vise se nemogu ptrebacivati pare za nagradnu igru i kladionicu.... Sta sada? Danas podigao posto se nisam kladio na netu duzi period pa reko cisto da probam ? ima li neko resenje?

El Fenomeno

Naravno da ima.....nemoj ici direktno sa kartice na kladionicu...ja to nikad nisam ni radio. Koristi neki od online servisa kao bajpas za transfer novca....najbolja opcija su Skrill i Neteler.

Preporuka za clanove: