News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:09:02 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Morao bi jednom da uplatis preko moneybookersa pa onda sve to sto imas vratis na moneybookers.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

joja

Quote from: Admin on February 09, 2011, 03:54:37 PM
Morao bi jednom da uplatis preko moneybookersa pa onda sve to sto imas vratis na moneybookers.

E to sam te i probitno i pitao...
Zato sto vidim da je uplata=>>Moneybrookers otkljucana..
A preko moneybrookers moze na Vizu Electron...?

Poslednje pitanje na Bet at home topicku.. .[;-)].

joja

sigurno sam dosadio sa pitanjima pa neces da odgovoris...ok nema veze ;)

masic

banka intesa je stvarno cudna za sitan novac moram da dam izjavu o prilivu novca iz inostranstva mislio sam ako ide isplata preko monezbookersa da nece traziti izjavu ali izgleda sam se prevario pitao sam ih jer cu morati sledeci put ati izjavu kaye mozda nece trebati

El Fenomeno

Pa o tome sam ja cesto pricao....ljudima je tesko da uzmu Visu Virtuon Rajfajzen banke samo zato sto se daje depozit od 20e. Ja za 5 godina koriscenja te kartice nisam imao ni najmanji problem niti su mi ikad trazili poreklo novca.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

sreca pa imam i virton moracu koristiti vise virton preko moneybookersa ali uzecu i electron da prebacujem novac sa virton na electron

joja

masic

juce potpisao izjavu stgle mi pare danas ali ipak cu ugasiti visu od intese i ostviti visa virton ali otvoriti i dinarski racun kod raiffausena da mogu da prebacujem novce i podizem na bankomatu

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

joja

milospl

Podizem novac sa MB prvi put, preko deviznog racuna u RF, pa treba da verifikujem racun. Danas mi je stiglo onih prvih 10e i treba da napisem verifikacioni kod transakcije na MBu.

Da li je to ovaj deo "Detalji priliva: VFR CODE 6znakova MONEYBOOKERS"?

I poslali su mi poruku iz RF. Treba da odem da potpisem neku izjavu o prilivu. Sta da kazem, odakle mi pare (od kladjenja su)? Da li uopste moram da idem u banku zbog ovih 10e, ili mogu da povucem sve sa MB pa da tek onda odem zbog te izjave?

legend88

PoÅ¡to banke ne mogu znati odakle ti novac na MB-u, slobodno neka ti zaokruže stavku honorar ili finansijska pomoć bar je tako u Hypo banci gde ja radim isplate,  nisam siguran dal je baÅ¡ tako i u RFB. Uglavnom nemaÅ¡ potrebe spominjati igre na sreću. Jednom kad potpiÅ¡eÅ¡ ne bi te trebali viÅ¡e cimati ako se iznosi drastično ne povećaju.
Taj kod od 6 znakova je za verifikaciju računa i slobodno ga unesi na MB. Posle će sve da šljaka lepo.

El Fenomeno

Legend je sve lepo objasnio, nemam sta da dodam.  .[ap].

Preporuka za clanove:

masic

prijatno me iznenadila kladionica centrebet stigli novci na moneybookers za jedan dan .[:-)].

Tebra

Evo postavicu opet pitanje sa visa virtuon foruma koja nisu odgovorena a ticu se moneybookersa.

-Kako da odradim ono skeniranje podataka pri verifikaciji na MB pri prvoj uplati na njih?Da li to mogu ovi iz banke da skeniraju pa da posalju njima mail ili?

-Kada posaljem zahtev za adress verify na MB kolko uobicajeno treba da bi dobio postu od njih na moju adresu?

HVALA unapred!!!