News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:13:47 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Ne znam tacno na koju verifikaciju mislis?!

To zavisi od mesta gde se salje pismo sa kodom...za nas region to moze da potraje navise 20 dana.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Mislim na verifikaciju kucne adrese.Kao da sam negde video da to traje max 2 nedelje.A sta traje onda 20 dana?
Molim te na ovo sledece mi odgovori ako mozes.Ako to sve potraje oko 3 nedelje ili ko zna koliko da li je pametno da do tada verifikujem virtuon na kladionici i posaljem pare direkt sa kartice na kladionicu?Da li to banke znaju tacno gde saljes ili ima malo privatnosti?Ako ce znati da je za kladzu onda bolje da ne radim ne?Aj eto jos me to zanima.

El Fenomeno

Pa to cekanje pisma traje najvise do 20 dana i to nema nikakve veze sa koriscenjem moneybookersa. Taj servis mozes koristiti i pre verifikacije adrese...ona ti samo povecava limite uplate i isplate.

Zato kad ti stigne kartica, verifikuj je i ulozi novac prvo na MB pa onda salji na kladionice. Kako ces verifikovati karticu....procitaj par stana u nazad i videces kako se to radi veoma brzo i jednostavno.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Tebra

Procitao sam dosta stranica i skoro sve mi je jasno.Hvala ti puno admin najjaci si.Sad mi lakse znaci pokrenem adress verify i dok cekam mogu da sredjujem ostale stvari i da krenem.Jos jednom ti hvala bate od velike si pomoci.
Imam jos jedno pitanje koje nije hitno za odgovor.Znaci ako zatrazim isplatu i stigne mi primer par 100-tina evra(samo primer hehe)ja banci govorim da je od rodbine ili prijatelja i sta onda?Nece oni postavljati pod pitanja ili traziti podatke koja rodbina i sta?

Jos da dodam.Cujem negde se pise da je mozda zabranjeno internet kladjenje u Srbiji pa jbt gledao sam fudbal za vikend Zvezda Smederevo i jesi skontao reklame na stadionu?Na sve strane se reklamira Bet at home kladionica haha pa ti reci da je zabranjeno ili smo mi ludi da ne moze dalje.

krko

Koliko znam moneybookers stiti privatnost svojih korisnika sto znaci ne zanima nikoga odakle si ti dobio novac.
Naravno jedino u slucaju nekog krivicnog postupka koje bi neko pokrenuo vjerovatno bi onda morali dati podatke, a do tada mislim da ne.
Ali evo admin ce to detaljnije reci.

Tebra

Hvala krko!Ma necu ja igrati ne znam kako pa da obrcem milione nego dam tih 10 evra minimum pa se kladuckam da mi prodje vreme ali moneybookers i ova kartica ce u svakom slucaju da mi znaci i za druge stvari sem kladze.

masic

moneybookers je odlicno sredstvo za uplatu i isplatu savrsen e-walet

Tebra

Da li je sledece moguce.Pita me drug a neznam sta da mu kazem tacno.

Jedan od njih ima otvoren racun u kladionici,a svo troje imaju otvorene moneybookers i visavirtuon kartice.I sad ako ce da uzimaju sa kladionice pare na moneybookers da li moze taj sto se kladi da kad nabaci pare na moneybookers prosledi na neciju drugu visuvirtuon ili na drugi nalog na moneybookersu ili samo jedan(onaj ciji je racun u kladzi)moze da skine pare na svoju visuvirtuon?

Znaci tipa:ako dobiju 300 evra, pa onda razdele to na moneybookersu na 3 dela po 100 na svaciju visuvirtuon.Ili odma sa kladionice da salju na MB od ovog drugog lika?

El Fenomeno

Sto se tice provere....za manje iznose niko te nista nece pitati a i ako te pitaju kazes da je poklon od nekog iz inostranstva i oni tu zavrsavaju svaku proveru a i ako krenu dublje da istrazuju (a nece sigurno) od moneybookersa nece nista saznati.

Sto se tice ovog pitanja koje muci tvog druga.....on kad povuce sa kladionice pare na svoju MB racun moze sa njima da radi sta mu volja....moze da ih povuce sve na Virtuonku a moze i da ih podeli tim svojim prijateljima na MB racune koji onda mogu da povlace na svoje kartice. Znaci sve kombinacije koje si naveo su moguce. Jedino ne moze sa svom MB naloga na tudje Virutonke a vidim da si i to pitao.

Preporuka za clanove:

Tebra

Hvala puno admine legenda si!!!
Realno odkad koristim net a ima dosta vremena nisam se susreo sa ovakvim ljudima koji tako brzo(iako nije moranje)temeljno i precizno objasne i pomognu drugima.Svaka cast jos jednom!

El Fenomeno

Hvala na lepim recima....trudimo se koliko nam znanje, vreme i mogucnosti dozvoljavaju da pomognemo svima a tako ce biti i u narednom periodu.

Preporuka za clanove:

masic

hvala i meni si puno pomagao oko moneybookersa i sada ga stalno koristim za uplate i isplate

Tebra

Upravo radim registraciju na moneybookers i imam par pitanja.

U personal details kaze:

Street address(no po box) - sta ovde napisati samo ime ulice i broj ili jos nesto?
State/region-ovde opet napisati ime drzave iako vec na par mesta pise Country of residence-Serbia?

Evo tragam po netu i gde god nadjem nije isto kao sto je meni sad na MB registraciji.Na svim tutorijalima ide sledeci redosled

1.account type  2.email verification  3.personal details  4.confirmation

dok meni pre email verifikacije ide personal details.Sad i malo tripujem jer znam da ima dosta laznih stranica svih poznatih sajtova a ja ne znam kako da prepoznam koja je koja(kontam da nije lazna ali reko das proverim ovde).

El Fenomeno

1. Ime ulice.....npr. Karadjordjeva 58
2. Drzava....npr. Srbija (nema veze sto se vec jednom spominjala jer npr. pre smo se zvali Srbija i Crna Gora i to bi stajalo gore a ispod bi upisivao ili Srbija ili Crna Gora u zavisnosti od dela u kome zivis.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

To je verovatno zato sto si nasao stare tutorijale a moneybookers se stalno menja i usavrsava. Da bi otvorio racun kod njih ne treba ti nikakav tutorijala....prati korake, popuni podatke i gotovo za par minuta. Ako bas nesto zapne javi se ovde i kraj price, kakvi tutorijali!!!!

Preporuka za clanove: