News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:14:47 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

mislim da si mogao zvati sluzbu za platne kartice ja sam tako zvai i odmah su mi rekli koliko je tacno skinuto sa kartice

El Fenomeno

Ne mogu puno informacija da ti dam vezano za njih jer ne koristim njihovu karticu niti bih je koristio. Visa Virtuon Rajfajzen banke je mnogo bolja opcija a kod njih izvod dobijes za manje od minut. Ne vidim sta je toliko potrebno da se to pusti kroz stampac...nisu mi jasni ti sto rade u banci zaista!!!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Basta

Bio sam i dobio sa taj izvod ali na njemu lepo pise da je sa strane moneybookers rezervisano 2.16funti . Nista ja ti dodjem kuci probam ponovo da verifikujem karticu tako sto cu uneti onaj iznos sto mi oni zahtevaju kad naprotiv kao opet je pogresan i sad su mi ovo rekli
"When attempted to verify this credit/debit card, you inserted the incorrect verification amount on 3 occasions. In order to make another attempt to verify this credit/debit card you must make an upload via bank transfer. This is your ONLY option to make another verification attempt." Napiso sam im mail da ako treba poslacu im i papire na kome mogu videti da je rezervisan taj iznos... e sad ne znam sta ce mi odgovoriti

El Fenomeno

Jedino ti ostaje da cekas odgovor i da im onda prosledis i izvod pa ce posle toga oni verifikovati karticu.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Basta

Pa da brate :))) nisam mislio da cu imati takve bas probleme :DD ali valjda ce sve biti ok ^^

Basta

Rekli su mi da posaljem dokumenta na koji ma se sve vidi i izvod iz banke i neke moje licne dokumnte isto. Tako da sam sve to poslo i cekam sad njihov odgovor :))

El Fenomeno

Ma sredice se to kao sto sam ti i rekao....najbitniji je taj izvod gde se lepo vidi koliko je skinuto sa racuna!

Preporuka za clanove:

masic

dobar dan veoma prijatno sam se iznenadio moneybookers je stvarno super stvar za transfer novca trazio sam isplatu od moneybookersa
u cetvrtak oko 13-00 casova i vec stiglo u danas ponedeljak u 10-00 svaka cast za moneybookers .[:-)].

masic

u pitanju je visa electron banka intesa wire transferom

Basta

E da ljudi i ja da vam se javim . Sve je sredjeno ,kartica je verifikovana. Zna Admine hvala ti na svakoj pomoci jer si mi puno pomogo :))))

El Fenomeno

Nema na cemu, drago mi je da si sredio stvari.  .[pozz].

Preporuka za clanove:

joja

Quote from: Admin on January 20, 2011, 11:30:46 AM
Sto se tice verifikacije o tome smo pricali mnogo puta u ovoj temi kao i temi i Visa Virtuon kartici....postupak je isti. Na racunu moras imati min 3 eura kako bi mogao da odradis ceo proces.
Kad ubacis karticu i krenes sa verifikacijom moneybookers ce automatski skinuti iznos izmedju 0,99-2,99 e sa racuna. Nakon toga moras u banci proveriti koji je tacno iznos skinut ( tacno u cent) , upisi iznos u predvidjena polja i kartica je verifikovana.
Meni izvestaj stize sms-om na mob. tako da ja taj proces zavrsim za 2-3 minuta.
Ako budes imao jos nekih pitanja slobodno pitaj.
Quote from: Admin on January 20, 2011, 11:30:46 AM
Sto se tice verifikacije o tome smo pricali mnogo puta u ovoj temi kao i temi i Visa Virtuon kartici....postupak je isti. Na racunu moras imati min 3 eura kako bi mogao da odradis ceo proces.
Kad ubacis karticu i krenes sa verifikacijom moneybookers ce automatski skinuti iznos izmedju 0,99-2,99 e sa racuna. Nakon toga moras u banci proveriti koji je tacno iznos skinut ( tacno u cent) , upisi iznos u predvidjena polja i kartica je verifikovana.
Meni izvestaj stize sms-om na mob. tako da ja taj proces zavrsim za 2-3 minuta.
Ako budes imao jos nekih pitanja slobodno pitaj.

E ovo i meni nije jasno...posto imam problem sa verifikacijom.imao sam 30 evra na racunu potrosio sam 5 evra na nesto.Bio sam do bankomata i tamo mi je je skinuo oko 1 evro verovatno ta verifikacija.. ..ali to pise u dinarima(2405.3).I ja sam u problemu kako da tacno napisem dal od 0.99-2.99 a problem je takodje cekanje 24 casa ako pogresis i cent...Kako racunaju ti u banci ako dodje do promene evra tokom dana?

joja

E jbg nemam strpljenja pa to ti je... .[Oo].  .[/o].

Uplatih na bet at home depozit direktno sa Viza Electron.i oke je to proslo uplatih koliko sam i hteo...I videh da isplata nije moguca osim sa "Visa" i moneybrookers..
E sada ako verifikujem karticu na moneybrookers i preko toga uplatim npr 5 evra na isti accaount bet at home gde vec imam para .....Dal je onda moguca isplata preko moneybrookers?

El Fenomeno

Ne mozes to videti na bankomatu...idi do banke i trazi izvod gde ce ti oni tacno reci koliko je skinuto sa racuna...u evrima naravno!

A sto se tice ovog drugog bet-at-home dozvoljava isplatu samo onim nacinom na koji je novac uplacen.

Preporuka za clanove:

joja

Quote from: Admin on February 09, 2011, 03:28:24 PM
Ne mozes to videti na bankomatu...idi do banke i trazi izvod gde ce ti oni tacno reci koliko je skinuto sa racuna...u evrima naravno!

A sto se tice ovog drugog bet-at-home dozvoljava isplatu samo onim nacinom na koji je novac uplacen.
Znaci ja ako sam uplatio to Vizom Electron ..Dalja uplata npr preko moneybrookers je nemoguca?
I sta mi onda preporucujes sto se tice isplate?Koja je najbolja metoda?
Isplata putem moneybookers nije moguća!

Napomena:
Isplata putem moneybookers-a s Vašeg kladioničkog računa -samo za Vašu sigurnosti - može se isplatiti na samo jedan račun Moneybookers , na isti taj račun moneybookers-a preko kojeg ste već jednom izvršili uplatu na Vaš kladionički račun!

Zahvaljujemo se na razumevanju!