News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:36:08 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Sto se tice verifikacije o tome smo pricali mnogo puta u ovoj temi kao i temi i Visa Virtuon kartici....postupak je isti. Na racunu moras imati min 3 eura kako bi mogao da odradis ceo proces.
Kad ubacis karticu i krenes sa verifikacijom moneybookers ce automatski skinuti iznos izmedju 0,99-2,99 e sa racuna. Nakon toga moras u banci proveriti koji je tacno iznos skinut ( tacno u cent) , upisi iznos u predvidjena polja i kartica je verifikovana.
Meni izvestaj stize sms-om na mob. tako da ja taj proces zavrsim za 2-3 minuta.
Ako budes imao jos nekih pitanja slobodno pitaj.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Basta

Ja sam na devizni racun odma uplatio 65funti a roba kosta 63. Jel to ok sto sam stavio funte na racun ili sam se zezno? Jer juce sam ja cacko nesto pa su mi rekli da narednih 24h nemogu nista da radim...izgleda da kartica nije bila jos aktivna jer sam odma probo da je verifikujem. E da a kako cu znati da su skinuli te pare sa racuna? Izvini brate ali ja nista ne znam xD

El Fenomeno

Ako je kartica u funkciji a ti odradis verifikaciju ta transakcija je trenutna...posle toga odes do banke, trazis izvod i na njemu ces videti tacan iznoas koji je skinut.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Basta

E brate evo da ti javim samo da si mi punoooooooooooooooo pomogo . Evo MB trazi da unesem iznos koji je skino sa mog racuna. Tako da sutra odo do banke da vidim koliko je skunuto pa mogu krenem da koristim i Moneybookers. Jos jednom ti se punoooooooo zahvaljujem i ako te ikad sretnem na ulici oticemo na pice :)

Basta

E malo pre sam bio do banke i rekli su mi da imam 65funti na stanju i da je rezervisan iznos od 2.16funti ja to zapisem dodjem kuci i ukucam tamo u MB ali kazu da taj iznos sto sam ukuco nije tacan :SS sta sad ne valja... Ako imas neku ideju reci slobodno

El Fenomeno

Pa koju si valutu izabrao kad si otvarao moneybookers?

Preporuka za clanove:

Basta

Funte brate.... e sad problem sto su mi u intezi rekli da je "REZERVISAN IZNOS OD 2.16" ali na racunu i dalje ima 65funti nije nista skinuto samo je rezervisano jer to treba neko vreme da prodje ili?

El Fenomeno

Pa to je to, taj iznos je rezervisan dok ti ne upises tamo tacan iznos.
Moguce da su ovi iz Intese nesto zaokruzili ili dodali nesto pa zbog toga taj iznos nije tacan. Mozes ponovo otici u banku i traziti da ti daju izvod da se ti uveris....ako ni to ne pomogne slikaj izvod i posalji ovima na moneybookersu.
Imas njihov email support....idi na My Profile - General 'My Account' enquiries  i tu objasni problem jer za ovaj konkretan slucaj nisu ponudili resenje u delu o verifikaciji kartice.

Preporuka za clanove:

Basta

Ok onda u ponedeljak cu otici u itesu i traziti da mi daju izvod (ili kako tacno da kazem) a ovo sto su mi dali da se logujem na internet da proverim stanje i ostalo ne radi...kao da ukucam onaj 13 broj sa racuna i lib broj sto sam dobio ali nece.

El Fenomeno

Tako se zove, izvod....a sto se tice tog njihovog online sistema nisam upoznat sa njim jer ne koristim uopste tu karticu.

Preporuka za clanove:

Basta

Dobro nista onda tebi hvala na svemu iza nedelje odo to da uradim pa se mi cujemo 100% opet  .[:-)]. .[:-)].

masic

ja koristim online prvo sam taj lib koristio ali vise mi odgovar korisnicko ime i lozinka pa sam sada tako se registrovao na online sistem banka intese radi odlicno

Basta

A cekaj kako da se registrujem da koristim korisnicko ime i lozinku? Moram otici u banku ili? Posto kod mene nece da se log preko Lib

masic

mislim da treba da zoves banku na telefon

Basta

Citava komedija sa Intezom znaci zlo.... odem ja tamo kazem im da mi daju izvod da mogu poslati MB da vide da je transakcija izvrsena a oni tamo citavih 40min se muce,zovu Novi Sad da saznaju kako da istampaju taj izvod. Pa su mi rekli da dodjem sutra do 15h pa ce videti kako da mi pomognu. Nisam znao da ce tako biti komplikovano oko MB-a.