News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 07:54:14 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

frap

Hvala care nad carevima, sad cu da pogledam!

Aha, to znam, sutra ću uplatiti depozit, pa kada zavrÅ¡im sa verifikacijom, javljam. U slučaju nekog problema, javljam se i tada  .[;-)].

P.S. Onog trenutka kada ukucam broj virtuonke na sajt, da li mi istog trenutka (kroz nekoliko minuta) skidaju iznos od 1.01 - 2.99 i to tada mogu da proverim na online bankingu?

El Fenomeno

Upravo tako, taj proces se zavrsava trenutno....tvoje je samo da proversi koji je tacno iznos skinut i da ga ubacis u predvidjena polja. Meni je povezano sa mobilnim pa mi stigne sms a moze i preko online bankinga.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frap

Hvala puno! I meni je povezano sa mobilnim, tj kada se desi promena na računu, biću obavešten sms-om, tako mi je rečeno, ali pošto do sada nisam imao nikakvih uplata/isplata, ne mogu da iznesem svoje iskustvo.

Hvala puno na brzim odgovorima!

P.S. Da li broj kartice ukucavam sa crticom izmeÄ'u svake 4 cifre ili sve spojeno?  .[oo)].

El Fenomeno

Bez crtica i bez razmaka, samo upises brojeve, koliko se secam.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

frap

Veliko hvala!!!

Bilo bi lepo da forum ima "Thanks" opciju, da se ne zahvaljuje u jednom postu, ali pošto nema, iz kurtoazije moram da se zahvalim.

frap

Samo da javim svoje iskustvo  .[pozz].
Dakle, uplatio sam depozit u Raiffeisen-u, upisao broj svoje virtuonke u polje predvidjeno za to, pre toga sam izabrao Delta/Visa Debit kao karticu, i skinuli su mi x.xx evra. Odmah sam se logovao na Raiffeisen online banking i video koliko mi je skinuto. Taj broj sam ukucao na MB account pod Verify i sve je zavrseno za 2-3 min, bas kao sto je i Admin rekao. Dakle, nije bilo nikakvih peripetija oko verifikacije virtuonke. Videcemo pri isplati (ako je bude  .[oo].), ali javicu sve. Ako neko nesto ne razume, neka pita.

Jos jednom hvala Adminu!  .[pozz].

masic

imam jos jedno pitanje moneybookers ce mi povisiti limit za dva radna dana na 15000eura i jel to znaci da cu moci isplatu da vrsim za 7500eura i uplatu isto za 7500eura hvala

El Fenomeno

Ne funkcionise to tako...isplata ti je uvek veca nego depozit. Imas tamo opciju pored balansa da proveris svoj limit.
Balance: 100.00 EUR view limit

Preporuka za clanove:

masic

Your outgoing transaction limit  [?]   22000.00 EUR / in any 90 day period
Remaining   21942.87 EUR
Your credit/debit card deposit limit   5000.00 EUR / in any 60 day period
Remaining   4945.30 EUR
Your per transaction limit [?]    10000.00 EUR
pise mi ovako koliko  mogu uplatu deposit a koliko mogu isplatu widhdraw nazad na karticu hvala

El Fenomeno

Sa karticom mozes da uplatis najvise 5.000 e u roku od 60 dana kad se to ponovo resetuje. A da povuces mozes 22.000 e u periodu od 90 dana.

Preporuka za clanove:

masic

odlicno danas su mi povecali hva;a puno znaci sa karticom uplata 5000e a nazad na virton za 90 dana 22000e isplata hvala puno,odlicno mi ide kladionica

El Fenomeno

Sav off je obrisan...drzite se teme a to je moneybookers!

Preporuka za clanove:

Basta

E dragi Admine posto se razumes u MB nadam se da ces mi pomoci. Ovako ocu da kupim neke stvari koje kostaju 63funte pa sam otvorio devizni racun i uplatio 65funti. Uzeo sam i Intezinu internet karticu eee sad kako da je registrujem tamo . Sta da izaberem tamo gde pise "card type" ... Onaj ko moze neka mi odgovori. Hvala unapred

El Fenomeno

Nisam koristio tu karticu ali mislim da samo dve opcije idu uz nju a to je ili Visa ili Delta/Visa debit . Pogledaj na njoj sta pise, ako se negde pominje Delta onda biraj ovu drugu opciju...u protivnom biraj prvu.

Preporuka za clanove:

Basta

Pod 1 hvala ti na brzom odgovoru napokon neki forum koji nije umro sto se tice MB-a.  evo ovako mi izgleda kartica
http://www.bancaintesabeograd.com/code/navigate.aspx?Id=451  e a kako da "Please verify card".  Ja sam nov u tome nista ne znam oko mba. Bio bi ti zahvalan puno kad mi bi mogo nekako opisati kako korak po korad da radim nebi da mi se zakljuca kartica ili nesto drugo.