News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 07:59:37 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

SKRILL....(Moneybookers)

Started by El Fenomeno, November 06, 2007, 02:16:54 PM

Previous topic - Next topic

masic

dobar dan treba da ferifikujem visa virton karticu dobio sam na sms poruku onaj iznos samo mi treba na sajtu ukucati taj iznos mozete li mi skenirati na forumu sliku da vidim gde trea uci i ukucati taj mali iznos hvala

El Fenomeno

Tesko cemo naci sad nekoga ko moze to da ti skenira a da mu nije verifikovana kartica. Mislim da se taj prozor otvara automatski cim se ulogujes a ako se to ne desi onda pronadji tamo na spisku gde pisa Visa card, trebalo bi da tu ima opcija gde se otvara prozor za upisivanje iznosa.

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

nasao sam hvala
Pored opcije za Visa karticu kod tebe bi trebalo da pise verify, tu kliknes i pojavice ti se polje gde treba da ukucas iznos.

El Fenomeno

E bas na to sam mislio. Dobro je da si uspeo, srecno!

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

masic

hvala centrebet je odlicna kladionica nema minimum deposit preko moneybookersa to je za onoga ko trenutno nema novca
.[ap].

masic

dobro vece imam pitanje imam visa electron karticu banke intese pitao sam intesu jel mogu povuci novac sa moneybookersa nazad na karticu oni kazu moze samo bank transferom pitanje ako imam opciju na moneybookersu za isplatu bank transferom jel to znaci da mogu traziti isplatu tom metodom hvala

El Fenomeno

Naravno da mozes ali ces onda i njega morati da verifikujes ako vec nisi.
A zasto ne koristis lepo Virtuonku za te stvari?

Preporuka za clanove:

masic

ako imam opciju za isplatu znaci da je verifikovan bank transfer.sutracu traziti isplatu pa cu videti,virton istekla uskoro nova

masic

odlucio sam necu povuci bank transferom neko nazad na kartici iako u banci kazu da nemoze ja mislim da moze procitao sam na jednom forumu

El Fenomeno

Sa tom karticom su malo nejasne stvari...neki kazu da moze a ovi u banci kazu da to nije moguce. Video sam mnogo slucajeva da su ljudi uspevali bez vecih problema da povuku novac. Pokusaj i ti, nemas sta da izgubis. Ako ne moze onda lepo sacekaj Virtuonku i zavrsi posao, kakav crni bank transfer.

Preporuka za clanove:

masic

dobio sam visa virton karticu i verifikovao virton sa moneybookersom sada znaci mogu isplacivati sa moneybookersa direktno na virton na credit card sa sajta moneybbookersa

El Fenomeno

Tako je, najbolji i najsigurniji nacin.

Preporuka za clanove:

masic

hvala puno si mi pomogao

frap

Pročitah celu temu i nije mi dobro od količine informacija  .[:-)].
Dosta primera sam pročitao ali mi opet nešto nije jasno: imam Visu Virtuon Raiffeisen banke, napravio sam nalog na MB, podneo zahtev za verifikaciju kućne adrese i screenshot mog accounta izgleda ovako:

Moje pitanje je jednostavno i glupo: da li biram verifikaciju samo credit/debit card, jer imam virtuonku, ili je neophodno verifikovati i Bank account? Nije mi to baš najjasnije. Inače, virtuonka je vezana za svoj devizni račun koji je napravljen pri zahtevu za virtuonku.

Inače, imam i online banking, nadam se da neću moći da idem do banke po verifikacioni kod (Raiffeisen banka inače)?

Å ta joÅ¡ moram da znam pre nego Å¡to odem da uplatim depozit na virtuonku, mislim, o svemu Å¡to se tiče ovih peripetija na relaciji banka - moneybookers? Hvala.  .[;-)].

El Fenomeno

Ne moras da verifikujes bank account...dovoljno je samo da odradis verifikaciju kartice.
Sto se tice adrese, u narednom periodu ocekuj pismo sa kodom koje ces upisati na sajtu kako bi verifikovao adresu.

Da bi verifikovao karticu moras na njoj imati bar 3e kako bi mogao to da odradis.

P.S. Na ovoj strani http://bonustipovi.com/index.php?topic=269.90 mozes procitati kako sam ja odradio verifikaciju kartice pre 8 meseci.

Preporuka za clanove: