News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:21:06 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

Angell

I ja se pridruzujem cestitkama pobjednicima koji su osvojili nagrade, svaka  cast svima koji su pisali i postali svoje tipove. Bravo, bravo, nadam se jos boljem sledecem takmicenju, nece mi biti tesko postati tablicu sa poredkom ;D ;D

pozdrav svima.  ;)

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

delpjero

i od mene cestitke dobitnicima i pozdrav svima

nando

Hvala svima na cestitkama i puno srece na sledecem takmicenju.

Quote from: Admin on November 01, 2009, 07:14:09 PM

Molim takmicare koji su osvojili nagrade da mi na pp posalju svoj username sa Unibeta kako bi mogli sto pre da ih dobiju (imam ja to ali za svaku sigurnost, da ne dodje do neke zabune).

Imam problem sa uplatom, nadam se da cu zavrsiti do srede ali mozda potraje cak do vikenda.Javicu ti kad uplatim.

El Fenomeno

Stigla je potvrda, takmicenje se nastavlja i u ovom mesecu. Pocinjemo vec sutra i zavrsavamo 30.11.2009. Nagrade i uslovi isti kao i u prethodnom.
Srecno svima i da nas bude u jos vecem broju.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Veci deo zasluga ide moderatorima poker lige tako da im ja ovim putem zahvaljujem i cestitam na jos jednom sponzorstvu.  ;)

Preporuka za clanove:

nando

Ispravite ovu "sitnicu" u pravilima zbog novih takmicara.
Pobednik dobija (polovinu) nagradu na svoj UNIBET racun na kraju meseca!

makadeba

Zdravo!
Zelim Vam uspesan pocetak tipovanja svima takmicarima. Imam dva pitnja i to:

1. Dali treba da se prijavim jer sam prije ucestvovao u tipovanje koje je bilo preko Gamebookers ili se to ne vazi

2. Kazete da takmicenje pocinje u cetvrtak ali tad je [5.11.2009 a ne 3 kako sta je napisano.

Puno pozdrava od mene   MAKADEBA

Q-Q

Pozdrav, potrebna je prijava za sve koji žele sudelovati-a nisu u prošlom Unibet tipovanju. Takmičenje počinje u Utorak, 03.11. mislim da je tu došlo do slučajne greške.

El Fenomeno

Takmcienje pocinje vec sutra 03.11. tako da je to greska sto stoji cetvrtak koju sam ispravio. Svi oni koju su prijavljeni za proslo takmicenje ciji je sponzor Unibet  ne moraju se ponovo prijavljivati, ostali neka isprate uputstva i prijave se.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Nisi dobro shvatio. Racuna se profit.
Ulozio si 100 na kvotu npr. 2.15 , dobio si 215 ali si ulozio 100. Znaci tvoj profit je 115.
Ulozio si 100 na kvotu npr. 1.55 , dobio si 155 sto znaci da je tvoj profit 55.

Dobro si shvatio za kvote preko 2 ali ne i za ove kvote ispod 2.
Nadam se da je sad jasnije.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Sad je dobro. Ovako ces najlakse racunati koliki ti je profit. Ulog je uvek 100.

ulog x kvota - ulog = profit

Preporuka za clanove:

Hare88

Khm, khm... :P Je l' to nešto na račun Sarajlija? ;D

Ernests_Gulbis

A izvini brale,a sta to ti imas protiv grbavice?

noja

Imate i zanimljivijih tema od ovog prepucavanja.(ako vam  je to bas interesantno  vi nastavite debatu putem PM).Ovde tome nije ni mesto ni vreme.

Pozz

noja

Quote from: varan7 on November 03, 2009, 03:44:04 PM
ne prepucavam se s nikim noja , izgleda da nisi dobro cito postove . nasalio sam se na svoj racun , a covjek je mislio da je upereno protiv njega. samo sam mu rekao da sam ja iz sarajeva i da se sala znaci odnosi na moj racun.kako si ti to shvatio ne znam , ali mislim da si pogrijesio.
Ma shvatio  sam ja , samo to moze da se izrodi  u nesto nepotrebno.Volim  na ovim stranicama da se salim  ,pricam  o fudbalu i pokeru.na sve ovo drugo  sam brate postao alergican.neki  su ljudi kracih fitilja pa odmah planu ,zato najbolje zaobilaziti tako nesto...

nego igras li poker negde??

Sinoc sam  imao  zanimljiv turnir na Expektu.Imam JJ  a tip 7.5 u boji.Ja jednom raiss  a on ide. Dodju 8,10.J(dve njeegove boje).Ja cekiram   a on  Allinn ,prihvatim i dodje mu boja na moja tri J.Da sam  to dobio verovatno bi usao na finalnu tablu ovako  sam dobio 7,5 $ (ulog 5.5).   a u prvi 10 minimum je bio ,nisam siguran   ,150 $.
Srecno