News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 05:13:19 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Ti izgleda ne shvatas u cemu je ovde stvar. Sta ja da uplatim?
Oni daju nagradu i oni postavljaju i diktiraju uslove. Niti ja nesto uplacujem niti imam bilo kakve koristi od ovoga. Znaci ljudi imaju jedan jedini uslov a to je da si vec jednom uplatio novac kod njih i to je sve.
I ja bih voleo da su nagrade vece i da se dobijaju u kesu ali ovo je jedino za sada, ne mora da znaci da ce u narednom periodu biti tako.
Nekima znaci i ova nagrada, malo druzenja i takmicarskog duha. Tebi ako to ne odgovara nije nikakav problem, ne moras vise da posecujes foruma, ne znam sta drugo mogu da ti kazem.

P.S. To za obrtanje nisi u pravu jer je Gamebookers bio sponzor ali novac je morao da se okrene 3x isto kao i bonus!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

BokiZr

Ma kako god... Bitno da su pare tu,hvala sponzorima i hvala organizatoru za takmicenje.. Nadam se jos mnogobrojnijem i uspesnim singlovima pa da se zajedno obogatimo.. Pozdrav svima..

nando

Quote from: Admin on October 27, 2009, 06:23:17 PM

P.S. To za obrtanje nisi u pravu jer je Gamebookers bio sponzor ali novac je morao da se okrene 3x isto kao i bonus!
Nije problem da se obrne i 10 puta ALI da je receno na pocetku takmicenja  a ne sad da dajem krv i pisam u flasice kako bi podigao pare.:lol:

Hare88

Vala baÅ¡, niÄ'e veze im je to...

El Fenomeno

QuoteI nemoj da si obrisao poruku.

Ti sa svojih 69 poruka nisi neko ko moze da odredjuje da li ce nesto biti izbrisano ili ne. Malo pripazi na ponasanje i spusti loptu na zemlju jer je meni dosta ovakvog prepucavanja a posebno da mi neko ko je aktivan na forumu samo kad je takmicenje naredjuje sta treba a sta ne.

Quotetako da se odricem nagrade u korist jedine dame Olje a ako nije moguce onda nek mi uplate 15eura i kraj price.

Nije moguce, mozes da je uzmes ti, ako bas ne zelis (a ne vidim razlog za to) nagrada prelazi na prvog sledeceg takmicara.

A sto se tice Unibeta oni su nam izasli u susret za ovaj mesec na probnom takmicenju i ja im se zahvaljujem na tome. Slazem se da nagrade nisu na nekom nivou ali jednostavno u ovom momentu je to bilo moguce dobiti, vise ne. Pokusacemo vec za sledeci mesec da obezbedimo nesto vece nagrade ali je to tesko, kriza je svuda. A tebi ako su male nagrade, nadji nekog sponzora, nije nikakav problem, ja se sigurno necu ljutiti.
Zato ovim postom zavrsavamo ovo prepiranje, nagrade su takve kakve su, pravila i uslovi takodje pa ko hoce i zeli da igra moze, ko nece nije nikakav problem, ne mora.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

noja

Ajde da i ja kazem nesto na ovu temu:

Vidi  se da vecina Vas   bas i  ne ucestvuje na takmicenjima drugih  foruma .Ja momentalno igram na 5 osim ovoga. i  samo na 2  nema ovog uslova .Na nekim su uslovi jos gori .ne mozes ni  da ucestvujes ako nemas bar 1 real uplatu.Te uplate su min 10e  a kod Unibeta je min 15 e.Ovaj sponzor je kako je rekao  Admin jedinstven po tome da ne moras obrcati pare.Zasto onda dizati tenziju i ovako  galamiti .jednostavno uplati sebi 15 e  kad ti legne nagrada podigni  NAGRADA + 15 e.Ovo   pisem sa razlogom jer sam se licno uverio posto  sam proletos  dobio za 1 mesto  100 e   pa sam hteo da se licno uverim .naravno  da to vise ne radim  jer su moji apetiti i prohtevi veci  pa idem na isplatu kad stige do 1000e (sada sam negde na pola puta)

Vise vredi ova nagrada neko negde dobiti 125 e (kao ja vec par puta) a uslov je da obrnes 6 x po min @2.00 ???.Postujte trud i zalaganje ovih  ljudi jer ce sve teze biti da se obezbedi bilo kakva nagrada.

Srecno  svima i bez ljutnje molim.

nando

Ok jesam preterao malo (obrisao sam poruku), u nezgodno vreme je postavljen novi uslov, skupilo se vise stvari pa sam morao negde da se ispraznim ali najvise mrzim kad se ne postuje dogovor.

Quote from: Admin on October 28, 2009, 02:23:01 PM

Nije moguce, mozes da je uzmes ti, ako bas ne zelis (a ne vidim razlog za to) nagrada prelazi na prvog sledeceg takmicara.

A tebi ako su male nagrade...
],[/color]

U tom slucaju uplaticu ovih dana i javim ti kad bude gotovo.
nikad to nisam rekaoIsto bih se trudio i za 5 i za 150eura.

El Fenomeno

Pa ja iz svog iskustva koje nije malo znam da je ovo najbolja opcija. Ti uplatis jednom i ti si ispunio njihov uslov za sva sledeca takmicenja i uvek ces dobijati kompletnu nagradu. A da je uslov obrtanje, svaki mesec bi bila ista prica, obrtanje nagrade ko zna koliko puta i na koju kvotu. Zato sam odmah rekao da je ovo odlicna kombinacija, jedina zamerka je ta sto nije ranije definisano ali jbg. prvo nam je takmicenje sa njima i zbog toga smo kasnili u nekim stvarima.

Preporuka za clanove:

Hare88

Da pitam, pošto sam u škripcu sa vremenom/tipovima. Da li je uredu ovaj tip što sam postavio pošto je i perolozac stavio isti par, ali doduše drugi tip. Mislim da je uredu pošto se ne protivi pravilima ali eto da provjerim?! :)

El Fenomeno

Sve je u redu, par moze da bude isti a tip ne, tako da je ovde sve po pravilima.

pozz i srecno

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Sve je regularno i po pravilima!

QuoteTip je moguce postaviti najkasnije  pola sata do pocetka meca. Ukoliko se mec igra u nocnom terminu tip je moguce postaviti najkasnije do 24.00 h.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Pa nema tu sta da se zna ubuduce ili ne, takvo je pravilo na svim dosadasnjim takmicenjima koja smo organizovali i ovo nije prvi tip koji je postavljen za nocnu utakmicu, takvih je bilo na desetine do sada. Pravilo veoma jasno i logicno, pa zamisli da je drugacije i da moras nocu u npr. 2-3h da pises analize?!

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Pre svega moje cestitke pobedniku, mislim da je bio stvarno najbolji ovog meseca i da je zasluzeno osvojio prvo mesto. Takodje cestitke i drugoplasiranom BokiZr koji je imao odlican ucinak samo sto nije dobro protumacio pravila pa je silio svaki dan po jedan tip. Siguran sam da ce vec sledeceg meseca pokazati jos veci kvalitet svojih tipova. I na kraju najveca cestitka jedinoj dami na ovom takmicenju Olji na zasluzenom 3. mestu.
Molim takmicare koji su osvojili nagrade da mi na pp posalju svoj username sa Unibeta kako bi mogli sto pre da ih dobiju (imam ja to ali za svaku sigurnost, da ne dodje do neke zabune).
Sto se tice sledeceg takmicenja sutra cemo znati da li se saradnja sa Unibetom nastavlja ili ne. Ja se nadam da ce sve biti ok. i da cemo vec u utorak uz Ligu Sampiona poceti novo takmicenje.
Sto se tice ovog koje je proslo moram da priznam da sam izuzetno zadovoljan analizama koje su sadrzale sve sto je bilo potrebno tako da tu nije bilo vecih problema. Nisam zadovoljan sa tipovima i prolaznoscu jer znam da mi to mozemo mnogo bolje ali takav je mesec iza nas, veoma tezak za prognozu pa se nadam da cemo vec sledeceg meseca popraviti utisak.

Jos jednom sve cestitke pobednicima pa se vidimo na sledecem takmicenju. 
pozz i srecno svima

Preporuka za clanove:

Hare88

Svaka čast ubjedljivom dvojcu i Olji. ;)

Džentlmenski sam joj propustio to treće mjesto. :P :D ;D

Treće takmičenje i treći put se zajebem u zadnjem danu, luzer ostaje luzer. >:(

Olja

:)
Hvala na cestitkama momci...Priznajem da je igrati dvojku u BiH ligi vise nego dzentlmenski potez...
Na kraju sam bila prinudjena da navijam protiv omiljenog kluba Atl.Madrida ;)
Vise sam zadovoljna trecim mestom nego mojim tipovanjem...moglo je to i bolje, ali nema veze...
Nando je bio sjajan i vise nego zasluzeno uzima prvo mesto. BokiZR takodje, ali sam se njemu malo cudila sto je tako brzo ispucao svoje tipove.
Sve u svemu...odlicna zabava. Nadam se da cemo se jos druziti.