News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 02:08:50 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Pitanja i komentari

Started by El Fenomeno, September 28, 2009, 11:44:08 AM

Previous topic - Next topic

El Fenomeno

Otisli ste u totalni off. Niti je ovo tema za nacionalna i slicna prepucavanja niti za price o pokeru. Svaka sledeca poruka ovog tipa  ce biti obrisana!

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

El Fenomeno

Racuna se kvota koja je u momentu postavljanja tipa, znaci racunala bi se kvota 1,55.

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

Angell

Za danas mozes odigrat drugi tip slobodno, a ovaj sto si vec posto i sto je odgodjen, prebacit cemo u sutrasnje tipove za takmicenje.

Preporuka za clanove:

Angell

Ne sikiraj se nista sve ce biti uredu ;D ;D

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

A pogodio sam i kraj, da ce biti nereseno samo sam ga omasio u broju golova debelo. Umesto 2:2, neverovatnih 5:5. Nema veze, bitno je da se igramo  ;D

Preporuka za clanove:

Olja

:)svaka cast 4+ je bilo hrabro i vrhunski.

El Fenomeno

Olja pokazuje kontinuitet, i u proslom i u ovom takmicenju postavlja odlicne tipove i ima dobar skor. Svaka cast i samo tako nastavi. ;)

Preporuka za clanove:

krko

Pozdrav za sve, evo mene ponovo  ;D

Cestitam pobjedniku za Oktobar, kako vidim nando je to odlicno uradio.
Nazalost crko mi komp tokom takmicenja tako da me nije bilo nekih 20tak dana, steta nisam mogao zavrsiti proslo takmicenje, no evo me sad, nadam se da nije kasno da se pridruzim.  ;)

El Fenomeno

Naravno da nije, imas dovoljno vremena do kraja tako da ti zelim puno srece i mnogo dobrih tipova.

Preporuka za clanove:

Olja

Neshone

Zanima me jedno ... da li ako neko ne postavi sve tipove sta se desava sa njegovom nagradom ??? Jasno pise da se mora da postavi 10 tipova ? Da li automatski dobija onaj sledeci ... To mi malo nije jasno ako moze da se razjasni :)))

El Fenomeno

Nagradu mogu dobiti samo takmicari koji su ispunili sve uslove a jedan od njih je da na kraju takmicenja imaju 10 postavljenih tipova. Moze se desiti da neko ima bolji skor ali da nema 10 tipova i on nema pravo na nagradu.  ;)

Preporuka za clanove:

krko

Posto se blizi kraj serije za novembar, ako moze malo cesce update tabele.  ;D
zahvalan  ;)

El Fenomeno

varane,varane...uze mi tip ispred nosa  :'(   Salim se, delim isto misljenje sa tobom i prilicno sam siguran da je tu veceras X kao vrata nego sto sad moram da uzmem nesto drugo.

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

U pravu si za sve sto si napisao samo si zaboravio jednu sitnicu:
"Administrator nema pravo na nagradu".
To je razlog opustenijeg igranja mada za sve tipove koje pisem verujem da ce doci i igram ih. I ovaj drugi par sto sam uzeo, takodje verujem mozda jos vise u nereseno od vecerasnjeg meca i njega sam stavio na tiket. Sigurno je to da bi drugacija bila taktika kad bi imao pravo na nagradu.  ;)

Preporuka za clanove: