News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 11:34:37 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prva poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, May 05, 2009, 05:27:42 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Pozdrav svima! Problemi... Juce je trebao biti turnir u sofrveru i odmah bi slao lozinke za pristup. Cimao sam lika s Unibeta da vidim zasto kasne, i rekao je da ce biti danas u 13:30h vidljiv... Ne znam sta se desava, pokusavam ih kontaktirati i nadam se da ce turnira biti-tako mi je receno... Sad samo mozemo cekati.
Ako se slucajno ne sredi to danas, ja cu probati pomeriti za 2. dan ali da se turnir odigra. Zao mi je al se nadam da ce biti ok.

slasher

Q-Q

Liga se nastavlja!
Evo upravo zavrsio pregovere s Unibetom. Greska je bila kod njih-posto se taj turnir pojavio 10.05. a ne mesec dana kasnije kako treba... Uglavnom, ja sam planirao ligu s 3 Freerolla i tako ce biti. Jedino sto sam hteo jeste da poslednji turnir lige bude Freezout, kako bi napetost bila veca u borbi za vrh :)
Nije moguce postaviti taj ne odigrani Freeroll ranije pa ce biti odigran kao poslednji turnir lige i trebao bi se zvati Pokerigre.rs freeroll final
Mala prepravka dakle u zavrsnici lige sto se tice rasporeda odigravanja i evo kako bi trebalo biti:

Ponedeljak 15.06. od 21h na rasporedu je Freezout â,¬75, Buy-in â,¬3

Utorak 16.06. od 21h poslednji turnir-Freeroll â,¬50

Lozinke cemo poslati na mail svima dan pre odigravanja.
Takav je dogovor i nadam se da ce biti ispostovan kako bi uspesno priveli ligu kraju i nagradili najbolje igrace. Hvala svima na ucestovanju i razumevanju a ja se iskreno nadam da se ovako nesto u buduce nece desavati i da ce sve ici K'o podmazano :D

Pozdrav i nadam se da se vidimo na zavrsnici!

Q-Q

Pozdrav, poslao lozinku za vecerasnji Freezout. Kasnije danas cu i za sutrasnji (poslednji turnir) Freeroll. Oba su u softveru i liga ce biti komletirana. Srecno svima u zavrsnici.

Q-Q

E rado bih vam pomrsio racune  ;D al izgleda necu moci... Uzivajte i vidimo se drugom prilikom. Pozdrav

Q-Q

Pozdrav svima! E sto mi zao, al nisam mogao i ja malo da smetam... Poslane su lozinke za sutra a sad cu i da sredim tabelu da vidimo kako stojite. Nisam pio pivo pa ne znam kako cu sracunati-proverite pa se zalite. :D

Q-Q

Dobar si Strajimire, evo i linka ka tabeli nakon 5. odigranog kola. Rezultati ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2466.new.html#new

Sutra Freeroll i zakljucak lige. Vodi se borba za 3 mesta s dodatnim nagradama i poziv svima da sutra zajedno zaigramo besplatni turnir i privedemo kraju 1. Ligu organizovanu za clanove foruma.
Sugestije i kritike lige mozete postati kako bi u buduce napravili svima zanimljivije takmicenje.
Pozdrav!

slasher

hvala vernanu na cestitkama, ali nemam razloga da se unapred radujem posto jos uvek nisam osigurao prvo mesto posto je razlika izmedju njega i mene 14 bodova a prvo i drugo mesto na vecerasnjem turniru nose 20 i 15 bodova. vidimo se veceras

noja

Quote from: Q-Q on June 15, 2009, 11:33:11 PM
Dobar si Strajimire, evo i linka ka tabeli nakon 5. odigranog kola. Rezultati ovde http://forum.bonustipovi.com/index.php/topic,2466.new.html#new

Sutra Freeroll i zakljucak lige. Vodi se borba za 3 mesta s dodatnim nagradama i poziv svima da sutra zajedno zaigramo besplatni turnir i privedemo kraju 1. Ligu organizovanu za clanove foruma.
Sugestije i kritike lige mozete postati kako bi u buduce napravili svima zanimljivije takmicenje.
Pozdrav!

Pozdrav svima,

ja imam jednu sugestiju  .Kad je vec ovaj jucerasnji turnir odigran van  rasporeda ,mislim  da treba u slicnim  situacijama obavestiti igrace za to. Evo  ja sam  to tek ovog momenta saznao znaci jedan dan kasnije.mada meni treba oprostiti ipak  sam  stariji covek pa se zaboravi. 
Srecno svima  a ti Strajimire ,drz se veceras ako ne zaboravim !!!

noja

Quote from: varan7 on June 16, 2009, 02:03:01 PM
jao  ne  znam  sta   sam  ti  ja  zgrijesio.  zasto  da se  samo  ja  drzim.  nek  se  drze   svi.sto se  tice  tvoga  sinosnjeg  neigranja ja  sam  komentarisao  da mi  je  cudno  sto  te nema, ali  mislim  da  je  greska  do  tebe, jer  od  dana  od  kada je  odgodzen  vrti  se  obavijest  moderatora  da  je  sredio  novi  i  kada  ce  se  odrzati.  zatim  sigurno  si  dobio  lozinku  emailom.  kako  ni  to  nisi  vidio.  izvini  meni  je  islo  kao  i  drugima na  ruku  sto  te  nema  ali  greska  je  iskljucivo   tvoja.  pozdrav  do  veceras.

Ma salim se bre,
igrao sam sinoc na Expektu pa nisam ni obratio paznju.Znas kako ja igram  ostro ,zato ti kazem  cuvaj se ako hoces nagradu .Zez,zez....

Pozdrav  i srecno 

shakazulu

Pozz drustvo, nisam bio sinoc  :-[, znao sam ali sam zaboravio uvece.Vidim da je gotovo resen plasman ali to nije razlog da se malo ne igramo ;). Vidimo se zA stolom

shakazulu

E super, vec sad ima duplo vise prijavljenih nego predprošli turnir, bice zanimljivo ;D

slasher

sta je to bilo na vecerasnjem turniru, fond za nagrade je bio 5 evra.
ja sam bio treci i na racun mi je legao samo 1 evro umesto 10 ???

Q-Q

Pozdrav, dobra borba veceras za masni fond. Javim sutra sta se zbilo, moram razgovarat s Unibet likovima da vidim gde nestade obecanih â,¬50 nagradnog fonda. Takodje, treba resiti tabelu i obavestiti nadlezne da najboljima uplate novac na racun. Nadam se da ce sve biti ok, i ja sam malo ljut zbog situacije ali kao sto kaze stari Abraham Simpson "Jutro je pametnije od veceri" ;D pa cemo videti sta se desava sutra.

Javim se s informacijama i postam konacnu tabelu uskoro, do tada-primedbe i predlozi za novu ligu mogu ovde...

Cao!