News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 08:20:02 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prva poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, May 05, 2009, 05:27:42 PM

Previous topic - Next topic

Q-Q

Pozdrav ekipi!

Samo da vas podsetim da je sledeci turnir Lige na rasporedu u Petak 29.05.

Freeroll â,¬50 je u poker softveru i mozete se prijaviti.

Lozinke za pristup smo poslali (nadam se svima).

Srecno!

spbmv

a.dizzlle

Pozdrav! tek sam se uclanio i zanima me jel mi neko moze poslat password za vecerasnji turnir?

igor0909

Pa ne verujem da ces dobiti, ja sam se juce u toku dana prijavio za ligu i jos uvek nisam dobio password  :-\

shakazulu

moram da priznam da me je nevidjeno htela karta,i da se pohvalim pobedom

shakazulu

Quote from: varan7 on May 29, 2009, 11:03:03 PM
cestitke  svim  ucesnicima, kao  i  organizatoru.  cestitke  pobjedniku, sto   je  bilo i  za  ocekivati.  ja   sam   prezadovoljan  trecim  mjestom  dalje  se  nije  moglo  nikako.  veliki  konkurent  noja  je  nesretno  ispo,  bio  bi  lazljivac  kada bi  rekao  da mi  je  zao,  jer  je  veliki  konkurent  u  borbi  za  vrh.  da  li  slucajno  ili  namjerno  covjek  kojeg  sam  spominjao  bio  je za istim  stolom  sa mnom.  da  li  ga  je  neko  opomenuo  ili  je   procitao  moje  upozorenje  koje  sam  vam  poslao  ne  znam  u  svakom   slucaju  je  bio  ko0rektan  ni  nalik  na  nekadasnjeg.  za  pohvalu  je  bilo  sve.  do  slijedeceg  gledanja.  pozdrav  varan  -  zoran
Hvala na cestitkama i sve pohvale za turnir, jedino sam mislio da ce biti vise igraca,
Zorane koji ti je nick bio za stolom ?

noja

Cestitka pobedniku kao i pohvale svim igracima na fer i korektnoj igri.
Vidimo se sledeci put.

Srecno !!

slasher

Cestitke pobedniku, pri kraju ga je htela karta vise nego ostale, kao i strajimiru na trecem mestu. Ja sam zadovoljan drugim mestom dalje pored shakazulu koga je isla karta nisam mogao. Vidimo se na sledecem turniru.

birdbvs

A ja sam ispao takav kreten kad sam isao all in. Imao sam oko 11000 poena a shaka je imao oko 12000 a ostala 4 igraca su imali upola manje, i umesto da odigram smireno do kraja garantujem da bi bio makar treci. Ali sta ces karta je to, u svakom slucaju cestitke shaki

luckyboy

Jedva sam cekao da odigramo i ovaj turnir i desi se u 20h da me sjebe net i vidim danas zavrsio sam 7 ipak neki bod sam uzeo bez igranja. Cestitke pobedniku nadam se da sledeci turnir da cu da imam net.

El Fenomeno

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

igor0909

ja sam poslao dva puta prijavu, jednu dan pre turnira, a drugu na dan turnira i nisam dobio nikakav odgovor jos uvek. U cemu je problem?

Q-Q

Izvinjenje svima zbog kašnjenja! Danas smo poslali potvrdu svim novim prijavljenima da će ubuduće na vreme dobijati lozinke za pristup turnirima. Pozdrav.