News:

Srecnu Novu 2023. i puno uspeha u tipovanju zeli BonusTipovi Tim

Main Menu
Welcome to Bonus::Tipovi::. Please login or sign up.

November 23, 2024, 06:24:48 PM

Login with username, password and session length

Shoutbox

El Fenomeno

2020-11-28, 18:33:33
Tip za danas prosao uz odlicnu kvotu.

El Fenomeno

2020-11-26, 17:17:14
Postavljen tip i za veceras.

El Fenomeno

2020-11-25, 16:41:36
Postavljen tip za 25.11.2020.

El Fenomeno

2020-11-24, 17:44:40
Posle duze pauze sajt BonusTipovi ponovo online  .[ap].

El Fenomeno

2020-11-22, 15:34:06
Pozdrav drugari

Prva poker liga (odigrana)

Started by Q-Q, May 05, 2009, 05:27:42 PM

Previous topic - Next topic

birdbvs

Zasto nisam mogao da se registrujem na turnir kaze moja zemlja nije na listi

Hellboy321

Kaze : "This tournament is restricted for players from specific country. You do not qualify to play in this tournament. "

Wtf !?

birdbvs

Jeste upravo to kaze, pa kako onda da se registrujem? I zbog cega mi to kaze kad ucestvuju sve zemlje ex-yu a ja sam iz Srbije

birdbvs

Ljudi dali ce meni neko odgovoriti pre pocetka turnira?

El Fenomeno

Zao mi je ali ja mu ne mogu dati odgovor na pitanje. Posalji privatnu poruku moderatorima ovog dela foruma, oni jedini znaju odgovor na postavljena pitanja.

pozz

Preporuka za clanove:
Pre postovanja na forumu obavezno procitati pravila foruma.

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

20 mjesto danas, od 34, kod trilinga isao na sve ili nista, a ivan-dzo iz rukava ;D izvuce skalu...kakva sreca.   ;)

El Fenomeno

Mnogo mi zao sto imam problema sa Unibet nalogom i ne mogu da igram sa vama. Vidim da je bilo zanimljivo. Da li jos uvek traje igra?

Preporuka za clanove:

Pre postavljanja tipova obavezno procitati pravila postovanja za: Zajednicki tiket, Tipovi dana

krko

Nisam siguran trebalo bi zavrsiti do sada ili bar pri kraju, mislim da ivan-dzo ima odlicnu sansu za prva 3 mjesta, ide ga dobro.  ;)

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

El Fenomeno

Preporuka za clanove:

noja

Zanimljiv turnir ,bilo je dosta poznatih imena sa raznih turnira.Ja sam ovoga puta imao najvise srece.Drugi je bio Lucky iz Skopje a treci   cini mi se iz Novog Beceja.Srecno svima i hvala organizatorima turnira.

Noja (noja57) Kikinda kod Mokrina

Hellboy321

luckyboy

Quote from: noja on May 16, 2009, 08:34:48 AM
Zanimljiv turnir ,bilo je dosta poznatih imena sa raznih turnira.Ja sam ovoga puta imao najvise srece.Drugi je bio Lucky iz Skopje a treci   cini mi se iz Novog Beceja.Srecno svima i hvala organizatorima turnira.

Noja (noja57) Kikinda kod Mokrina

Uh ona ruka gde sam imao mozda 55 000 cipova a ti 5000 i ides all in ja sa A 8 ti sa 7 2 i na flopu uradis dva para posle se desio i preokret to je to :)))) super turnir

DiamondZ

Pozdrav svima.
Izvinjavam se učesnicima lige zbog toga što nismo na vreme
odgovorili nekim igračima koji su imali problem kod prijave.

Svi turniri naše lige otvoreni su za sve igrače sa EX-YU prostora,
ostali neće moći da se registruju. Ovaj problem oko lokacije je nešto na šta
mi direktno ne možemo uticati, ali vam možemo pomoći i kontaktirati službu
iz Unibeta da vam postave country setings i omoguće prijavu.

Liga je koliko vidim uspešno počela pre dva dana, solidno za start.

A sad ću postaviti i rezultate i plasman.

Q-Q

Čestitke za Noju kao i sve učesnike.
Žao mi je što i sam nisam sudelovao kao i što pojedini nisu mogli pristupiti turniru.
Bio sam na putu i nisam imao pristup netu ali što se tiče problema sa prijavom tj. pristupom turniru, sve one koji navedeno nisu mogli- zamoliću da postaju svoje alliase (nadimke) s Unibeta kako bi mogli stupiti u kontakt sa podrškom na Unibetu i ispraviti grešku da se isto ne bi ponavljalo ubuduće.
Prvi od 6 turnira je završen, pobednici objavljeni, novac dodeljen, bodovi uknjiženi... Zabava se nastavlja, nove prijave primamo i dalje. Sva pitanja, eventualne zamerke, predloge kako bi takmičenje moglo biti zanimljivije postajte ovde. Što se tiče rasporeda odigravanja kao i sistema bodovanja, ukoliko mislite da bi nešto trebalo menjati, izmeniti termine, dane odigravanja... Ovo nam je 1. liga ali svakako ne i poslednja, pa da se probamo usuglasiti kako bi, ako ne svima-onda većini sve štimalo.
Pozdrav svima i vidimo se uskoro za stolom!